![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה מזכיר לי קטע מסרט של אינדיאנה ג'ונס שהוא היה במקום מלא סינים ואיזה קרטאטיסט בא מולו עשה לו תנועות קראטה הוא אמר "אין לי כוח לזה" הוציא אקדח דפק לו בראש |
אני יודע ללכת מכות לימדו אותי תרגילים של איגרוף וקראטה אבל לא בחוגים סתם כזה כדי לדעת איך להגיב
|
קודם כל שיבוא ברוס לי, ואז תשיג אקדח, ואז תחשוב בכלל אם אתה מוכן להרוג מישהו סתם. אתה חושב שאין לך מה להפסיד?
מכות אי אפשר ללמוד, מגיע עם ניסיון. |
ציטוט:
1. תוציא כלי כלשהו, ו? גם מי שמולך יכול להוציא. 2. לא כל אחד שמוציא סכין או כלי כלשהו יודע להשתמש איתו, הרוב לא יודעים. 3. אם מוציאים עליך כלי ואתה לא יודע להתמודד מול מצב כזה, פשוט תברח, אפילו שזה יפגע לך באגו. |
אני אישית לא יודע ממה כל ההתלבהות, אני לא רואה פה משהו מיוחד.
אני כולה רואה פה שנתיים וחצי של עבודה על בייספס וקצת גב + קצת מפותח יחסית לגוף. למי שאמר שיש לו יד כמו של סולימאן, לסולימאן יש יד הרבה יותר יפה (בגנטיקה), יש לי ילד בשכבה שיש לו בדיוק אותו יד כמו שלו זה נראה כמו בסרטים המצויירים שיש להם יד שטוחה כזאת פתאום בלוטה באמצע. בכל מקרה, צריך לשפר טרייספס, כתפיים וחזה. |
חחח מזה ניהיה פורום של מכות
|
אתה נראה לי דיי מפותח לגיל שלך
לפי הגובה ולפי הכמות שערות שיש לך בבטן ממה שניתן לראות. ביחס לגיל יש לך אחלה גוף,לוקה בחוסר פרופרציה חריף בין הבייספס לטרייספס אך אתה יכול להתנחם בזה שיש לך בייספס מפלצתי ביותר =] הגב שלך דיי טוב וכל השאר נראה דיי סבבה. ביחס לזמן שאתה מתאמן התוצאות הם נחותות אבל היות ואתה צעיר אז אתה נראה מעולה לגיל שלך. תמשיך ככה בחור...תיהיה הסולימאן הבא |
ממה ההתלהבות??
הילד בן פאקין 14 וחצי!!! זה על מה ההתלהבות... ולדעתי צריך לשפר רק קצת טרייספס, כתפיים וחזה טובים מאוד דווקא...וכמובן להמשיך לעלות מאסה כללית בכל הגוף. |
ציטוט:
ששתיים מוציאים כלי זה ניגמר רע מאוד ואחד מהאנשים לא חוזר הבייתה עלי הוציאו כלי פעם אחת לא ברחתי למה אם אתה בורח זה משכנע את מי שמוציא עלייך כלי לרוץ אחרייך ובישביל ה"כבוד שלו" לדקור אותך למרות שאתה פחדן אז במצבים כאלה אתה צריך פשוט מאוד לנסות להיות רגוע ולהראות שאתה לא רוצה לריב ולא להגיד איזו מילה שתרגיז את הבן אדם ותאמין לי שבקטע הזה אתה צודק לא שווה לקבל דקירה בישביל שום דבר!ובמקרה הספציפי הזה הבן אדם הוציא עלי סכין היה עבריין מאוד מסוכן שגר לא רחוק מהשכונה שלי וזה לא פגע לי באגו בכלל כולם ידעו שלא יכולתי לעשות כלום,הסיבה שהוא הוציא עלי סכין כי הוא היה שיכור יומיים לפני וחשב שאמרתי לו איזה משהו למרות שבכלל לא נפגשנו ושבוע אחרי שהוא הוציא עלי סכין דקרו אותו עבריין משכונה אחרת "אל תעשה לחברך מה ששנוא עלייך" ולסיכום בואו לא נרכיב את הנושא הזה כי מכות זה לא הפתרון היום לבחור שהעלה תתמונות אתה ניראה קטלני אחי אבל אתה לא בן 14 אין מצב יאלה אחלה ערב שיהיה לכולם:jockey: |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
יש בעיה אחת אנ לא מאמן רגליים מהסיבה שיש לי בעיות בהם
|
יפה מאוד לגיל 14 אם אתה באמת בגיל הזה,עכשיו תעבוד יותר על הטרייספס,עוד לתת לחזה. לא ראיתי גב.
|
ציטוט:
|
פשוט למות מהקנאות של אנשים פה
|
אחי באיזה פוטושופ אתה משתמש?? חחח סתם סתם !!!
יש לך חוסר פרופורציה רציני בביספס לשאר הגוף |
גוף פצצתי, תן בטרייסיפ ובחזה בעיקר.
מאיפה אתה? אתה דרוזי במקרה?(לפי השטיחים) |
ציטוט:
אז אל תגיד סתם לא יכול להיות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ