ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הילדה הזאת תהרוס אותי בסופו של דבר..>_< (https://israelbody.com/showthread.php?t=33664)

tomerA 26-04-08 01:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אין בנות שסגורות בתוך עצמן ברמות כאלה. לא קיים. כולן חרמניות מתוסבכות בלי יוצא מן הכלל ואין מצב שבחורים עם בטחון עצמי מפה ועד להודעה חדשה לא ינצלו את זה. אין דבר כזה בחורה תמימה. אין.

ככה הן גם חושבות על כל הבנים שהם סתם שוביניסטים עם אגו נפוח שרק מחפשים איך לזיין כול היום. ואני לא אומר שתילך לבחורה תמימה, למה ללכת לתמימה? וד"א בדרך כלל הבנות מהסוג שאנחנו מדברים אליהן לא אוהבות את הערסים המוחצנים, הן דווקא אוהבות את השקטים והרגישים יותר.

Dino Psaras 26-04-08 01:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ninja
בואנה אנטון אתה עד כדי כך מבואס על החיים? הצלחת להכניס אפילו אותי לבאסה אחי..מה קורה איתך תגיד לי

לא יודע למה אבל זה היה מצחיק :D

ninja 26-04-08 01:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras
לא יודע למה אבל זה היה מצחיק :D

חח אורגינל אחויה תסתכל על ההודעות שלו עוד שניה יוצאת לי דמעה על מר גורלו של אנטון

Antonator1 26-04-08 02:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ninja
בואנה אנטון אתה עד כדי כך מבואס על החיים? הצלחת להכניס אפילו אותי לבאסה אחי..מה קורה איתך תגיד לי

דווקא אני די שמח - פשוט יש דברים שיושבים לך על הלב שצריך לפרוק לפעמים...

ninja 26-04-08 02:04

ציטוט:

דווקא אני די שמח - פשוט יש דברים שיושבים לך על הלב שצריך לפרוק לפעמים...

אתה צודק אחי ובכיף תעשה את זה פה שים זין על המכוערים שאומרים לך משו על זה שאתה נפתח ככה.

Antonator1 26-04-08 02:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ninja
אתה צודק אחי ובכיף תעשה את זה פה שים זין על המכוערים שאומרים לך משו על זה שאתה נפתח ככה.

בינתיים אתה היית המתלונן הראשי...:huh:

ninja 26-04-08 02:05

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ועכשיו ברצינות, ניסיתי לשאול אותך למה אתה מבואס על העולם אבל לא הלך לי

Dino Psaras 26-04-08 02:07

ציטוט:

בינתיים אתה היית המתלונן הראשי...:huh:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :sweatdrop:

נינג'ה יא גמור אחי איזה יציאות איך אני חולה על השטויות האלה :laughing:

Dino Psaras 26-04-08 02:11

אנטון, אתה אוהד של בארסה?

איזה זמן יפה בכדורגל התמונה בחתימה שלך מזכירה..

Antonator1 26-04-08 02:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras
אנטון, אתה אוהד של בארסה?

איזה זמן יפה בכדורגל התמונה בחתימה שלך מזכירה..

יותר אהבתי את אמצע - סוף ה-80...

Dino Psaras 26-04-08 02:15

אני את סוף שנות ה-90'. היו שנים פשוט ענקיות..

Antonator1 26-04-08 02:16

בתור פנאט של כדורגל איטלקי אתה אמור לאהוב את סוף ה - 80.

Dino Psaras 26-04-08 02:27

סוף ה-80' ותחילת ה-90' הייתה תקופה טובה של אינטר, אכן. אבל קח בחשבון שמאמצע עד סוף שנות ה-90' הגיעו המון כוכבים גדולים לליגה האיטלקית. זאנטי, רקובה, רונאלדו, מיכאלוביץ', מונטלה, ויירי, קסאנו, זמוראנו, סימאונה, דז'ורקאף, וואה, נדבד, דל פיירו, אינזאגי, שבצ'נקו, נסטה, קרספו, די קאניו, סטאנקוביץ', ורון, סיידורף, טוטי, באג'יו שנשאר עוד מסוף שנות ה-80' ועוד..

imported_NIR_B 26-04-08 02:50

קיצור אנטון אן לך מגבלת גיל לפי מה שאני יודע שמע מחר אתה יוצא לבר לא משנה איזה או לאיזה מועדון מיצידי לך לבד העיקר תילך תבוא בגישה אן לי מה להפסיד תאמין לי כולן חרמניות רק תתחיל עם אחת וכבר תראה שיהיה טוב

ninja 26-04-08 02:51

מי בא להשתתף בהוצאה נשלח לאנטון בלונים ?

Antonator1 26-04-08 03:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NIR_B
קיצור אנטון אן לך מגבלת גיל לפי מה שאני יודע שמע מחר אתה יוצא לבר לא משנה איזה או לאיזה מועדון מיצידי לך לבד העיקר תילך תבוא בגישה אן לי מה להפסיד תאמין לי כולן חרמניות רק תתחיל עם אחת וכבר תראה שיהיה טוב

נראה לך אני אעז בכלל להתחיל עם מישהי?!

מתן18 26-04-08 03:44

אנטון חלאס,אתה ממורמר,חסר בטחון ומופנם. תפתח בטחון,תמצא לפחות חבר טוב אחד,חפש מסגרת בה אתה מרגיש טוב ונח שבה תהיה לך אפשרות למצוא בנות(עבודה,צבא(?) מסגרת לימודית וכד'

keen12 26-04-08 03:55

ציטוט:

נראה לך אני אעז בכלל להתחיל עם מישהי?!

עם גישה כזו בטח שלא תעז!.
אתה כל היום אומר לעצמך שאף בחורה לא צריכה אותך בחיים שלה, שאתה לא מיוחד, שאין בך שום דבר שבחורה תרצה להכיר וכו' - אז בסופו של דבר אתה באמת מתחיל להאמין בזה - ומה הפלא שאתה מפחד לגשת לדבר עם מישהי או מרגיש האאוטסיידר?.
למה שלא תזין את עצמך ברגשות חיוביים במקום?,
"אני גבר מושך, אני אוהב את עצמי, אני יכול לגשת ולדבר עם כל בחורה בכל שניה נתונה," תכין לעצמך רשימת משפטים כזו, תגיד אותם לעצמך כמה פעמים ביום, ובסופו של דבר אתה באמת תתחיל להאמין בהם -וכשהאמונות שלך ישתנו - החיים שלך יהיו שונים לגמרי.
אגב, זה נקרא אוטו סוגסטיה.

Ja Rule 26-04-08 05:38

אל תעשה סלט מהסיפור.
אתה רוצה אותה? לך תשיג אותה.
קבע איתה פגישה ותיראה איפה אתה עומד.
זה נישמע פשוט, וזה כן פשוט אם תתייחס כך לסיפור.
אם אתה תעשה מהמצב שלך קטסטרופה- הוא יהיה קטסטרופה.
הכל תלוי בגישה שלך אל המצב, זה הכל.
בנות זה עם קל להבין, פשוט צריך לנסות ולהבין לאט מה הולך.

אנטון:
עד כמה זה מפריע לך שאתה לא עם מישהי? (אתה לא חייב לענות לי)

BenM 26-04-08 07:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי keen12
עם גישה כזו בטח שלא תעז!.
אתה כל היום אומר לעצמך שאף בחורה לא צריכה אותך בחיים שלה, שאתה לא מיוחד, שאין בך שום דבר שבחורה תרצה להכיר וכו' - אז בסופו של דבר אתה באמת מתחיל להאמין בזה - ומה הפלא שאתה מפחד לגשת לדבר עם מישהי או מרגיש האאוטסיידר?.
למה שלא תזין את עצמך ברגשות חיוביים במקום?,
"אני גבר מושך, אני אוהב את עצמי, אני יכול לגשת ולדבר עם כל בחורה בכל שניה נתונה," תכין לעצמך רשימת משפטים כזו, תגיד אותם לעצמך כמה פעמים ביום, ובסופו של דבר אתה באמת תתחיל להאמין בהם -וכשהאמונות שלך ישתנו - החיים שלך יהיו שונים לגמרי.
אגב, זה נקרא אוטו סוגסטיה.

האמת שמהנסיון שלי זה לא תמיד עובד.

ולפותח הפוסט, תקשיב קורים הרבה מקרים דומים ובגלל זה הבנתי שלא צריך להקשר אף פעם לאיזה מישהי אחת ולהשתדל שלא להדלק על אף אחת כי כמעט תמיד זה מגיע למצב נאכס כזה, ואצלי זה כמעט תמיד פשוט לך תתחיל עם בנות וזה עזוב אותך איזה ידידה פשוט תגיד לעצמך זהו לא אכפת לי ממנה בכלל יש עוד מיליון בנות ותשתדל שזה לא יקרה עם אף אחת. שתדע לך בנות זה עם זבל. ובמיוחד אלה עם הביטחון עצמי שלהן שבטוחות שבגלל שהן כוסיות מגיע להן כל העולם שיזדיינו תאמין לי הכי טוב לתת להן זין ושילכו כוסעמק

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ