ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   יש פה מישהו עם רישיון לאופנוע עד 500 או מעל 500? (https://israelbody.com/showthread.php?t=3597)

HHHEELLBBOOYY 26-12-06 21:59

50 סמק שולטטט =)

Danielllo 26-12-06 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
הספיק יום גשם אחד כדי לשכנע אותי להישאר עם האוטו.:jockey:

וואיי אחיי כמה שאתה צודק עכשיו חזרתי ממשמרת ערב מ5 בערב עד עכשיו סיוט אחי מה אני יגיד לך סיוט!! במהירות בגשם אתה מרגיש את הטיפות כמו קוצים שדוקרים אותך, אבל אין מה לעשות זה המינוס זה החורף בדוגרי סובלים יומיים שלוש, אחרי זה שבוע שמש או מעונן בלי גשם בחורף הזה, וההלבווי מסכים איתך אחי!!

Der Metzgermeister 26-12-06 23:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
וואיי אחיי כמה שאתה צודק עכשיו חזרתי ממשמרת ערב מ5 בערב עד עכשיו סיוט אחי מה אני יגיד לך סיוט!! במהירות בגשם אתה מרגיש את הטיפות כמו קוצים שדוקרים אותך, אבל אין מה לעשות זה המינוס זה החורף בדוגרי סובלים יומיים שלוש, אחרי זה שבוע שמש או מעונן בלי גשם בחורף הזה, וההלבווי מסכים איתך אחי!!

חח אתה לא לובש מעיל, קסדה וכפפות?

Danielllo 27-12-06 00:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
חח אתה לא לובש מעיל, קסדה וכפפות?

חולצהה עליהה עוד חולצה ארוכה עליהה ג'קט, על זה קפוצ'ון על זה מעיל, כפפות עבות במיוחד וגדולות קסדה סגורה (בלי משקף בגלל זה הטיפות נכנסות חזק) מכנס טרינינג רגיל,

כלללללל זההה!! וזה לא עוזרר בלחץ של הזמנות שאתה עושה הזמנות נטו שעה וחצי!!

Der Metzgermeister 27-12-06 00:10

ציטוט:

חולצהה עליהה עוד חולצה ארוכה עליהה ג'קט, על זה קפוצ'ון על זה מעיל, כפפות עבות במיוחד וגדולות קסדה סגורה (בלי משקף בגלל זה הטיפות נכנסות חזק) מכנס טרינינג רגיל,

איך בלי משקף?! אתה רואה משהו עם כל הטיפות שנכנסות לך לעין?

Danielllo 27-12-06 00:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
איך בלי משקף?! אתה רואה משהו עם כל הטיפות שנכנסות לך לעין?

בקושי אחי מצמוצים מטורפים בשדרות נגיד שהכביש ארוך אני אפילו עוצם ת'עיניים לסירוגין כל כמה שניות זה עוזר ואני מוריד קצת ת'ראש מסתדרים אחי אבל זהו נמאס מהקסדה הזאת אני קונה קסדה חדשה נורמלית.

HHHEELLBBOOYY 27-12-06 23:46

דניאלו אחי כמה אתה עושה משמרת קופה ובכמה שעות כולל טיפים??

tamir23 28-12-06 00:35

ציטוט:

חחחחח... השנה למדתייי אני לא יהיה שליח בחורף... שנה שעברה הייתי שליח גם בחורף.... נפתח לי טוב טוב התחת... אני נוסע בעיניים עצומות מתפלל שאני לא יכנס במשהו חח מה שטוב שהכביש ריק שיורד גשם חזק...

ניגרי ענק 28-12-06 00:58

אח, דיבורים על אופנועים תמיד מזכירים לי תקופות יפות
בגיל 16 היה לנו בחור במושבה בשם שי סלם, והוא תלש לכולנו את העיניים כשהופיע יום אחד עם אופנוע "וולף", 50 סמ"ק של סוזוקי.
חדש מהשקיות.
מייד החלטתי שגם אני רוצה.
הייתה לי מלחמה עם אימא שלי שהתנגדה, אבל בהדרגה היא נאלצה להתרכך, בגלל שאבא שלי הוא כריש עולמי, והחליט שגם לו בא על אופנוע.
אז הלכנו לעשות רשיון יחד, ועברנו ביחד את הטסט.
שנתיים היה לי טי אס דאבליו, ובזכותו הייתי מ"המקובלים" בטבריה.
היינו מין חבורה כזאת שרוכבת יחד לכל מקום, איזה שמונה תשעה אופנועים (או יותר נכון "זבובים"), היו עושים לנו הרבה כבוד.
בגיל 18, כשכולם עברו לרכב, אני החלטתי שבא לי להמשיך באופנועים.
עשיתי יחד עם אבא שלי רשיון ל 500 סמק, והיו לנו כמה אופנועים, קאג'יבה דוקאטי (בן :):):):)) ואחר כך ג'י אס אי 500 של סוזוקי. גם אחים שלי עשו רשיונות לאופנוע, תקופה מסויימת היו לנו חמישה אופנועים בחנייה, זה היה די מטורף. באיזה שלב התמסדתי, החלטתי שבא לי על הנוחות של רכב, על המזגן, על המערכת, ובעיקר על הבטיחות. אבל פינה חמה בלב לאופנועים תהייה לי תמיד. הלוואי שפעם יהיה לי מספיק כסף להחזיק בבית איזה אופנוע שטח. תמיד כשאני יוצא לטייל עם אשתי, אני מדמיין איך זה היה להגיע למקומות האלה עם כלי די גלגלי אכזרי ומרושע. בימים הטובים חצינו דיונות והכרנו כל רגב עפר או ביצה בשטחים ההרריים המדהימים של עמק הירדן.

OMRI-TURBO 28-12-06 01:17

סיפור מעניין!
לא ידעתי את זה עליך.....

ניגרי ענק 28-12-06 01:28

יש הרבה דברים שאתם לא יודעים עלי.
הייתי חתיכת מופרע בנעורים שלי, וגם קצת בצבא (יצא לי להכיר את אגף הבודדים בכלא 6 לעומק)
אני יכול להחזיק אותך ער שבועיים עם סיפורים משוגעים מהילדות שלי, ואתה לא תשתעמם.
דוגמא?
פעם עלינו שלושה אופנועים וטרקטורון להרים במנחמיה.
בקיצור היה שם הר, תלול במיוחד, ומייד זה הזמין התערבות בין הח'ברה למי יש אומץ לעלות אותו ברייס.
אז אחד בשם שרון, שכולנו כינינו אותו "שקוס", לקח את האיקס שלו, ונתן בגז.
הבנאדם עלה את ההר, ופתאום דממה.
כולנו רצנו למעלה לראות לאן הוא נעלם, והתברר שבסוף ההר היה בור.
בונקר של צה"ל מאחת המלחמות, ששכחו לסתום אותו.
הבחור נפל עם האופנוע לתור הבונקר.
הוא עומד שם, כל הפנים שלו דם, והאופנוע תלוי לידו.
זה היה מראה מופרע לגמרי.
ואני, במקום להגיש לו עזרה ראשונה התחלתי לצלם אותו.
אחר כך הוא היה כל כך בהלם וכמעט איבד את ההכרה שהוא הניח לי לקחת אותו הבייתה עם האופנוע שלי, עניין שבהכרה מלאה בחיים לא היה קורה לו...
אגב לאופנוע לו קרה כלום, הטי אס איקס הוא דגם מאוד חזק.
שקוס נזקק לכמה תפרים בפנים, אבל אחרי שבוע כבר חזר לרכב איתנו.

meni32 28-12-06 01:33

ווואייי שוקס המסכן.

ניגרי ענק 28-12-06 01:38

שקוס. :jockey:
אגב הוא לא היה כזה מסכן, היינו עושים חיים משוגעים, אני הכרתי לו בנות, הוא לימד אותי תעלולים על האופנוע (לא בהצלחה), היינו חברים מאוד טובים.
אגב, היום הוא באמת מסכן, נשוי לכונפה חבל על הזמן...

meni32 28-12-06 01:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
שקוס. :jockey:
אגב, היום הוא באמת מסכן, נשוי לכונפה חבל על הזמן...

אתה רואה?!
זה סיפור עצוב וכואב!
לא הנפילה לתוך הבור עם האופנוע....

shpitz 28-12-06 01:58

ערכתי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ