![]() |
ציטוט:
מה אתה מתכוון ללמוד אז? הנדסת חשמל? |
הנדסת תוכנה.. לא סגור אבל
אני נכנס למסלול מדעי המחשב.. ונראה איפה זה יסתיים |
למרות שיש לך עוד זמן אני במקומך הייתי משלב עם מדע בע"ח עוד מקצוע כי למרות שאתה שפיץ לפי מה שאמרת קשה להתקבל בטירוף אז לפחות שתיהיה לך רשת ביטחון כי לא נראה לי שאפשר לעשות משהו עם תואר של מדע בע"ח חוץ מלהיות מורה לביולוגיה או להמשיך לתארים יותר מתקדמים, למרות שאני בטוח שתצליח
|
עדיף הנדסת תוכנה מאשר מדעי המחשב, מה השיקולים שלך?
ציטוט:
חוץ מזה שאם כבר אני הולך על מדעי בע"ח אני אתמקד בזה ואלך על זה ב110% כדי כן להוציא ממוצע גבוה בטירוף וכן להתקבל לוטרינריה. מקס' תמיד אפשר לשפר קורסים .. |
ציטוט:
איך שזה נראה לפי מה שאתה אומר אז זה ללא ספק התואר עם דרישות הקבלה הקשות ביותר. יש לי שאלה שמסקרנת אותי כבר זמן רב אתה יודע למה דרישות הקבלה בארץ לרפואה/וטרינריה כל כך חולניות? מדוע בחו"ל הדרישות הם הרבה יותר קלות לעומת הארץ? אני יודה מאוד למי שיענה לי על כך. |
אין שיקולים עדיין,
בכל מקרה, לכל המסלולים האלה(מ"מ, הנדסת תוכנה, הנדסת חשמל ועוד כמה) השנתיים הראשונות כמעט חופפות. אז אני מתחיל במסלול מ"מ, ואולי אעבור למסלול של הנדסת התוכנה, תלוי מה ימשוך אותי יותר מבחינת חומר הלימוד וסוג העבודה אח"כ. |
ציטוט:
בנוגע לשאלה שלך: ככל שהיחס בין מספר המקומות לבין מספר המעוניינים גדל [ז"א שעל כל מקום יש X אנשים מעוניינים והX כל הזמן גדל] כך גם התנאי קבלה. כדי שאפשר יהיה לסנן את המאסה של האנשים. מבין? ציטוט:
|
אתה לא בצבא?אתה הולך ללמוד במהלך השירות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה, רק קח בחשבון שאתה תצטרך ממוצע מאוד גבוה בתואר ראשון. |
בהצלחה פנקיק.
|
סוף סוף הבנתי איך מצטטים כמה בהודעה אחת!!
ציטוט:
ציטוט:
ואני יודע, יהיה טוב, לא? :o |
שתי התחנות די קרובות, עניין של כמה דקות הליכה.
אם יהיה טוב.. תלוי בך. קח בחשבון שיש אנשים עם אוריינטציה מאוד טובה למקצועות ביולוגיים ויש כאלה שלא, כנ"ל לגבי כל מקצוע. תנסה, תשקיע, ותקווה לטוב.. |
ציטוט:
אבל ביולוגיה יותר מעניין אותי.. יהיה בסדר |
תשתדל ללמוד אצל המנחה חזי נוימן הוא מספר אחד מנסיון אישי
|
ציטוט:
|
תגידו אני לא צריך ליידע את המפקד שלי אני לומד נכון? זה אונב' פתוחה, הוא לא צריך לאשר לי את זה.. זה על הזמן שלי.
|
מישהו? זה ממש חשוב.
אה ד"א התואר ה1 שאני עושה לפני וטרינריה הוא מדעי בע"ח, 160 נק' ב3 שנים!!!! כוסעמק מה זה?!?! :| |
ציטוט:
הוא לימד אותי והוא פשוט מדהים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ