![]() |
אני זוכר תמונות ישנות שלך,עשית שיפור מעולה!! כול הכבוד ובהצלחה בתחרות!
|
יש לך כתפיים ויד אחורית לא מהעולם הזה..
שיהייה בהצלחה.... |
אהבתי את הכתף, את היד האחורית, את הבטן ( סוף סוף ריבועים סימטרים ) איזה גב מפורט אמאלה רק הלטסימוס דורסימוס קצת חלש לפי דעתי.. בכל מקרה אתה ענק בן אדם! ריספקט!
|
ציטוט:
זה לא שהרחב גבי חלש כמו שהזוקפי גב חזקים בצורה מטורפת ,אם יש משהו שפוגע בעמית קצת בפריסה זה כמות המסה שיש לו בזופקי הגב ,מצד שני זה נותן לו עוד עומק ופרטים בדאבל בייספס מאחורה ,זה הכל עניין של איך הוא יבליט את עצמו בפוזינג בסוף. |
שחכתי להוסיף שיש לו או יותר נכון אין לו מותן :o
|
ציטוט:
זאת נקודה חיובית ותאמת המותן שלו לא הכי צרה בעולם ,אבל המסה שיש לו על המסגרת הדחוסה יחסית יוצרת אשליה של מותן נורא צרה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ארבל בן כמה עמית?
|
ציטוט:
|
הסייד צ'סט שלו מלחיץ!
|
ללא ספק הוא נראה מצויין!
|
סחתיין עמית.
נראה מתאים ביותר לרמה אירופאית. המון בהצלחה בתחרות. |
נראה מעולה בן אדם!
את הנקודות החלשות שלך אתה יודע,שיהיה הרבה בהצלחה באליפות אירופה! |
לי פריסט הישראלי.
בעצם אני מכוון לזה שאתה ממש דחוס במסת שריר , אתה נראה מעולה. החלקים שהכי מטורף אצלך זה הכתפיים, חלקים בולטים וטובים אלו הרגליים (תאומים, 4 ראשי) וגב. לדעתי למצב מושלם ביותר יש לשפר עוד את הידיים והחזה. |
נראה מצויין ויבש לחלוטין רק לא ברור לי למה הבטן שלו לא כזאת בולטת כמו שאר הגוף ?
|
פייי יאאאאא... איזה קרנפון...
עמית, אתה התקדמת המון!!!... אני זוכר אותך מאז 2005 איזה התקדמות עשית חבל על הזמן, בראיון לערוץ 1, שהיה לא מזמן, המצלמה ממש הקטינה אותך, והוציאה אותך פחות מרשים ממה שאתה באמת, גדלת המון!! אפשר לדעת, מה ההיקף יד שלך כרגע,אחוז שומן,גובה,ומשקל ? ובהצלחה בתחרות, זה בדיוק ביום של היום הולדת 18 שלי בעזרת ה'.. |
עמית שיהיה לך בהצלחה בתחרות, ומקווים שתחזור עם מדליה!
גאים בך תותח. |
לפי דעתי נראה מצוין..
ושיהיה רק בהצלחה =] |
חייה אין מילים !!!!!!!!!!!!מקווה ליות ככה בגיל 20
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ