![]() |
מי אתה משני האנשים הימיני או השמאלי?
|
זה לא ברור שהוא הימני?x:
|
ציטוט:
ד"א ניב בשייפ :):):):)! עכשיו אתה גם צריך להירשם |
ציטוט:
|
בלי להעליב אבל לפי החזה שלך זה לא נראה כאילו אתה יכול לדחוק 100x6.
|
דוגרי יש לו גוף סבבה לגמרי למי שלא משקיע..
|
אתה עומד להישבר בחיטוב ?? אתה רוצה שכל השניות , הדקות והשעות על ההליכון המזדיין ואירובי כל יום הולך לשווא ?!?!? אתה רוצה לחזור שמן??!!!!! אסור להשברר אסור להרים ידיים !! תחשוב על האנשים שקורעים תחת יותר ממך , יורדים לאחוז שומן הרבה יותר נמוך ממך !! ועושים את זה למעלה מ 20 שנה !! אתה רוצה להצליח?! אסור להרים ידיים !! קדימה קדימה יאללה עוד כמה ימים נגמר החיטוב המזדיין ותהיה פי 10 יותר טוב :sbb4: :sbb4: :sbb4:
|
חחחחחח בונא כסעמק באמת שהתמונות לא משקפות מה אתם מבאסים אותי
מילה שאני מרים 100 ל6... ודווקא החזה שלי ממש גדול יחסית... אנ יבטוח שאם תראה אותי במציאות תבין על מה אני מדבר..... מי בעד מפגש פורום ? :) |
הסיפוק שתקבל יום אחרי שהבנת שלא נשברת יהיה פי אלף יותר גדול מצ'יט זול!! כל פעם שאתה לא נשבר זה רק מחזק!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חזה בחור טוב
כל יום ויומו מודה לה' על החזה שנתן לי |
ציטוט:
|
לא נשברתי...
חברים...
לא נשברתי!!!! חשבתי וחשבתי על החופשה הקרובה בקיץ שבא לי להתהלך בים בלי חולצה ובכלל על הכוסית לי שתתגאה בי..... למרות שהיא טוענת שאני חולה נפש.... על זה שאני עושה חיטוב... בקטנה... תודה לכולם על העידוד.... לא נשברתי יצאתי גבר!!!! כוס אמא של הפיצה כוס אמא של העוגות... הכוח רצון שלי מוביל אותי קדימה!!!! |
ציטוט:
חזק! כולם עוזבים לשייפ! ת'אמת אם הייתי באמת יכול להתחייב לשנה שלמה או לכמה שצריך הייתי בא לשייפ... |
ציטוט:
תמשיך :boxing: :11: :11: :11: |
תודה גבר!
ציטוט:
הבנתי שהחיטוב חשוב לי אך ורק לי..... ולא התייאשתי...:11: :sbb4: |
ציטוט:
תגיד נקניק מה עם הקורס? |
חחח
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ