פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אני לא מחפש לגעת בלב, איפה ראית שחיפשתי לגעת בלב? :ph34r:
התנצלתי על אם פגעתי במישהו בפורום.
כל מה שאמרתי כאן זה לא דברים שאני המצאתי, וכל דבר גובה במחקרים מדעיים. זה לא שסתם פתחתי אשכולות לרדת על אנשים ממש לא, אם תשים לב חוץ מהנושא אתמול שנייטוולף פתח , כל האשכולות שאני פתחתי היו נושאים רציניים לגמרי, בין אם זה רצח עם באפריקה/עולם שלישי וכו'. בתוך זה הצגתי מחקרים מדעיים לחברי הפורום, אני לא זה שעשיתי את המחקרים כפי שאתה יודע, לכן כל מה שעשיתי זה הצגתי חומר מדעי שקיים. הבנתי שפה זה לא המקום לעשות את זה כיון שהיה גולש מסויים שנפגע מחלק מהדברים שנאמרו בשרשור של אתמול שהיה מוגזם כניראה.
ההודעות שלי בדרך כלל הן מאוד רציניות וכולן מגובות במחקרים מדעיים וכמובן עובדות היסטוריות וכו', אתה יודע שאני בן אדם רציני.
השרשור של אתמול היה באמת קצת חסר טעם,יתר השרשורים שהיו פה ממש לא.
אף פעם לא היתה שום הודעה של עליונות ולא טענו שיש גזע עליון מסויים, חוץ מכמה אשכולות שהראתי עליונות יהודית בהרבה תחומים,ועל זה אני לא הולך להתנצל,אני מאוד לאומני ומאוד פרו ישראלי/יהודי. האם אתה חושב שאני צריך להתנצל על זה שהוכחתי עלוינות יהודית? או שזה בסדר בשבילך?לבחור רק מה שטוב לך ואת היתר להשתיק זה לא הגיוני, אם כבר דנים בכל צריך לשים את כל הקלפים על השולחן. פה זה לא המקום לדיון מסוג כיון שסוג האוכלוסיה לא כל כך מתאים לכזה דיון וכמובן שאנשים שגולשים בפורום הזה יכולים להפגע, ואחרי הכל אני אולי המנהל הותיק ביותר בפורום אבל אני לא בעל העסק. לכן, הודעות עם תוכן כמו שהיה בשרשור של אתמול, אני נמנע מלכתוב שוב. אחת הסיבות שלא נמענתי מלכתוב דברים מסויים היא הסיבה שאני כותב דברים לא פחות חריפים באוניברסיטה,כמובן שטעיתי בזה שציפתי שקהל היעד יהיה דומה, ולכן אני אשאיר את הדעות האלו באקדמיה או כמובן בפורומים אחרים שעוסקים בנושאים מסוג זה.
כל מה שכבתי בפורום הזה מתקשר לנושאים שהעולם מתמודד איתם ביום יום, מגיפות/עולם שלישי/פשע/גבולות/תרבויות גזעים. אם אתה מצפה לעולם ורוד, תעצום את העיניים, כי אני מראה את כל האמת למרות שזה עושה חושך בעיניים, והאמת יכולה להחריב עולמות לחלק מהאנשים.
לכן,לא אעשה את זה יותר כיון שיש ילדים שגולשים פה או אנשים שיכולים להפגע מהתוכן של ההודעות, ולכן גם התנצלתי בערך 10 פעמים על זה שפגעתי בגולש מסויים בפורום.ואני אשאיר את דעותי לפורומים מקצועיים בנושאים אלו וכמובן לאוניברסיטה.
|