ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   מתאים לי לדגמן ? :p (https://israelbody.com/showthread.php?t=37548)

VoRteX 21-07-08 20:17

רואים שיש לך עוד לאן להתפתח....

Holy_Templar 21-07-08 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rendi orton (הודעה 589972)
אשמתם שהם דוגמנים?

לא אבל אשמתם שהם הומואים :)

save_us_Y2J 21-07-08 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Blabla144 (הודעה 589960)
לדוגמן דודי בלסר לא שחיף, הוא שיחק כדוריד בימים ההם היתה לו יד 38 בערך.ועופר שכטר הומו , תוסיף את מיקי בוגנים לפה וזהו.

בערך???? ומה קשור היקף יד לבין זה שהוא שיחק כדור יד?!

http://communabuilder.tapuz.co.il/Us...8200572529.jpg

ממש 38 מה אני יגיד לך.... ואני 48..... הדבר היחידי שהוא יכול להתגאות בו זה החזה שאותו אני מגדיר לא יותר מ-נחמד.

yonip 21-07-08 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 589967)
כל השמות שציינת הם של הומואים !

מה הומואים ? כל אחד שם זיין פי 2000 ממך. מילא מיקל לואיס שיורדים עליו פה, אבל למה אתה אומר הומו על רן דנקר עופר שכטר ויהודה לוי ?
כי רוצים אותם בתור דוגמנים אפילו שאין להם גוף ?

לפי מה שזכור לי גם אתה שחיף..

dethMAN 21-07-08 21:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip (הודעה 590052)
מה הומואים ? כל אחד שם זיין פי 2000 ממך. מילא מיקל לואיס שיורדים עליו פה, אבל למה אתה אומר הומו על רן דנקר עופר שכטר ויהודה לוי ?

דווקא לעופר שכטר יש אחלה גוף.. לא מאסיבי זה ברור אבל בהחלט לא שחיף ויש לו מסה נחמדה.

Blabla144 21-07-08 21:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_y2j (הודעה 590046)
בערך???? ומה קשור היקף יד לבין זה שהוא שיחק כדור יד?!

http://communabuilder.tapuz.co.il/us...8200572529.jpg

ממש 38 מה אני יגיד לך.... ואני 48..... הדבר היחידי שהוא יכול להתגאות בו זה החזה שאותו אני מגדיר לא יותר מ-נחמד.

טוב ואת זה החלטת על פי תמונה כזאת?
אחי דבר איתי ב13.13.2018 טוב?
והחלטתי את זה כי ראיתי אותו מקרוב .

denous 21-07-08 21:52

....
אתם מדברים על היקפים וגודל...
בוא נתחיל מהדבר הראשון...
שיהיה לכם גנטיקה שיש לדוגמן ואני לא מדבר על השחקנים וכל זה דוגמן שאתם רואים על קפוסאות של תחתונים וחולצות וכל זה אז תדברו.
אחרי זה בוא נעבור לגוף.... שגם אותו אין לרוב הפורום אז תפסיקו לזיין את השכל על דוגמנים בגלל מייקל לואיס שגם הוא לא נראה רע זה החלט השלו להראות ככה אז עשו מכל הדוגמנים שחיפים.

Holy_Templar 21-07-08 21:57

הם הומואים כי הם הומואים ....

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip (הודעה 590052)

אחי זה שהם מיוחצנים יופי וכבר עברו מסוכנות כזו או אחרת ומקושרים בתחום לא אומר שרוצים אותם בגלל שהם הכי יפים שווים או מתאימים... זה הכל פוליטיקה של התחום ברגע שאתה בפנים... כן אני לא אומר , הרקורד שלהם מוכיח את עצמו ... אבל תראה את נקודות ההתחלה שלהם , ביחס לאנשים אחרים שלפי דעתי מתאימים הרבה יותר לדגמן ולא מקבלים צ'אנס ...

הם הומואים כי ההתנהגות שלהם ואיך שהם נראים זה הומואי לחלוטין ... :)

דבר שני, אני זיינתי בחורות לא פחות שוות מההומואים האלה שאתה כל כך מגונן עליהם... יהודה לוי עופר שכטר... ורן דנקנר...

שלושת המתרוממרים....

כן אני בחור רזה, שעובד על זה לא להיות רזה... לאט ובטוח .

ויש התקדמות , לאט לאט :)

shai224 21-07-08 21:57

טוב קיצר די מה החפירות בפוסט הזה? וואלה נראה לי הבן אדם קיבל את התשובה שהוא ציפה לה וזהו ! חלאס לדבר פה על דודי בלסר ולהציג תמונות שלו בתחתונים כי זה לא מעניין לי את הפצעון שצמח לי ליד התחת ! קיצר עשו טובה ושמישהו יסגור את הפוסט החרוש הזה!

save_us_Y2J 21-07-08 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blabla144 (הודעה 590081)
טוב ואת זה החלטת על פי תמונה כזאת?
אחי דבר איתי ב13.13.2018 טוב?
והחלטתי את זה כי ראיתי אותו מקרוב .

אוי נו תעשה לי טובה, בתמונות הצלמים מביאים אותם לתמונות הכי טובות ואפילו מביאים אותם למצבים שהם נראים יותר טוב מבמציאות, וגם אני ראיתי לא פעם את דודי בת"א והוא רחוק מאוד מאוד מאוד מההיקף שהזכרת.

denous 21-07-08 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shai224 (הודעה 590154)
טוב קיצר די מה החפירות בפוסט הזה? וואלה נראה לי הבן אדם קיבל את התשובה שהוא ציפה לה וזהו ! חלאס לדבר פה על דודי בלסר ולהציג תמונות שלו בתחתונים כי זה לא מעניין לי את הפצעון שצמח לי ליד התחת ! קיצר עשו טובה ושמישהו יסגור את הפוסט החרוש הזה!

מה גם לך אחי ?
שלי מה זה גדול !
בחייאת אחי את היכול לצלם לי אותו ? :10:

;)

תאכלס יאללה רדו מהעניין הזה בוא נסגור את זה ככה...
כמו שאמרתי הלוואי ורוב הפורום היו נראים כמו דוגמנים.

save_us_Y2J 21-07-08 22:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 590206)
מה גם לך אחי ?
שלי מה זה גדול !
בחייאת אחי את היכול לצלם לי אותו ? :10:

;)

תאכלס יאללה רדו מהעניין הזה בוא נסגור את זה ככה...
כמו שאמרתי הלוואי ורוב הפורום היו נראים כמו דוגמנים.

אסף אתה צריך לעשות הפדרה בין דוגמני הלבשה תחתונה (כמו דלתתא) לבין דוגמני שילב (מיקל לואיס וכדומה...) נכון דוגמני הלבשה תחתונה באמת נראים דיי מאסיבים ובנויים טוב אבל לא דברתי על הסוג הזה.

denous 21-07-08 22:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_y2j (הודעה 590216)
אסף אתה צריך לעשות הפדרה בין דוגמני הלבשה תחתונה (כמו דלתתא) לבין דוגמני שילב (מיקל לואיס וכדומה...) נכון דוגמני הלבשה תחתונה באמת נראים דיי מאסיבים ובנויים טוב אבל לא דברתי על הסוג הזה.

כן אבל אתם צריכים להבין אנחנו פורום לפיתוח גוף...
לא פורום דוגמנים (ושאני אומר דוגמנים זה כולל הפנים שזה חשוב מאוד... פי שתיים מהגוף) כי אם היו נותנים תגובות על דוגמנים רגילים אז היה פה רצח עם התגובות(לא מדבר עליך muscle) ובגלל זה אתה לא יכולים להשוות אנשים פה ליהודה לוי ושכטר וכל אלו אלו דוגמנים שלא צריכים גוף....

אם אנחנו מדברים על דוגמנים זה דוגמנים שמדגמנים גופיות תחתונים בוקסרים וכל זה או בקיצור דוגמני פיטנס.
ובגלל זה שוב אני אומר חסר לך עוד הרבה כדי להיות אחד כזה.

shai224 21-07-08 22:42

וואי אני פשוט לא מאמין שהפוסט הזה ממשיך! חלאס חבר'ה רדו מזה בחיית ! מנהלים מישהו?!?!?

denous 21-07-08 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shai224 (הודעה 590234)
וואי אני פשוט לא מאמין שהפוסט הזה ממשיך! חלאס חבר'ה רדו מזה בחיית ! מנהלים מישהו?!?!?

מה יש לך אחי...
עד שיש משהו לדבר עליו...

The Sun 21-07-08 22:50

אני כבר העליתי הצעת חוק פעם לגבי אזהרה למי שיכתוב מייקל לואיס בפורום, למה לא מקשיבים לי?

shai224 21-07-08 23:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 590244)
מה יש לך אחי...
עד שיש משהו לדבר עליו...

זה לא הקטע של מה יש לי...שאל אחרת , מה יש לגולשים פה! וואלה תסתכל שנייה למעלה ותגיד לי מה השם של הפורום הזה ?! "גלריות הגולשים" ולשם זה נועד הפורום ולא לדיון דפוק שוב על דוגמנות או מייקל לואיס או אנערף מי...
וואלה די טוב מיצינו את העניין , דוגמן לא דוגמן אתה רוצה לדבר על משהו אז לך לפורום דיבורים כללי אבל חלאס לחפור על הנושא הזה.

denous 21-07-08 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shai224 (הודעה 590289)
זה לא הקטע של מה יש לי...שאל אחרת , מה יש לגולשים פה! וואלה תסתכל שנייה למעלה ותגיד לי מה השם של הפורום הזה ?! "גלריות הגולשים" ולשם זה נועד הפורום ולא לדיון דפוק שוב על דוגמנות או מייקל לואיס או אנערף מי...
וואלה די טוב מיצינו את העניין , דוגמן לא דוגמן אתה רוצה לדבר על משהו אז לך לפורום דיבורים כללי אבל חלאס לחפור על הנושא הזה.

אתה צודק הדיון הזה לא מתאים לפה אבל בכל זאת אם כבר התחילו לדבר ואפשר להסביר משהו שאנשים לא יודעים או להוריד סטיגמה מאנשים אז למה לפספס את ההזדמנות ?
לא כולם יודעים הכל אחי וכמה שזה דפוק הדיון הזה כאן לדעתי אני בטוח שזה ילמד כמה ילדים משהו אז לא נעצור הכל באמצע ונגיב 'טוב בואו נעבור לדיבורים-כללי'.

BodyKilo 21-07-08 23:46

חחח תכלס אני זבל אם יותר מחצי פורום לא היה רוצה גוף כמו של מייקל לואיס. (ועל זה נאמר.... צ-ב-ו-ע-י-ם)

Dino Psaras 22-07-08 00:02

אתה בן 14 משהו כזה לא? יש לך ימבה זמן לגבוהה..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ