ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   סקר:באיזו תוספים אתם משתמשים והאם אתם בחיטוב/מסה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=37646)

tima999 23-07-08 12:30

אני לא מדבר על קריאטין ואבקת חלבון.... אני יותר מדבר על כל הנו אקספלודים למיניהם, פרו קומפלקסים, טרו מאס, שורפי שומן(כסף), גלוטמין, חומצות אמינו.... ועוד כמה חרטות שקראתי פה בשירשור.

כל זה עולה המון כסף ובד"כ לא עוזר ורואים את זה לפי התמונות שאנשים מפרסמים פה... חוץ מזה הרוב פה בני 15-16 ובטוח ההורים ממנים להם את התוספים האלה, לא חבל על הכסף של ההורים?

P-a-n-1-c 23-07-08 13:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 591467)
בכל אופן, דעתי נשארה עם טימה.

בקיצור בילבלת במוח ולא רצית להודות בזה.
שנינו יודעים שהתכוונת לזה שקריאטין זה פלאסיבו ואז הבנת שדיברת שטויות.

Dr. Muscle 23-07-08 13:25

בתור אחד שהשתמש בהרבה תוספים מהרבה חברות אני יכול להגיד דבר אחד - על חלק עובדים על חלק לחלוטין לא אבל למעט חברות ישראליות גרועות, כל התוספים הם יעילים לאנשים מסויימות. והפורמולות של הקריאטין, על פניו חשבתי שזו עבודה בעיניים אבל ראיתי אנשים שזה מתניע אותם בצורה שקריאטין לא השפיע על אף אחד מה שאומר שהנוסחא הגיונית ועובדת. עליי ספציפית קריאטין לא עובד ולא עבד ולא יעבוד אפילו קצת מים אני לא יכול לספוח.

Sugarzaza 23-07-08 13:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 591499)
בתור אחד שהשתמש בהרבה תוספים מהרבה חברות אני יכול להגיד דבר אחד - על חלק עובדים על חלק לחלוטין לא אבל למעט חברות ישראליות גרועות, כל התוספים הם יעילים לאנשים מסויימות. והפורמולות של הקריאטין, על פניו חשבתי שזו עבודה בעיניים אבל ראיתי אנשים שזה מתניע אותם בצורה שקריאטין לא השפיע על אף אחד מה שאומר שהנוסחא הגיונית ועובדת. עליי ספציפית קריאטין לא עובד ולא עבד ולא יעבוד אפילו קצת מים אני לא יכול לספוח.

קריאטין מונוהידראט "יעבוד" על כל האנשים חוץ מאלה שהשריר שלהם כבר רווי בקריאטין, זה לא שזה סתם ככה מהשמיים ייצא שלא יתחשק לו לעבוד

tomerA 23-07-08 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 591500)
קריאטין מונוהידראט "יעבוד" על כל האנשים חוץ מאלה שהשריר שלהם כבר רווי בקריאטין, זה לא שזה סתם ככה מהשמיים ייצא שלא יתחשק לו לעבוד

לקחתי את זה חודשיים וזה לא הזיז לי במילימטר.

Dr. Muscle 23-07-08 13:34

ציטוט:

ומאיפה השריר היה ספוח בקריאטין? מהבשר האדום שאני אוכל ממנו 100 גרם ביום, אם בכלל? מהטונה שהוא הדג היחידי שאני אוכל , אם בכלל (בטוח שלא באופן יום יומי)?
יש אנשים שדברים מסויימים לא עובדים עליהם - אולי יש הסבר מדעי באם יבצעו ניסויים מדעיים, אבל להעלות סתם השערות שנאמרות בתור קביעה זה פשוט בדיחה.

superguitar 23-07-08 14:02

ציטוט:

לא בהכרח יש כנראה איזה סיבה מדעית
לפי דעתי יעבדו על זה ויחקרו את זה כמה שנים ואז יגלו כנראה...

boris19 23-07-08 15:03

הפק"ל בכל תקופה לדעתי זה אבקת חלבון, אומגה 3, קריאטין מונו

מולטיויטמין, q10, שורפי שומן ופורמולות שונות מידי פעם

הכריש בקרייסלר 23-07-08 15:27

חלאס להגיד שהתוספים לא עוזרים,no xplode עוזר לי אישית ואני לא הראשון שזה עזר לו וכך יש מליוני אנשים בעולם שמשתמשים בתוספי מזון כגון:קריאטין,חלבון,לעליה במשקל,פורמולות שונות,ומוצרי אנרגיה,לא סתם המציאו את הדברים האלה אלה דברים שעוזרים בדוק אמנם לא לכל אחד אבל עוזר לאנשים להתפתח אני מכיר כמה אישית שמאז שלקחו קריאטין אקסטרים + אבקה לעליה במשקל עלו במסה כל כך גדולה בשריר והתאמנו הרבה יותר חזק מלפני השימוש בתוספים,אז שתדעו לכם כל החסכנים למינהם שמתקמצנים על כמה שקלים שרוב הבאדיבילדרים למרות שהם מזריקים הם גם משתמשים בתוספי תזונה שהוכחו מחקרית כעוזרים לפיתוח גוף.

Sugarzaza 23-07-08 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 591503)
ומאיפה השריר היה ספוח בקריאטין? מהבשר האדום שאני אוכל ממנו 100 גרם ביום, אם בכלל? מהטונה שהוא הדג היחידי שאני אוכל , אם בכלל (בטוח שלא באופן יום יומי)?
יש אנשים שדברים מסויימים לא עובדים עליהם - אולי יש הסבר מדעי באם יבצעו ניסויים מדעיים, אבל להעלות סתם השערות שנאמרות בתור קביעה זה פשוט בדיחה.

גנטיקה, תזונה וכאלה. ההסבר המדעי הוא שהשריר ספוח בקריאטין, הבדיחה היא הקביעה שיש דברים שהגוף לא מגיב אליהם סתם ככה כי לא בא לו

tomerA 23-07-08 15:43

או שהוא לא נספג בגוף (מהקיבה).

Sugarzaza 23-07-08 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA (הודעה 591602)
או שהוא לא נספג בגוף (מהקיבה).

מעיים, האמת

WEST $ SIDE 23-07-08 15:48

בדקו שקראטין מונוהידרייט פועל יותר טוב על אנשים שלא מרבים לאכול בשר , איפה שבעצם נמצא הקראטין.

למרות המשחק היה דפוק...

ironman 23-07-08 20:16

ברור שזה המצאה של ייצרני התוספים שהקראטין הרגיל לא עובד על כל אחד
אז אני יגלה לכם שאם הרגיל לא עובד גם הטרימאלט אטיל אסטר וכו לא יעבוד
מה ציפיתם שאתם על סייקל טסט?!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ