![]() |
P-a-n-1-c הוא לוחם לכל דבר
כבוד להגיע למגלן |
ציטוט:
אין לך הכשרה של לוחם, אתה לא עושה מסלול של לוחמים. אתה עושה טירונות 02 ונכנס ליחידה בתור תומכ"ל. אתה לא עושה 07 עם כל ההכשרות החולניות של הלוחמים - זה ההבדל. ציטוט:
|
:):):):) אל תתבאס אחי זה נשמע יותר כיף
|
סעמק נראה לי ביאסתי לו ת'נשמה :\
מצטער אחי.. |
ציטוט:
מדים של מגלן סיכה + תג של מגלן ולצאת איתם למבצעיות לתפעל טילים... יוצא לי תענוג. העיקר לא להיות חימושניק ג'ובניק מעפאן, לשרת ת'מדינה שאני אוהב בכבוד. |
אחי אין לך מה להתבאס אתה אשכרה מפעיל את הנשק הזה , חחח נשמע כל כך כיף , אתה תוכל לעשות מה שעושים בgta עם המשגר טילים ההוא, זה חלום של כל נער מתבגר [שלי לפחות]
^^^^ חח כן כל כך ככה האמת אם לא יצא לי להיות בחובלים אני יבקש את זה XD |
ציטוט:
ד"א פאניק נפלת עליו חזק,אבל לפעמים עדיף לקבל את כל המציאות כפי שהיא כי יש לצבא נטייה להציג משהו שהוא פשוט לא כפי שהוא... |
ציטוט:
פגשנו מגלניסטים חימושניקים ממחזורים קודמים והייתה להם סיכה והכל. גם המדריך שלנו אמר שאנחנו נקבל הכל כמו הלוחמים. (גם תעודת לוחם) |
ציטוט:
בנוגע לסיכה - סיכת לוחם [כמו זו שבחתימה שלך] אתה לא תקבל. אתה תקבל סיכת דומה, אבל בקטנה יותר. תג אתה תקבל. בנוגע לשירות, וואלה זה שירות שיהיה לך מאוד מאתגר ומעניין, יציאות אומנם לא יהיו לך בשמיים [מאמין שתעשה חצאים או חמשושים, נוטה יותר לחצאים], אבל וואלה תסתכל על הצד החיובי שבעיניין הזה - אתה תהיה בקרב לוחמים. אחי סיכת מגלן אני מאוד בספק אם תקבל. אתה יודע מה אנשים עוברים בשביל לקבל סיכה כזאת? אתה אשכרה חושב שאחרי חודש טירונות 02 תקבל אותה? אני בספק, אבל וואלה אם כן אז סבבה.. למרות שאני מאוד בספק. |
פאניק אחי - תקשיב.
שאלתי כמה שאלות שלא הייתי בטוח לגביהם, אבל אני בטוח בכמה דברים: 1. לשטח אני אצא עם הלוחמים. 2. תג סיכה וכל היוצא בדבר - אני אקבל. 3. תעודת לוחם גם אני אקבל. כל השאר אני לא בטוח, אבל אלו הדברים שהמדריך שלנו אמר לנו, ואם הוא לא יודע... אז מי כן? |
ציטוט:
2. סיכה אין מצב שתקבל זה פשוט לא הגיוני לי שתקבל סיכה של לוחם. תברר את זה. 3. לאדע. אתה פתחת את האשכול בפרש? http://www.fresh.co.il/vBulletin/sho...d.php?t=410445 סתכל מה ענו שם... |
ציטוט:
אבל זה לא אומר שאני לא אתפעל את טיל העורב. הרי זה הייעוד שלי ביחידה, אם אני לא עושה את זה אז מה כן?! חוץ מזה שזה בעצם יוצא לי הכי טוב עם האימונים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תבוא בגישה חיובית. השירות תלוי בגישה שאתה בא איתה. |
ציטוט:
תברר עוד מידע על הנושא. תשתדל להישאר חיובי שלא תופתע כתתגייס:flowers: |
ציטוט:
|
פאניק, אולי ההגדרה שלו היא לא "לוחם", אבל בנאדם שעומד עם נשק וטילים בשדה קרב הוא לוחם לכל דבר ועניין..
|
ציטוט:
זה לא שהתפקיד שלו הוא להיות מש"ק ממטרות...יש לו תפקיד חשוב ביחידה מכובדת מאוד, ואם הוא אותר לתפקיד אז באמת מגיע לו כל הכבוד.:bow: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ