![]() |
כשאתה נוגע בחזה ומרגיש אותו מנופח ודופק חיוך
כשאתה מחביא את הקוטג' \ טונה במקום שאף אחד לא ינגע לך בו עד למחר בבוקר שתשתמש בו (במקרים בהם אתה נתקע עם ממש קצת*) כשחבר שלי אומר לי "מהבוקר לא אכלתי כלום" ואני דופק את הראש.. כשאתה נותן לאמא שלך רשימה למכולת של דברים הזויים שמכילים חלבונים בכמויות מסחריות, והיא לא מבינה למה אתה כל כך אוהב את זה והכי מצחיק שאתה מבקש ממנה לקנות את הדברים האלה כל הזמן (כמו טונה, יוגורטים וכאלה) כשאתה פותח קופסת טונה בבית וכולם מסתכלים עלייך איך אתה יכול לאכול את הדבר המגעיל הזה כל יום כשחברים אומרים לך בוא לאכול מקדונלדס ואתה מסביר להם שזה לא בריא והם אומרים לך "מה לא בריא? זה קציצת בשר ולחם" כשאתה רואה בבצפר את חברים שלך עם היקף יד 15 חחח ואומר איך מגיעים למצב כזה כשלפני שאתה אוכל איזה קוטג' או יוגורט או כל דבר אחר בקופסה, אתה מסתכל כמה חלבונים יש ותמיד רשום שם ל-100 גרם ואתה צריך לחשב כמה חלבונים אתה אוכל תגיבו השקעתי חחח ומצטער על הדאבל פוסט פשוט אי אפשר לערוך |
מהפוסט הקודם:
אתה יודע שאתה באדיבילדר מתי שחברים שלך שואלים אותך למה יש לך 200 גרם פסטרמה בתוך שתי פרוסות לחם. |
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה באדיבילדר שאתה מגיע למצב שאתה מבלה יותר מאמא שלך במטבח והיא מתחילה לריב איתך על הטריטוריה חחח...
אתה יודע שאתה באדיבילדר שאמא שלך מתחילה לריב איתך על זה שאתה לא אוכל מהבישולים שלה ובמקום זה אוכל סנוויצ'ים עם טונה\ ביצים\ קוטג'.(קורה לי הרבה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחח יש פה דברים ממש חזקים
עכשיו אני יודע שאני לא היחיד שמסתכל על עצמי בחלונות של המכוניות ובמעלית חחחחחח הכי פאדיחות זה כשדופקים פוזה מול החלון של המכונית ובסוף רואים שיושבים שם אנשים :):):):) |
אם שאתה עובר ליד מראה אתה חייב לעשות שריר(לא משנה איפה. או איזה פריסה או משהו)
|
ציטוט:
כל הזמן קורה לי |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי עוד אחד: כשאתה הולך לדודים או לחברים שלא ראית הרבה זמן ואז הם אומרים, "בונא אחי איך נהיית סוס!! נהיית חמור!!" או "מה זה הגוף הזה שפיתחת" |
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאנשים שואלים אותך את השאלה כי מעצבנת... "כמה אתה מרים?" (מה? איזה? מתי?..:s)
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאנשים מפסיקים לשאול אותך אם אתה מתאמן אלא שואלים אותך איפה... אתה יודע שאתה באדיבילדר שכשאתה מרגיש תחושת רעב.. לא מציק לך הרעב עצמו כמו העובדה שאתה צריך חלבון ומה יקרה בזמן הזה שאתה לא אוכל??? וחס וחלילה אתה לא מפרק שריר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש פה דברים כל כך חזקים יא אללה..
אתה יודע שאתה בדיבילדר כשאתה מדבר בפלאפון ועובר ליד מישהי אתה חייב לעשות שריר ביד כדי להשוויץ... אתה יודע שאתה בדיבילדר כשאתה מסתובב עם חברים וכשעוברים ליד מכונית אתה נעצר וחברים שלך לא מבינים מה קרה התחלת לאהוב מכוניות.. אתה יודע שאתה בדיבילדר כשאתה נכנס למקלחת ל-35 דקות ומתוכם 5 דקות אתה מתקלח וחצי שעה אתה מסתכל על עצמך במראה... |
כשיש לך קופסאת חמאת בוטנים ששוקלת קילו.
אני יכול להביא תמונה |
כשאתה מחכה שתילך לבריכה או לים עם ידידות שלך.
|
אתה יודע שאתה באדיבילדר שאתה רואה בחור עם כרס ענקית ומתווכח עם אנשים אם זה פאוורליפטר, או סתם איש שמן.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ