ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הקשר בין מבנה הגוף לאישיות (https://israelbody.com/showthread.php?t=33581)

iinader 25-04-08 10:39

הייתי אומר שאני אנדומורף אבל אני 1.75 ואיך שהתחלתי להתאמן נהיתי פחות שמן קיצר התיאור החיצוני מאוד לא נכון כלפי

Antonator1 25-04-08 10:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
מצד שני, ישנם מספר גורמים שניתן לשייך אותם להתנהגות כמו רמות טסט' גבוהות, למשל נטייה לתוקפנות. ואת זה אולי ניתן לנסות לחקור גנטית. בשורה תחתונה, אל תסיקו מסקנות ;)

מצד שני, לדוגמא, יכול גם להיות מקרה (יכול מאד להיות אפילו) שבו אדם עם רמות טסטוסטרון גבוהות מאד רגוע וחברותי אבל מצד שני חרמן או בעל בטחון עצמי או אגו רחב. כמו שאמרת ובכלל, זה עניין כל כך מורכב שאי אפשר סתם לזרוק אמירות אקראיות ולקבוע בצורה כזו. גם אחרי מחקר סביר להניח שמה שיהיה ידוע אלו רק ההשפעות אפשריות של דברים כאלה ואחרים על דברים כאלה ואחרים ולא תוצאות מדוייקות עד כדי כך.

Yoshi-Moto 25-04-08 11:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
מצד שני, לדוגמא, יכול גם להיות מקרה (יכול מאד להיות אפילו) שבו אדם עם רמות טסטוסטרון גבוהות מאד רגוע וחברותי אבל מצד שני חרמן או בעל בטחון עצמי או אגו רחב. כמו שאמרת ובכלל, זה עניין כל כך מורכב שאי אפשר סתם לזרוק אמירות אקראיות ולקבוע בצורה כזו. גם אחרי מחקר סביר להניח שמה שיהיה ידוע אלו רק ההשפעות אפשריות של דברים כאלה ואחרים על דברים כאלה ואחרים ולא תוצאות מדוייקות עד כדי כך.

ב-ד-י-ו-ק

יפה אמרת, מילה במילה.

שייקה 25-04-08 12:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kazanova
יש המון ערסים שהם מזומורף ואנדומורף
אי אפשר לומר שכל הערסים הם אקטומורף

למה? דווקא בדרך כלל כל הערסים הם אקטומורפים, אין ערס מזומורף או אנדומורף אחד שיצא לי לראות:whistle:

Yoggie 25-04-08 12:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1

בוודאי שיכול להיות. בכל קבוצה שנבדקת יכול להיות פרט או מספר פרטים שלא תואמים את שאר הקבוצה אבל עדיין המחקרים האלה נעשים בצורה של הכללות סטטיסטיות ולכן ובלי שום קשר טסט נקשר למאפיינים גבריים הכוללים גם תוקפנות. תקרא שוב את מה שכתבתי, ציינתי שזה כמעט בלתי אפשרי לחקור את הנושא אבל אפשר לנסות למקד אותו בצורה מסויימת שגם היא ניתנת לויכוח.

BXL 25-04-08 15:44

שטויות במיץ עגבניות,כל התכונות שלי הם בדיוק כמו של מזמורפ אבל אני בכלל אקטומורף,למרות שהאנדטומורפ הבטטה הזה:p יש לי חבר שתואם לזה ויש לו בדיוק אותה אישיות..

Mr.Bazooka 25-04-08 15:49

חרטא ברטא.

gman 25-04-08 16:10

אגב, תכונות האופי יכולות מאוד להשתנות בגלל הסביבה חינוך וכו'.
אז סתם לדוגמה, נולדת תוקפן...אבל נגיד בילדות היית מאוד תוקפן, וכל פעם חטפת על זה מכות...אז זה יכול לגרום לך דווקא להיות פתאום בנאדם לא תוקפן ופייסן כזה...

iinader 25-04-08 17:03

ציטוט:

אגב, תכונות האופי יכולות מאוד להשתנות בגלל הסביבה חינוך וכו'.
אז סתם לדוגמה, נולדת תוקפן...אבל נגיד בילדות היית מאוד תוקפן, וכל פעם חטפת על זה מכות...אז זה יכול לגרום לך דווקא להיות פתאום בנאדם לא תוקפן ופייסן כזה...
מבחינה פסיכולוגית של הילד זה לא נכון.
ככל שילד יחטוף מכות ככה הוא יהיה תוקפני יותר.צריך להיות רגוע איתו והוא ילמד להיות רגוע.
שים לב שהורים שמרביצים לילד שלהם הוא גדל להיות אלים

orel 25-04-08 17:29

לפי מה שכתוב נאי שילוב של אקטומורוף ואנדומורף - לא הגיוני :|?

Yoggie 25-04-08 18:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel
לפי מה שכתוב נאי שילוב של אקטומורוף ואנדומורף - לא הגיוני :|?

מאוד הגיוני. אין כמעט אף אדם שעונה לאחת הקטגוריות באופן גורף. הגנטיקה גורמת למגוון רחב של אופציות משני ההורים. סוגי הגוף הם סוג של הכללה ...

Krazy-Hawk 25-04-08 18:24

:):):):) איזה שטויות

orel 25-04-08 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
מאוד הגיוני. אין כמעט אף אדם שעונה לאחת הקטגוריות באופן גורף. הגנטיקה גורמת למגוון רחב של אופציות משני ההורים. סוגי הגוף הם סוג של הכללה ...

יוגב, מה דעתך על מצב כזה -
1) ילד שמן שבגיל 15 עבר שינוי רציני, מנמוך ושמן עם ראש קטן הפך לגבוה ורזה שבקושי מצליח לעלות במשקל - הגיוני? זה מה שעב ר עליי בכל אופן..=\

orel 25-04-08 19:53

מצטער על ההקפצה אבל יוגי אשמח אם תיצור איתי קשר בmsn. :d

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ