![]() |
50 סמק שולטטט =)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כלללללל זההה!! וזה לא עוזרר בלחץ של הזמנות שאתה עושה הזמנות נטו שעה וחצי!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דניאלו אחי כמה אתה עושה משמרת קופה ובכמה שעות כולל טיפים??
|
ציטוט:
|
אח, דיבורים על אופנועים תמיד מזכירים לי תקופות יפות בגיל 16 היה לנו בחור במושבה בשם שי סלם, והוא תלש לכולנו את העיניים כשהופיע יום אחד עם אופנוע "וולף", 50 סמ"ק של סוזוקי. חדש מהשקיות. מייד החלטתי שגם אני רוצה. הייתה לי מלחמה עם אימא שלי שהתנגדה, אבל בהדרגה היא נאלצה להתרכך, בגלל שאבא שלי הוא כריש עולמי, והחליט שגם לו בא על אופנוע. אז הלכנו לעשות רשיון יחד, ועברנו ביחד את הטסט. שנתיים היה לי טי אס דאבליו, ובזכותו הייתי מ"המקובלים" בטבריה. היינו מין חבורה כזאת שרוכבת יחד לכל מקום, איזה שמונה תשעה אופנועים (או יותר נכון "זבובים"), היו עושים לנו הרבה כבוד. בגיל 18, כשכולם עברו לרכב, אני החלטתי שבא לי להמשיך באופנועים. עשיתי יחד עם אבא שלי רשיון ל 500 סמק, והיו לנו כמה אופנועים, קאג'יבה דוקאטי (בן :):):):)) ואחר כך ג'י אס אי 500 של סוזוקי. גם אחים שלי עשו רשיונות לאופנוע, תקופה מסויימת היו לנו חמישה אופנועים בחנייה, זה היה די מטורף. באיזה שלב התמסדתי, החלטתי שבא לי על הנוחות של רכב, על המזגן, על המערכת, ובעיקר על הבטיחות. אבל פינה חמה בלב לאופנועים תהייה לי תמיד. הלוואי שפעם יהיה לי מספיק כסף להחזיק בבית איזה אופנוע שטח. תמיד כשאני יוצא לטייל עם אשתי, אני מדמיין איך זה היה להגיע למקומות האלה עם כלי די גלגלי אכזרי ומרושע. בימים הטובים חצינו דיונות והכרנו כל רגב עפר או ביצה בשטחים ההרריים המדהימים של עמק הירדן. |
סיפור מעניין!
לא ידעתי את זה עליך..... |
יש הרבה דברים שאתם לא יודעים עלי.
הייתי חתיכת מופרע בנעורים שלי, וגם קצת בצבא (יצא לי להכיר את אגף הבודדים בכלא 6 לעומק) אני יכול להחזיק אותך ער שבועיים עם סיפורים משוגעים מהילדות שלי, ואתה לא תשתעמם. דוגמא? פעם עלינו שלושה אופנועים וטרקטורון להרים במנחמיה. בקיצור היה שם הר, תלול במיוחד, ומייד זה הזמין התערבות בין הח'ברה למי יש אומץ לעלות אותו ברייס. אז אחד בשם שרון, שכולנו כינינו אותו "שקוס", לקח את האיקס שלו, ונתן בגז. הבנאדם עלה את ההר, ופתאום דממה. כולנו רצנו למעלה לראות לאן הוא נעלם, והתברר שבסוף ההר היה בור. בונקר של צה"ל מאחת המלחמות, ששכחו לסתום אותו. הבחור נפל עם האופנוע לתור הבונקר. הוא עומד שם, כל הפנים שלו דם, והאופנוע תלוי לידו. זה היה מראה מופרע לגמרי. ואני, במקום להגיש לו עזרה ראשונה התחלתי לצלם אותו. אחר כך הוא היה כל כך בהלם וכמעט איבד את ההכרה שהוא הניח לי לקחת אותו הבייתה עם האופנוע שלי, עניין שבהכרה מלאה בחיים לא היה קורה לו... אגב לאופנוע לו קרה כלום, הטי אס איקס הוא דגם מאוד חזק. שקוס נזקק לכמה תפרים בפנים, אבל אחרי שבוע כבר חזר לרכב איתנו. |
ווואייי שוקס המסכן.
|
שקוס. :jockey:
אגב הוא לא היה כזה מסכן, היינו עושים חיים משוגעים, אני הכרתי לו בנות, הוא לימד אותי תעלולים על האופנוע (לא בהצלחה), היינו חברים מאוד טובים. אגב, היום הוא באמת מסכן, נשוי לכונפה חבל על הזמן... |
ציטוט:
זה סיפור עצוב וכואב! לא הנפילה לתוך הבור עם האופנוע.... |
ערכתי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ