![]() |
חחחחחח
כמה מכורים חחחחחחחחח דוגרי זה עצוב ...... תחשבו כל הזמן הזה ששיחקתם סיאס יכולתם לעשות דברים אחרים .. אם היה לי שקל על כל דקה ששחקתי הייתי משתין על ביל גייטס נירלי היחיד שהרוויח משהו מהסיםור הזה זה קורן אבל גם לא שווה ... חח אני זוכר שקראתי ב Unit101 שאתה פורש ... Xd |
זה מה שנשאר מהתקופה ששיחקתי... חיפשתי קורן FENIX בגוגל
http://www.unit101.co.il/modules.php...print&sid=1203 http://unit101.co.il/modules.php?nam...ticle&sid=1150 |
ציטוט:
ואני זוכר אותך טוב מאוד ועוד כול הכבוד יש לך כבוד בסיאס הייתה דווקא שחקן טוב. אבל גם בסיאס וגם עכשיו תמיד הייתי רב איתך בסיאס היינו רבים בונט של #Humus וגם פה באיזה כמה פוסטים (לא בטוח שאתה זוכר אותי ביכלל). |
מה זה משנה בכלל :| סיאס היה ונגמר ברגע שהתגייסתי... כבר המון זמן שאני לא משחק בכמעט בכלום חוץ מpes עם חברים :)
|
ציטוט:
וכן קורן אז בזמנו היה אחד השחקנים. :sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה ה :Hell OF Fame Whorenett Mushpwnz daM DeadKiller lighter vGs anoN Phill Zenith axl zoladoom underoth imm(r0x) Metakid Nightworx Bullseye axiom slateR ZetuZ etnies skywave gostavo xytek skydiv |
ציטוט:
|
פייי איזה שמות ישנים חחחחח^^^ אוסקר איזה ישן זה יאללה מסור לו ד"ש :):):):)
|
ציטוט:
בכיף נימסור לו, אבל וואלה הבן אדם נעלם לא רואים אותו כבר... |
ציטוט:
אני הייתי Radius.. אין אחד ששיחק סורס ולא מכיר אותי ניראה לי חח:character63: ELE GLC ins x8n 369 sYndicate HEX ועוד רבים..חח |
שיחקתי שנה וחצי וזה השפיע עליי יותר מידיי החרא הזה, שיחקתי עם MINIKOF במיקסים של AVAZIM - BARVAZIM קיצור רמה טובה :)
ותאמת אני זוכר משהו אייל ASD ואת Fenix אני גם מכיר |
בסורס שמות מסריחים כמו מולטיקילר וmatrixip
|
ציטוט:
חארטה ד"א חברים שלי מהכיתה משחקים הורדתי תמשחק לפני חודש בערך ואני לא מצליח לשחק כאילו אני יודע שצריך ללכת עם העכבר אבל אני לא משתלט עליו הוא זז לי למקומות שאני לא רוצה אז היתי משחק כמה ימים עם הלחצננים וזה היה מסריח אז עזבתי :):):):) ועכשיו אני משחק פיפא2008 דמו שליטההה |
משחק ב Cz
|
ציטוט:
|
אחח 3 שנים נפלאות של Cs 1.6
|
ציטוט:
פיי, נחמד לגלות.. נחמד |
בכל מקרה אני dolphiNN\ech0tek ועוד רבים טובים, הייתי ב bullseye,impossible,radical,ins, אייל איתי איתך גם ועם NSP באותו קלאן
קיצר רמת ADV ממוצעת לא נוגע בזין הזה יותר :X |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ