![]() |
ציטוט:
חח וואלה היית שחקן פרו סיאס? חח יפה נראה לי אין פה אחד שלא היה לו סיאס במחשב. וoris שינוי מדהיםם אין מילים נראה בן :):):):)!כמה זמן כל התהליך לקח לך ? |
שינוי מממש גדול אחי כל הכבוד ! נראה פצצה אחלה חולצה!
|
כל הכבוד..
ד"א אני משחק חודשיים בסיאס ולא רואה אף אחד .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח לא חסר פה שחקנים שהיו בפרו.. .יש את יוני בפורום שהיה בהמון קבוצות פרו... ב-CSS גם אני הגעתי ל-100 קילו הזה רק בגלל ה-CSS והגעתי ל-XDK ELE ועוד כמה קבוצות מאוד טובות בפרו... היה נחמד אבל לא שווה את ההתמכרות המזויינת הזאת. |
ואני הקמתי את קהילתה הcz חחח :d
|
שאני נכנסתי CS הניק שלי היה FireRage הייתי בדקופה של 3dv.arena pro וכל אלו הייתי
הייתי משחק גם NS למי שמכיר הייתי תותח בזה אבל עכשיו לא נגעתי בזה כבר כמה שנים אבל אני אוהב לשחק עדין ועדין אני תותח :] אז אם אתה רוצים ניכנס לשרת ונשחק כל הפורום |
ציטוט:
חחחחחח ...... יש מצב השם או השם משפחה שך = קורן ? |
ציטוט:
חבל שאני יבזבז אותכם ;D |
ציטוט:
אבל 1.6 לא CSS |
אורי אורי:bow: :bow: :bow: :bow:
תותתתח! יאלה תארגנו סרבר וכולם משחק CS אני היתי בקלנים טובים של סיאסאס עם מלא תותחים .. גוליבר רק אותו אני זוכר אבל היו מלא תותחים עכשיו לי 1.6 מי שרוצה משחק שידבר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
וואי יא מסטולים אפשר לארגן PCW 5 נגד 5 ב CS, חח קורן בראש שלך?
איזה זורם זה מילה.. שנים לא נגעתי, אני דימה קורן אורי אסי אייל SKYWAVE וכולם.. ech0tek ftw! :D , ד.א אמזלג הייתי איתך פעם בקלאן.. AsD קראו לך, שיחקנו אני אתה ואיזה אחד רגב שמן כזה |
ציטוט:
מכיר אורן בן שושן דוד שלי מכיר שער יצחקי בן יהדה שלומי גלם גילי איתן ועוד.. חח |
ציטוט:
חח טוב לדעת שיש אנשים שגרים קרוב לפה.. איפה אתה מתאמן?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא אחי, אני מתאמן בבית... אני מחפש מכון שהמחיר יהיה דיי סביר.. אתה יודע אני בצבא אז זה מכון כבר אוכל לך חצי משכורת.... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ