![]() |
ציטוט:
עכשיו אני שמוק מתנשא |
האם אני מריח ריב בין זוג האוהבים<?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שנעלה את סוגיית מבחן התוצאה ידידי ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
פרט נמק והסבר ? |
תראה.. אם יש לך מעגל And בסיסי אז ברור שאם כשאתה מכניס זרם משתי הכניסות ובצד השני לא יוצא זרם - כנראה יש פה כשל בשער הלוגי.
(עזבו, מחר שתי בגרויות בפיסיקה וזה לא גורם לי ליציאות חכמות במיוחד XD). |
אני חושב שהוא מתכוון שזה שריר שמאד קשור לגנטיקה,ולפי מה שאני יודע קשה לפתח תאומים נכון?
אז הוא מתכוון שפשוט יש לך (ארבל) גנטיקה בתאומים והם גדולים וגודלים בגלל גנטיקה טובה,ולא כי אתה מקדיש להם תרגילים ספציפיים אני צודק? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין קשר לבין זה שהוא פוץ ומנסה להתחכם ולצאת חוכמולוג בכל הודעה לבין איך שהוא נראה. |
ציטוט:
לא התעלמתי לחלוטין הנה נקודה ששכחתי לציין ,ניסיתי במשך תקופה לא לעבוד תאומים ,ובאותה תקופה הם לא עבדו ,ותאמין לי שסקוואטים כבדים אני עושה ...כשאני עובד עליהם הם גדלים,כשאני לא הם לא ,זה מסביר את זה הכי טוב. |
ציטוט:
בכל מקרה, המקרה היחיד בו לדעתי אפשר לעשות הרמות עקבים זה במצב של חוסר פרופורציה משמעותי מאוד בין השוק לירך, אבל שוב גם גנטיקה משחקת תפקיד. |
אבל בסקוואטים אתה לא עובד בעבודה לאורך טווח תנועה מלא בתאומים לא? הם משנים את האורך שלהם בכלל?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה לגבי לג פרס? ליישר את הברך או לא ?
|
ציטוט:
|
בסקוואט, התאומים עובדים כמייצב, לא יותר. שיהיה ברור, תאומים גדולים לא יהיו לך רק מסקוואטים (אפילו סופר כבדים, בהנחה שאין לך גנטיקה עלית בתאומים)
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ