![]() |
ציטוט:
:wiggle: |
הוא לא מרמת גן אלא ממעלה אדומים. ואם זה מי שאני חושב שזה אז הוא מתאמן כבר תקופה ארוכה.
|
ציטוט:
הוא יודע שהוא בחיים לא יכול להגיע לשמינית מהחיטוב הזה ובטח הוא איזה שחיפי שלא מצליח לעלות במסה אם כרס קטנה למטה:jockey: |
יש תוכנה בימינו שנקראת פוטושופ... כבר הראתי למה היא מסוגלת...
|
ציטוט:
אני ראיתי את הבן אדם הזה בעניים שלי אתמול!!!!:diractor: |
תאמין לי אין לי מה לקנאות בו
פשוט נראה לי קצת לא אמין אבל אם אתה אומר שראיתה אותו אז בטח אתה לא אומר סתם... יש עוד כמה תמונות של אנשים אחרים בלפני ואחרי שהם נראות לי קצת כמו פוטושופ |
ציטוט:
נ.ב לכל אלו ששפטו לאחרונה את אליאב קרייזלר על זה שהוא ערך תמונות בפוטושופ...אליאב לא יודע בכלל להפעיל פוטושופ הגב שלו במצב מצוין והוא לא ערך שום דבר...שיחיו הקנאים ויסבלו |
תסתכל על התמונה של נפתלי מרמת גן ותגיד לי שזה לא פוטושופ. לאן בדיוק נעלם השקע שבחזה שלו? השריר גדל ופשוט "כיסה" את השקע?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
1. אישית לא שמעתי על משהו יותר כבד מאפדרין וקלן. 2. לפי דבריו של גל זה 5 אחוז לפה או לפה ואין משהו חוץ מdnp שעושה שינוי של יותר מ5% 3. בקטוזיס אין כלכך רעב :\ 4. כשאתה עייף קפאין מספיק. 5. מבחינת שמירה על הlbm זה 5 אחוז לפה או לשם! בלי קשר שאין מסה כלכך גבוה לאיש בתמונה. 6. אני מסכים איתך וזה ממש לא חשוב אם הוא השתמש או לא המאמץ כך או כך הוא ענק וזה ממש קשה. |
אין מילים..פשוט מדהים החיטוב!!!
אני מאמין שזה שינה לו את החיים החיטוב הזה... עכשיו מסה איזה חצי שנה עוד חיטוב והבן אדם יראה מליון דולר |
אחרי הכל אין ממש חומרים ששורפים שומן ככה סתם
יש חומרים שמעודדים ליפוליזה כמו קלנבוטרול אפדרין ועוד כמה שאין צורך לפרט וגם יש חומרים שנותנים מראה קשה ויבש אבל הדיאטה זה המפתח צריך לתת לבחור כבוד |
כמה זמן זה לקח??? בן כמה הוא היה לפני\אחרי?
|
זאבון לילה , בקשר למה שרשמת לי סך הכל הפצעים בחזה והשינוי בפנים גרם לי לחשוד טיפה
אם לא חומרים אז אולי מעודדי טסט או משהו |
בדורגרי בכלל לא נראה אותך אחד אני לא ידוע מה איתכם !! ..בקושי זהיתי שזה אותו בן אדם
ואם כןן שינוי ענקק הוא עשה עד כדי כך שלא מזהים אותו |
ציטוט:
|
אני מניח שהיה הפרש של כמה שנים זה לא נעשה תוך כמה חודשים
|
קודם כל זה שנים של עבודה.
דבר שני יכול להיות שלקחו תמונה של הבחור הזה שהוא היה שמן סתם תמונת ילדות של גיל 16. והוא בכלל הלך לגיל בגיל 20 אחרי שירד כבר 20 קילו ואז התחיל להתאמן והשתפר. זה אופציה - האופציה השניה זה שנים של עבודה עם גיל. אין אופציה לכמה חודשים או לשנה. זה בחור שצריך לעשות קודם חיטוב רציני, אחר כך ניטרלי לפחות חודשיים, ואז מסה של שנה - שנה וחצי וחיטוב של עוד 3-4 חודש. לבחור יש נטייה להשמנה,לכן החיטוב יהיה קשה. לא משנה מה מהאופציות נכונה - גיל מלך, תזונאי לפיתוח גוף הטוב בישראל נכון להיום. |
ציטוט:
|
שוחחתי עם גילי הבוקר על מספר דברים פרטיים, ובין השאר עלה גם הנושא הזה.
אז חד משמעית ולמען הסר ספק: מדובר בשינוי שנעשה בלי חומרים בכלל, הבחור בן 25 הוא פשוט מילא אחרי ההוראות, והתמיד מאוד בקטע האירובי. השינוי נעשה תוך שנה אחת! יכולותיו הוירטואוזית של גילי אינן זקוקות עוד להוכחות, אבל מה שכן צריך זה לתת כבוד והרבה לבחור שהצליח לעשות שינוי כזה. הנחיות טובות ככל שיהיו לא שוות את הנייר שהן נכתבות עליו, אם אין לך שיתוף פעולה מהפציינט שלך. לדבר זה הכי קל, אבל לחטב באמת, זה סיפור אחר לגמרי. כל הכבוד לבחור. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ