![]() |
שמע בגלל שהפורום נמצא במגמת עליה
ואתה ואנשים כמוך אוהבים להצית פה אש אני לא יתייחס אליך , כי אתה נראה ילד שמנת לא בא לך להאמין למה אני אומר אל תאמין , רק בבקשה אל תנסה להיות חוכמולוג כי אתה דפוק עוד יותר ומראה כמה אתה חסר חיים אז בקשה ממך תתעסק בעיניינים שלך |
נכון אני ילד שמנת ואתה עבריין בקריות טוב בסדר כולם הם מה שאתה אומר רק אתה נעלה תעשה טובה לך תימכור תסיפורים שלך לעובדהאולי אילנה דיין תבוא תעשה עליך סיפור ותערוך קלטות
יקראו לזה "חיטוטיאדה בארץ Zond האמא של החיטוטים" סלאמת טמבל |
אתה שמעת אומר שאני עברין ?
למה אתה כל כך רגיש לנושא , מה אכפת לך מה אני כותב תן לי לכתוב מה שאני רוצה , תן לי להמציא סיפורים (חופש ביטוי שמעת) כנראה שאין לך מה לעשות בחיים העלובים שלך מאשר לשבת על הפורום ולקלל כמו ילד במבמבה תמשיך לחיות תחיים שלך ותן לי לחרטט את כולכם כמה שאני רוצה יש לך בעיה אם זה ? אתה מוזמן לפתור אותה |
ציטוט:
|
חח נראה לך אחי סתם דיבורים
|
שתה הרבה בירה (אם יש לך בדיקות שתן ואתה מחשש)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא אומר את זה מנסיון פשוט ראיתי חברים עושים ככה.. |
ציטוט:
שלא יכנסו לך רעיונות לראש ! |
ציטוט:
גם הבנתי שהחשיש נשאר די הרבה זמן בגוף. |
ציטוט:
ולמה בולשיט? אתה משתין הרבה מנקה את הגוף.. |
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה נפלתם על זונד? שיגיד מה שהוא רוצה.
אני אתמול עצרתי שוד בנק: ראיתי שני אנשים חשודים עם כובעים על הפנים והכל ישר רצתי לש.ג לקחתי לו את האם-16, עברתי לזחילה אינדיאנית ובסיבוב נקניקיה לצד ימין הכנסתי את המחסנית. כמה שניות אחרי זה אחד מהם היה מרוח על הקיר עם חור בריאה והשני עם חצי פרצוף, כמובן שהעלמתי מהר את הראיות לפני שהשוטרים הגיעו ולכן הסיפור לא הגיע לחדשות. |
ציטוט:
עליתי עליך |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט המנאיק השרמוטות מחכים לך בפינה על כל דבר.. זונות (אגב, מה כבר אפשר לקחת באשקלון ? בואו נחשוב.. חשיש.. דעופ) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ