![]() |
מה שכן....יש שם גם אטראקציות....
http://www.body-star.co.il/Top-gallery/DSCF00ytr14.JPG :wub: :wub: :wub: |
|
מי זאת?
|
ציטוט:
יש שם גם בודיבלדריות שנראות מה זה טוב. עזבו עכשיו תבנות המכון הזה נראה מה זה טוב בתמונות. והוא ממש זול לפי המחירון שם,ועוד יש שם הרבה מפתחי גוף הלוואי שהיה מכון כזה לידי הייתי רץ להרשם שם. אם הוא פותח בת"א אני נרשם |
ציטוט:
אבל בכל זאת זה שווה אחי |
ציטוט:
|
ניגרי ניגרי הענק
ניגרי הענק תגיד לאמנון שעוד 6 חודשים אני נירשם למכון שלו שילמתי מראש במכון החרא שלי כמו מפגר :(
אבל עוד 6 חודשים אני אצלו הרוויח מהפירסומת שלך חחח |
ואללה זה נשמע כמו חוויה מאוד מהנה ומקורית
הרעיון של להתאמן מידי פעם במכון אחר עם אווירה אחרים, אנשים אחרים, מכשיירם וכד' ובנוסף עם חבר ותיק וטוב - זה מעולה, אני עשיתי את זה פעם אחת, ומקווה שיצא לי עוד פעם. אביב, לגבי המכון בקיסר: בזמן שהייתי במלון בטבריה, יצא לי ללכת לקיסר עם ההורים, להתרשם ממנו וכד'. נזכרתי שאמרת שאתה מתאמן שם, ואני חשבתי שאתה כבר לא, ועברת למקום אחר, אולי ,בית אייל (?). נכנסתי למכון בקיסר ונחרדתי: מקום צר, קטן, לא פרקטי, לא ממש מאובזר, מכשור ישן ולוקה ומה לא... דיימתי לעצמי איך בודיבילדר מקצועי יכול להתאמן במקום כזה ופשוט לא הבנתי! אתה חייב להחליף מכון ודחוף!!!! |
אביב עכשיו אני מבין למה אתה מתכוון שאמרת בננות...
|
ציטוט:
בשכל אתה עושה. אני יכול רק לקנא. הרגע חזרתי מהמציאות העגומה, כלומר מהמכון המעפן שלי. נשבע לך, משמיעים שם שירים שמי שחיבר אותם כבר שכח מהפאשלה שעשה. ראשי ממשלות התחלפו, מגדלי התאומים נפלו, אבל הדיסק בקיסר לא התחלף. |
ציטוט:
אין אלטרנטיבות בטבריה. |
ציטוט:
|
אהבתי לקרוא תתגובות שלך ניגרי, מחכה לתמונות
ראיתי באתר תתמונות והמכון שם נראה פצצה! איזה סטייל זה להתאמן במכון כזה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לפחות לכם יש דיסקים
ציטוט:
לא ידעתי שיש באזור נהריה קריות משהו טוב אחרת הייתי עוזב עכשיו אני יותר ניפתח לעולם של הבאדי בילדינג ומתחיל לחקור :) אני כבר מחכה לעבור לשם |
אני מתאמן אצל אופיר מידי פעם, לא מסתדר לי לנסוע כל השבוע לאשדות יעקב.
|
וואלה , חשבתי שמצב המכונים הרבה יותר טוב בעיר בסדר גודל כמו טבריה ...
נראה לי אם תבוא לאיזור המרכז מרוב מקומות רבים כל כך בסיגנון זה של אמנון לא תדע במה לבחור .... |
עזוב תל אביב, אפילו בקריות ובכרמיאל יש לך מיליון אופציות.
אנחנו אזור די מפגר מהבחינה הזאת. אגב, אם תימשך הבצורת המגעילה הזאת אז בקרוב גם לא תהייה כינרת, ואז יהיה לי מאוד קשה להגן על התזה שלי שכיף לגור בטבריה. |
אם תגיע לתלאביב אתה מוזמן לאימון במכון שלי.
גם מבחינה מקצועית, גם מבחינת אימונים - הכל מהכל זה תלאביב! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ