![]() |
וואלה נשמע אששששש, מתאים לי איזה המבורגר עכשיו..
סוסים אתם ;], אגב, אנטון, כנס אלי לאיסקיו-- 134190995 אני מאמין שיש לי את הפתרון בשבילך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם מעניין לראות איך הן נראות. ואתה סתם זבל מנסה לחמם את כולם שיתחילו לרדת עליי. |
ארבל איך אמרת לי במרמורק שאתה? האמסטאף?
|
איפה התמונות של ארבל וטימה ? :o
והתמונה של ארבל עושה עם קורן סקוואט :):):):) היה חזקק...מצחיק..ארבל אומר מה בראש שלו בלי חשבון חחח... |
ציטוט:
:D חחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קרנפים :clap: :clap: נירא מפגש פצצה |
יש עוד תמונות שהצטלמנו בחנות, נראה לי דוד צריך לעלות אותם אז יש למה לחכות
|
ציטוט:
דוד הזה סטלן...היינו בחנות...והוא ראה מישקל של מזון..אז הוא אומר מה זה?! אני אומר לו "מישקל" אז הוא אומר לי "מה זה למה זה כזה קטן? מה זה רק לרגל אחת?" :XDemoticon: :XDemoticon: |
הקיצר חברה היה כיףףףףףףףףף
אני יעלה תמונות רישמיות מחר בצהריים היום זה קצת בעיה אבל יש למה לצפות יש תמונות קטלניותתת ב'ונה קורן וארבל אני יכנס בכם לא אכלתי את כל ההמבורגר הטעיםם הזה כי בדיוק יצאתי מי מיסעדה ואכלתי שם חזה עוף.. יאללה טימהה אתה אחד הקרנפיםם!!! אבל מה כלום לא היה שווה אני יגיד לכם למה כי אקסטרים איז באק לא היה כולנו היתבאסנו ממש רציתי שהוא ירביץ לי חח בקיצור מחר תמונות יאללה ביי עפתי ליראות משחק |
ציטוט:
|
סעמק בעסה שלא הצלחתי להגיע
קרה לי מקרה מצער היום לא יכולתי לבוא :( |
חח הקטע הכי מצחיק הזה כשה ישבנו באיזה כיסאות של בית קפה ואפשר לשבת רק עם מזמינים אז המלצר בא עושה לנו רוצים טפריטים אני עושה לו לא אנחנו סתם יושבים אז הוא בא להגיד לנו קומו חח אז אני כזה מצביע על טימה ואומר אנחנו איתו
חח המלצר היסתובב והלך חחחחחחחחחחח |
אני חייב לציין שיצאתי קטן ושמנמן כשבמציאות, אומנם אני שחיף, אבל לא שמנמן.
היה כיף, היה מצחיק כשסיימתי את ההמבורגר וכולם היו עסוקים בלשים רטבים ועדיין לא נגעו באוכל ושדויד התקשה לסיים יותר מביס. אפילו חברה שלי, אכלה יותר ממנו. והיא בערך בגובה של ההמבורגר. אני חוזר ואומר שאני לא שמנמן. |
ציטוט:
אתה סוס!! |
מי שרצה את המסן שלי-
תרשמו את שלכם ואני אצרף אתכם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ