ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סיירת או ניירת??צריך עזרה מהבוגרים פה (https://israelbody.com/showthread.php?t=37060)

Tony Montana 13-07-08 19:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y (הודעה 583662)
חחחחחחחחחחח בגלל זה זה מפגר
מה החבר שלו אשם בזה שהוא בכושר טוב ושזה שהתקבל לא בכושר טוב??
לכל אחד יש קצה יכולת שאי אפשר לעבור..של זה שבכושר טוב יהיה הרבה יותר קשה מזה שלא בכושר...הם לא ראו קושי מנטלי כי הוא בן מוכן מהבית..זה לא אומר שהוא לא מתאים...
זה כאילו שעכשיו אני יגיד טוב אני רוצה לעבור אז חודש לפני אני יתחיל לרוץ לכושר בסיסי והם יראו שקשה לי ואני יתקבל וזה דיי מפגר ככה לא??

לא. כי תיהיה בטוח שלילד בן 17 מתי שהוא בגיבוש הצד המנטלי יעבוד, מי שיש לו כושר הצד המנטלי והקושי יתחיל מאוחר זה שאין לו כושר יתחיל הצד המנטלי יתחיל מוקדם יותר. אבל תיהיה בטוח גם מי שהוא סוס ברמה הצד המנטלי עובד במוקדם או במאוחר. מה מטרת הגיבוש בעצם? לקחת קבוצה של ילדים ולשים אותם במצב הכי קיצוני גדול שהם היו ולראות כיצד הם מתפקדים. כמובן יש גם ראיון אישי וכנראה המראיין לא אהב את הגישה של "הסוס", יש 1000 סיבות.

שומר החומות 13-07-08 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y (הודעה 583662)
חחחחחחחחחחח בגלל זה זה מפגר
מה החבר שלו אשם בזה שהוא בכושר טוב ושזה שהתקבל לא בכושר טוב??
לכל אחד יש קצה יכולת שאי אפשר לעבור..של זה שבכושר טוב יהיה הרבה יותר קשה מזה שלא בכושר...הם לא ראו קושי מנטלי כי הוא בן מוכן מהבית..זה לא אומר שהוא לא מתאים...
זה כאילו שעכשיו אני יגיד טוב אני רוצה לעבור אז חודש לפני אני יתחיל לרוץ לכושר בסיסי והם יראו שקשה לי ואני יתקבל וזה דיי מפגר ככה לא??

בוא נתחיל בזה שלא היה ולא יהיה בן אדם שלא התקבל ליחידה מסויימת בגלל שהוא יותר מדי בכושר.
התירוץ הזה נועד לכסות על הסיבה האמיתית שהוא לא עבר ולתרץ את זה.

דבר שני, לא משנה באיזה כושר אתה מגיע, אחרי כמה שעות בגיבוש כולם גמורים, גם אלה שהתאמנו כמה חודשים ומן הסתם גם אלה שלא התאמנו בכלל.
מאותו שלב מה שיוביל אותך לסיים את הגיבוש זו המנטליות, ולא שום דבר אחר.
לא סתם אומרים שהכל בראש.

ran7 13-07-08 21:11

זה סתם שטויות על ההוא בכושר שלא עבר והוא הגיע בין המקומות הראשונים,צריך להתלבט בגיבושלהראות שאתה רוצה לא חוכמה להגיע ראשון בכל דבר,לא שאני מזלזל......

ולפותח הפוסטט לדעתי עדיף סיירת יתרום לך הרבה יותר לחיים לדעתי...!!!

r0y 13-07-08 22:01

יותר הגיוני שזה סתם תרוץ לסיבה אחרת..למרות שאין לצבא מה להתבייש או להרגיש לא נעים להגיד סיבה מסויימת אבל שיהיה...ברור שהצד המנטלי התחיל לפעול יותר מאוחר אבל הוא בכל זאת סיים כמו כולם אז אין סיבה שלא..
בכל מקרה כנראה שאני יוותר על מודיעין וכו לטובת קרבי...אני חושב שהדברים שיוצאים איתם משמה שווים הרבה יותר מכסף..אולי אחרי צבא ההתחלה תיהיה יותר קשה אבל יש דברים שאי אפשר לקנות בכסף וזה הדברים האלה..מחר אני כנראה כבר יתקשר ויבקש את הזימון ליום סיירות ושלא יתחשבו במודיעין ועכשיו כנראה יגיעו זימונים לדברים נוספים...תודה על כל התגובות בזכותכם החלטתי ואני מקווה שזאת ההחלטה הנכונה..
בזבזתי 3 שנים מהחיים על לימוד מחשבים ואני מצטער על כל רגע שזה היה במקום ללמוד בכיתה מדעית ולעשות מחשבים מוגבר אבל לא במגמת מחשבים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ