![]() |
ציטוט:
אפשר לעשות איזה קזינו או משהו כזה בחלק שיש בו חדרים.... הכל באווירה של "דרקולה"...וווואיי איך אתה יכול להגיד שדבר כזה לא יצליח... |
אנשים שבאים לראות אתר היסטורי לא באים בשביל לראות שם דיסקוטק או בר, אתה מפספס את כל הנקודה של שימור אתרים היסטוריים.
גם באושוויץ אם היו פותחים בר הרבה אנשים היו באים אז מה? אתר היסטורי זה אתר שצריך לשמר אותה בצורה הכי טובה שאפשר וכמה שפחות לקלקל אותו באמצעים מודרניים שלא קשורים לתקופה . |
ציטוט:
|
ציטוט:
1. הכותל הוא מקום קדוש אז ככה שזה לא אותו דבר כמו הטירה.. 2. מה מיוחד בכותל...כולה קיר...(מבחינה פיזית) 3. אני התכוונתי במידה ומתעלמים רגע מהעניין של הטירה כערך היסטורי...מה אני לא צודק...?? תנסו לדמיין את זה שנייה..... |
הבנתי את הכוונה שלך, אבל אתר היסטורי במקרים מסויים הוא אתר קדוש עם משמעות למדינה. כמו שבאושוויץ שהוא מקום היסטורי לעם היהודי לא פותחים מועדון(בכוונה השתמשתי בדוגמא קיצונית) ככה גם באתרים היסטורים אחרים לא יפתחו. אתה יודע איזה טירות מדהימות יש מימי הביניים בכל אירופה?
צריך לשמר כל דבר זה חלק בלי ניפרד מתרבות והיסטוריה של עם מסויים. |
סלים שיידי, הכותל לא סתם קיר, יש שם אקוסטיקה שחבל על הזמן :) בכלל עם עזרת נשים אתה עושה שם Fff מחדש.
|
תישרמע
ציטוט:
לי יש כבוד וערכים לילה טוב אחי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ