ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   כמה תמונות מלפני שבועיים (https://israelbody.com/showthread.php?t=37739)

shai224 24-07-08 21:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי superbik3 (הודעה 592775)
shai224
גבר אמיתי אחיי...

וואלה לפותח האשכול באמת המצב שלך ממש טוב ואם ככה אתה נראה אחרי חודשיים אז אני מאמין שאתה תגיע למטרה שלך במהרה ;]

בהצלחה בחור!

ואל תתייחס לסנובים ש"ירדו עליך" לא צריך להתייחס אליהם זה עושה להם טוב לבאס אנשים

במה זכיתי ידידי היקר?

LiLSauce 24-07-08 21:34

יא אללה איזה אחוז שומן מטורף!!!!
מקנא בך!
בהצלחה במשך תן בראש!! הישגים יפים מאד לחודשיים

imported_NIR_B 24-07-08 22:37

בונא איזה אחוז שומן נמוך אמאללה
תתחיל לאכול הרבה גבר.. יש פוטנציאל

האדמור 24-07-08 23:07

גנטיקה מרשימה! אני חושב שיש כאן פוטנצייל חזק מאוד!
תמשיך להתאמן ולהתעבות לרמות תלת מימדיות!

הארדקור 24-07-08 23:24

אין שום היתקדמות בחודשיים לא משהו שניתן ליראות בעין בכול מיקרה ולכן מה שהילד העלה זה בידיוק מה שהוא היה ליפני
אים בנאדם לא טוחן לפחות שנה בחדר כושר זה פשוט פאתט להעלות ביכלל תמונות מה יש להעריך אותו על זה שהוא שלד ביחיאת רעבאק עים יש פוטנציאל או לא זה לא מעניין כרגע ניראה אותו עושה משהו עים עצמו ואז שידבר

לוזון 25-07-08 00:01

בשביל חודשיים זה הישג מעולה..

Bono 25-07-08 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הארדקור (הודעה 592864)
אין שום היתקדמות בחודשיים לא משהו שניתן ליראות בעין בכול מיקרה ולכן מה שהילד העלה זה בידיוק מה שהוא היה ליפני
אים בנאדם לא טוחן לפחות שנה בחדר כושר זה פשוט פאתט להעלות ביכלל תמונות מה יש להעריך אותו על זה שהוא שלד ביחיאת רעבאק עים יש פוטנציאל או לא זה לא מעניין כרגע ניראה אותו עושה משהו עים עצמו ואז שידבר

מה אתה מדבר שטויות, דווקא בחודשיים-שלושה הראשונים יש התקדמות גדולה בגלל שהגוף לא היה רגיל עד עכשיו בכלל לאימונים.
עובדה שבהתחלה המשקלים עולים מהר יחסית ואחר כך מתחילים להיתקע.
אם קשה לך לפרגן אז פשוט אל תכתוב !
היחידי שפאתט פה זה אתה!!!
לפותח האשכול, כבר כתבתי לך קודם
כל הכבוד על השניוי תמשיך להתאמן - אתה בדרך הנכונה.

Holy_Templar 25-07-08 00:50

ציטוט:

שכחתי הארדקור, אתה נולדת עם מחט של סטרואידים ביד, יצאת מאמא שלך עם היקף יד 50 . שרירים בחזה ואיך שנולדת דפקת דחיקות של 120 קילו נכון ?

טמבל ...

http://i33.tinypic.com/e6bmth.jpg

tal123 25-07-08 00:51

תודה לכם זה עוזרר=]
בקשר לידיים האם יש תרגילים מסויימים על טווח חזרות מסויים שיעבו אותם בצורה יותר יעילה?

zuko 25-07-08 00:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal123 (הודעה 592943)
תודה לכם זה עוזרר=]
בקשר לידיים האם יש תרגילים מסויימים על טווח חזרות מסויים שיעבו אותם בצורה יותר יעילה?

טל גבר,תתחיל להשקיע באוכל מעזן קלורי חיובי,תצמד לתוכנית אימונים והתוצאות יגיעו בכל הגוף,אין טעם להתמקד דווקא בידיים,יש לך גנטיקה יפה!

tal123 25-07-08 01:00

אני אוכל בכל הזדמנות שיש לי אני מתחיל תיום במשקל 65 סוגר אותו לעמים מעל 70 וקם בבוקר שוב על 65xd
עולה לאט אבל אני מררוצה ורואה שיפור מאימון לאימון וזה מה שמחזיק אותי בקשר לידיים הם מתפתחות לאט יחסית לשאר הגוף ההיקף שלהם ממש מאכזב הגעתי עד עכשיו מ31 ל33-34 עד עכשיו

zuko 25-07-08 01:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal123 (הודעה 592951)
אני אוכל בכל הזדמנות שיש לי אני מתחיל תיום במשקל 65 סוגר אותו לעמים מעל 70 וקם בבוקר שוב על 65xd
עולה לאט אבל אני מררוצה ורואה שיפור מאימון לאימון וזה מה שמחזיק אותי בקשר לידיים הם מתפתחות לאט יחסית לשאר הגוף ההיקף שלהם ממש מאכזב הגעתי עד עכשיו מ31 ל33-34 עד עכשיו

טל,אתה עדיין לא ברמה של "לתת דגש" לשריר מסוים,אם נעזוב את החיטוב המרשים,אין לך הרבה מסת שריר בכל הגוף תמשיך לעבוד בתוכנית רגילה בלי שום דגשים כרגע לפחות לחצי שנה הקרוב.
מה התוכנית האימונים שלך עכשיו?

tal123 25-07-08 01:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal123 (הודעה 592582)
אתן פה את התוכנית שלי:
לידיים יום נפדר בגלל שמבחינה גנטית הם די חלשות ביחס לשאר בגוף
abcabcx
שריר גדול 9-12 סטים
שריר קטן 6-8 סטים

a חזה כתפיים טרפזים
bגב רגליים
cיד קדמית אחורית

אימון לא עולה על שעה ורבע

......

zuko 25-07-08 01:14

המלצה שלי תוריד יום אימונים אחד במקומו תן מנוחה מוחלטת.
השריר גודל במנוחה לא בזמן אימון,יש לך רק יום מנוחה אחד זה לא מספיק (למתאמן טיבעי ומביוחד למתחיל)
במקומך הייתי מורדי דווקא את הידיים (תעבוד אלהם רק פעם בשבוע) מ2 סיבות:
1.הידיים עובדות גם כשאתה עובד על חזה וגב
2.ניסית לעבוד אלהם פעמיים בשבוע ניראה שזה לא עבד,תנסה משהו חדש
תנסה ככה:
a-חזה כתפיים טרפזים
b-גב רגליים
מנוחה
c-יד קידמית אחורית
a
b
מנוחה.

בהצלחה!

tal123 25-07-08 01:17

תודה ני ינסה את זה=]

denous 25-07-08 01:17

גבר אתה מתאמן כולה חודשיים וכבר קפצת ל-abc 6 פעמים בשבוע...
מה הולך איתך ?
רוצה אימון יתר בכוח ?
מהר תעבור ל-ab או משהו תתחיל עם תוכנית נורמלית ולא ישר 6 בשבוע אחרי חודשיים שהתחלת רק לזוז...
זה אשכרה לבזבז זמן.
וכמו שזוקו אמר אין לשריר בכלל מנוחה...

tal123 25-07-08 01:39

Ab משעמם אותי

Muscle-Man 25-07-08 01:42

מה אתם רוצים מהבנאדם ישר קופצים עליו גם להתחלה זה סבבה פלוס הוא לא שחיף.. זה שאתם מתאמנים יותר זמן ממנו זה לא עושה אותו שחיף

denous 25-07-08 01:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal123 (הודעה 592972)
ab משעמם אותי

:|
ניסית את כל הטכניקות שאתה אומר משעמם אותי אחי...?
ניסיתי fbw ?
אתה מתאמן רק חודשיים אחי זה לא חכם אחרי חודשיים לתת לגוף 6 ימים להתאמן ויום לנוח.

dethMAN 25-07-08 01:58

ציטוט:

שב בשקט כבר יא בנאדם עלוב נמאסת כבר על כולם פה!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ