![]() |
יש לך חיטוב טוב. נראה מצויין.
|
ציטוט:
|
זין בתחת 70 ק"ג והיקף יד 33 בלחץ, קיצר אחי לא בא לריב ממזמן כבר אמרתי לך בכללי עשית אחלה שינוי היית ממש שחיף אבל בכל זאת עם קצת יותר יחס למקרר היית יכול יותר =] בהצלחה אח שלי.
|
ציטוט:
וואי אתה כזה עלוב, מנסה להיתחנף שולח לי הודעות של שבת שלום באייסי, באמא שלי ת'אחד האפסים קיצר יא ילד מעפן תעוף מהפורום יבן **** אמרת ת'לא מגיב יותר סעמק מה קרה לכל האיומים לקראת מר ישראל? פתאום ת'לא רוצה להרביץ לי יא הומו? יאללה לילה טוב אמן תיחנק בשינה |
ציטוט:
|
ציטוט:
תבוא למר ישראל אני ועידן קופצים עלייך אם היד 33 שלו וה32 שלי |
אחלה גוף אחי חזה חמוד שפר כתפיים:} אה ועל תזלזל בתזונה אחי תאמין לי תן בראש.
|
ציטוט:
כל הכבוד על השינוי... אנשים תפרגנו גם אם הוא מזלזל קצת אפשר לחשוב הוא כולה בן 15 שיעשה מה שבראש שלו לא צריך להיות קיצוניים לשמור טיפ טופ על התזונה.... בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתתתת חח |
יפה רואים שיפור
|
רבותי לא צריך לריב:)
ולא במר ישראל התחרות תהיה ברמה גבוהה מאוד! ואתם באים להנות ולתמוך בנאבא ובספורט! מה שכן יש מגרש חניה מאוד סימפטי מאחורי האולם שם בסוף התחרות תוכלו לכסח אחד לשני את הצורא שזה יהיה בידור קל לאחר התחרות. |
חחחחחח pro xxl זה גלעד במקרה?
|
ציטוט:
|
אאוווו מי חזר לפה סופר(הומו)גיטר בעל היד הגדולה בעולם תבוא גם אתה למר ישראל אני יפרק לך את הפנים
וכמובן שכל זה יהייה בחניה לא זה לא גילעד(לא שאני יודע מי זה באמת אבל גילעד זה לא) |
ציטוט:
נראה לי שזה השני.. :s |
אקסרים בוי חחחחח זוכר טימה עושה הינה הוא אני כולי נכנס להיתרגשות
שגם הוא יבוא גם לו נזאן ת'צורה שמוקים |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הומו
סתם :] עידן אתה נראה מצויין, לא חידשת יותר מידיי לגבי המצב שלך, אתה מעדכן אותי פעם בשבוע שבועיים עם תמונות. |
ציטוט:
אין עוד מה להוסיף. |
אחי עם כל הכבוד אתה זה שהתחלת את האיומים לפי מה שראיתי....
|
ציטוט:
יחסית לאחד שפרש אתה מגיב דיי הרבה מיסטר ביצה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ