![]() |
ציטוט:
|
חחחחח איזה סרוט 20 ליטר וודקה... חחחחח יש לך תסמין בלוקבאסטר
עזוב ווודקה אם אתה מצליח לישתות 20 ליטר מים אני מביא לך אבקת חלבון מתנה |
ציטוט:
אני מדבר על מים ... |
שקמים אם האנג אובר מה שקורה בדרך כלל שאתה שותה וודקה מזויפת מהרחוב
אז קמים בבוקר ואיך שאתה קם אם אתה מרגיש כאב ראש יעני תהאנג אובר אז אתה דופק שוט אחי של וודקה או וויסקי או כל דבר שהוא 40 אחוז אבל משהו נחמד לא זבל וברוב המקרים זה ממש עוזר וזהו...ואם שתית בקבוק וחצי של וודקה אני מיזדיין בתחת |
נאור פינטו אתה בחורר טוב מחזיקק ממךך עבריין
פרוסקק וואיי וואי אפשר להצדיע לך??? איזהה שתיין אתהה מה זה 20 ליטר קטן עלייך.. חבית וודקה אתה דופק בשעה, ועוד בן 14 וחצי וואי וואי עומד לי הזין!! חלאס-לזיין-בשכל!!! :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחרי שהערת לי, גם לי יש הערה קטנה אליך, תפסיק לחשוב שאתה כזה חיה ולדחוף תמונות שלך ולהלל את עצמך באשכולים של אנשים אחרים. סלאמתק. |
20 ליטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
נשמה ביום שתישתה 20 ליטר אני יביא לך פרחים מה אתה חי באשליה אולי שתיתה 18 ליטר תפוזים ו2 ליטר ודקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (במשך כול החיים וחיברתה את זה ל20 ליטר)!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
אז ככה רוסקי סטנדרט פלטינום לבל רוסקי סטנדרט פינלנדיה סמירנוף אבסולוט אבסנט סקיי רד סקוור סויוז ויקטן נמירוף פרפקט אימפרייל אלקסנדרוב וויט איגל אלאסקה |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם באסה לקחת כאלה גם אבסנט 70 קשה לי אחי לא מתלהב מזה וואלה מה שהכי מפנק אותי זה הפלטינום של רוסקי סטנדרט אני מדבר על וודקות אבל אחי אם אתה אוהב דברים כל כך חזקים אני מביא לך קוארבו גולד זה טקליה 40 % חזקה ביותר תנסה מתישהו |
ציטוט:
ואני לא אמרתי ששתיתי לבד שתיתי עם חברים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וואי לחשוב כמה לוליק יכול לשתות |
ציטוט:
|
ציטוט:
ערק :1eye: :1eye: :1eye: |
ציטוט:
דיברתי על וודקות :D |
ציטוט:
חחח ת'כלס תגיד מה שתגיד זה עולה 20 שקל אני וחבר שלי היינו בדודה נפלנו על חצי בקבוק ערק קיבלנו סטלה יותר כיפית מאבסולוט פינלנדיה וכל החרא הזה יש לה סטלה איטית כזאת כיפית חח 50 אחוז אלכוהול אם אני לא טועה :jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ