![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
התירוץ הזה נועד לכסות על הסיבה האמיתית שהוא לא עבר ולתרץ את זה. דבר שני, לא משנה באיזה כושר אתה מגיע, אחרי כמה שעות בגיבוש כולם גמורים, גם אלה שהתאמנו כמה חודשים ומן הסתם גם אלה שלא התאמנו בכלל. מאותו שלב מה שיוביל אותך לסיים את הגיבוש זו המנטליות, ולא שום דבר אחר. לא סתם אומרים שהכל בראש. |
זה סתם שטויות על ההוא בכושר שלא עבר והוא הגיע בין המקומות הראשונים,צריך להתלבט בגיבושלהראות שאתה רוצה לא חוכמה להגיע ראשון בכל דבר,לא שאני מזלזל......
ולפותח הפוסטט לדעתי עדיף סיירת יתרום לך הרבה יותר לחיים לדעתי...!!! |
יותר הגיוני שזה סתם תרוץ לסיבה אחרת..למרות שאין לצבא מה להתבייש או להרגיש לא נעים להגיד סיבה מסויימת אבל שיהיה...ברור שהצד המנטלי התחיל לפעול יותר מאוחר אבל הוא בכל זאת סיים כמו כולם אז אין סיבה שלא..
בכל מקרה כנראה שאני יוותר על מודיעין וכו לטובת קרבי...אני חושב שהדברים שיוצאים איתם משמה שווים הרבה יותר מכסף..אולי אחרי צבא ההתחלה תיהיה יותר קשה אבל יש דברים שאי אפשר לקנות בכסף וזה הדברים האלה..מחר אני כנראה כבר יתקשר ויבקש את הזימון ליום סיירות ושלא יתחשבו במודיעין ועכשיו כנראה יגיעו זימונים לדברים נוספים...תודה על כל התגובות בזכותכם החלטתי ואני מקווה שזאת ההחלטה הנכונה.. בזבזתי 3 שנים מהחיים על לימוד מחשבים ואני מצטער על כל רגע שזה היה במקום ללמוד בכיתה מדעית ולעשות מחשבים מוגבר אבל לא במגמת מחשבים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ