![]() |
ציטוט:
כי פרו הורמון זה מעודד הפרשת הורמון. מה יעשו טעות מה? פאקין פרו הורמון תאכל קופסא שלמה לא יקרה כלום צמח מעפן שאמור לעודד הורמון על מה אתה מדבר? אני לא חושב שמישו רואה מזה תוצאות ממשיות, סייקל אוראלי זה משו אחר אבל פרו הורמון? חחחחחחחחחחח |
בואו נעצור את דיון החומרים הזה פה ,תודה רבה :)
|
מזה טבעי ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ששני אדם משוחחים ומחליפים ידע זהו הדבר הנעלה ביותר (אני יודע שאתה אוהב את המשפטי בורקס האלה אז אמרתי לך בדרך שתבין) |
פינגווין וסטיינר אתם מדברים שניכם על דברים שונים
|
ציטוט:
מרגיש פה די בול |
ציטוט:
ציטוט:
כמו שפינגווין אמר, זה לא מכיל טסט זה מעודד הפרשה של טסט. את מה שאמרתי אני מבסס על מאמר באתר... תיקרא קצת חומר ליפני שאתה מזיין במוח טוב חמוד? (אךך איזה כניסה :boxing: ) |
הפרו הורמון הזה זה סתם בולשיט
|
|
ציטוט:
יא מכוער יד 26,אני קראתי על חומרים עוד לפני שאתה עשית בר מצווה יא קוף הנה האתר של אנאבוליק (מי שמכיר אותו משרירים, אחד התותחים בארץ) http://www.geocities.com/anabolics2005/pro.htm ואם אתה מדבר על ארג'נין, או על אנימאל סטאק (:laughing: ) וקורא לזה פרו הורמון אני אומר שתילך לישון על האף... |
טבעי כמו תפוצ'יפס
|
מזכיר את התחרויות בארץ
|
ציטוט:
ציטוט מהלינק שהבאת, שורה ראשונה: ציטוט:
|
ציטוט:
תמשיך להתבטא ככה ,ואתה לא תהיה פה הרבה. |
ציטוט:
כששני אנשים מפרים בצורה בוטה את חוקי הפורום ,זאת עילה לבאן :) (אני יודע שיש לך מחסור בIQ ,אז אמרתי לך בדרך שתבין) |
ציטוט:
תקרא שוב ותגיד לי איך זה מתקשר איכשהו בדרך הכי עקיפה לעידוד יצירת טסט', אלא אם התהפך העולם ו"המרה לטסט'" נהיה "עידוד לייצור טסט'" |
ציטוט:
וואי יא מציק לך ל"דיבורים כללי"!!!! מספיק כבר עזוב אותנו |
ציטוט:
למה אתה חייב להיות ראש בקיר ,כולה ביקשתי ממכם לציית לחוקי הפורום,אל תכריחו אותי למחוק את האשכול בגלל שאתם מציפים אותו בדברים שהיה עדיף שהייתם מדברים עליהם בICQ או משהו. |
מזה טבעי!?!?!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ