![]() |
סעמק דפקו את על היום הראשון של הלימודים אבל בכל זאת זה חמישי בטח יעשו לנו גשר בשישבת גם אם לא בעזרת השם נגיע לשם...
יש מישהו שבא מאזור ירושלים ויכול לקחת איתו אחד אולי ? דרך אגב pro xxl אתה תורם הרבה באמת אבל זה כבר דפוק שאתה מגיב בפייק ניק תגיד מי אתה....אתה לא איזה ילד קטן אני לא מבין כאילו מה הקטע בלצאת עם כל האמירות שלך והכל שבעצם אף אחד (כמעט) לא יודע מי אתה. לא לעניין אחי באמת... בטוח שאתה בחור טוב וגם לא פראייר אז אני לא מבין את הסיבה... |
חח xd עלק ארוחה 2 כוסות שייק חלבונים ,100 גרם טונה,3 ביצים ואורז.
|
ציטוט:
בקשר לזהות שלי?חחח זה לא ממש ישנה משהו אם תידע ואם לא,מה שכן אתה תיראה בסוף ואתה תידע בסוף גם מי אלו המשתמשים החדשים שנכנסו לתרום ולכתוב כאן בזמן האחרון:)ותצפה לך הפתעה;) |
ציטוט:
|
עשו טעות נאבא עם התאריך הזה
רוב מי שאתם פונים אליו לבוא אלא נערים שלומדים ואצלי, ואני חושב שגם אצל הרוב בתאריך הזה יש יום פגישה של התלמידים או מבחנים להעלת יחידות או אפילו כבר יום ראשון של לימודים אני כמעט בטוח שביום הזה יש לי מבחן לברוח מ 3 יחידות במתמתיקה.. אני יבדוק את זה אם לא אז אני וחבר נבוא.. |
לכל הכרמיאלים רק שתידעו שעוד חודש אני עובר לכרמיאל
|
ציטוט:
כרמיאל זאת העיר הכי משעממת בארץ ! רק שתדע.. :bot: |
ציטוט:
בכל מיקרה זה אמור להיות אחרי לא? ב8 ככה כמו בדרך כלל..? |
ציטוט:
בכל מקרה, יהיה לך כל כך משעמם פה בכרמיאל. (: בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
pro xxl הוא בחור לעניין :) אייי כמה חבל שאני לא אגיע למר ישראל...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי שצריך לדעת יודע |
שלום, אני חדש כאן אבל לא בפיתוח גוף, מכיר ומוכר בקרב הרציניים.
נכנסתי בעקבות בקשה של חבר שאמר שחסרים אנשים בעלי ידע והיכרות עם התחום, אני, המלוא הצניעות, עונה על התכונות האלה. לכן אני אכתוב פה מעת לעת. עברתי קצת על הודעות, ונתקלתי באשכול הזה. מוזר וגם משונה ששרשור בנושא שאמור להיות הלב והנשמה של פורופ לפיתוח גוף לא גדל ל 15 עמודים. מקווה לראות הרבה אנשים מהפורום בתחרויות, גם של אלי וגם של אשר כי רק ככה נקדם את הענף. |
ציטוט:
ציטוט:
מועדונים אני יודע שאין משהו טוב אבל מכונים תמליצו לי אני מתחיל לילמוד בבראודה עוד חודש ואני משכיר דירהה חח אני הולך לעשות דירה באתת זונהה |
ציטוט:
|
1. אל תוותר על היום הראשון ללימודים.
2. אתה לא צריך לוותר התחרות בערב. |
ציטוט:
איזה כיף שאין בצפר :clap: אבל יש עבודה:mad: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ