![]() |
ציטוט:
אני נמנע מRM1 בסקוואט כבר הרבה מאוד זמן ,הברכיים התחילו לשדר סימני מצוקה ,ובמחינתי זה היה איתות להרגיע ,אין לי סיבה להשתולל עם סקוואטים שגדולים עליי ,כרגע אני עובד כל הזמן על להוסיף חזרות במשקלים שאני עובד בהם כרגע (בין 180-220 ,תלוי בטווח החזרות ובהרגשה כללית ) |
שניכם נראים מעולה, ארבל נראה יותר טוב מתמיד(יד פיצוץ).. בהצלחה בהמשך.
|
ציטוט:
החיטוב הזה עשה לי רק טוב ,ראיתי מה השיפורים שעשיתי באוף סיזן( מסתבר שהכתף שלי לא כזאת מסריחה חח ) ומה יש לי לשפר עוד ,ועכשיו אני למעשה מתחיל את המסה לכיוון אוגוסט 2010 כשהכל מתוכנן היטב ופרוס לפני :) |
כמה חזרות נתת ב-220 קילו אחי ?
ודרך אגב את המתכוון לסיים את החיטוב סוף החודש הזה ולהתחיל מאסה במשך משהו כמו שנה וחצי ? |
ציטוט:
וכן ,אני עוד שבוע וחצי פחות או יותר מסיים את החיטוב ,נכנס לתקופה נטרלית קצרה ,ואז מתחיל עליה במסה של מעל שנה. |
ציטוט:
מעריץ אותך אחי משקלים של חמור...! שיהיה לך בהצלחה אתה עומד לצבור כל כך הרבה גודל מרחם על אנשים שיתחרו נגדך על הבמה ! בהצלחה גבר ! |
לא משהוא אישית לא התלהבתי.... ידיים קטנות ואמות מאכזבות
P; רואים מהתמונה את האורך של הבייספ שלך לאומת שלו ( ארוך Vs קצר) |
ציטוט:
הדגים עוד בנהר ואתה מכין את הרוטב לחריימה,יש כל כך הרבה מפתחי גוף מוכשרים בארץ (מוכשרים הרבה יותר ממני) שמתקדמים לאט לאט ,תהיה לי תחרות קשה במיוחד אם אני אכנס לקטגוריית משקל שאני שואף אליה.המטרה שלי בתחרות הראשונה ? לתת שואו טוב ,לא לעשות לעצמי פאדיחות ,ובתקווה לסלול את הדרך לשנה שאחרי ששם אני כבר אוכל לקחת תואר ,אני מתכנן להתחרות במשקל הכבד,מה שאומר חבר'ה כמו מאור/צוקרמן/מישל טרוני (שכנראה עד אז יעלה קטגוריה ) ,כל החבר'ה שציינתי מנגבים איתי את הריצפה בלי להתאמץ.יש לי המון המון המון המון עבודה. |
ציטוט:
חוץ מזה אל תדאג אני מאמין שאתה תתן שואו ואפילו יותר מזה ! כמה שאתה רוכש כבוד לאנשים האלו ומגיע להם המון כבוד אני מאמין שב-2010 גם לך יגיע בדיוק אותו כבוד שאתה רוכש להם ! לילה טוב אחי ! :] |
ציטוט:
מהפה שלך לאלוהים לילה טוב ומבורך |
ציטוט:
|
ציטוט:
באמא ש'ך ? תיכף גם תגלה לי את העובדה המפתיעה שבשביל לנשום אני צריך ריאות |
דבר ראשון עזוב את אמא שלי בצד,אני מכבד אותך ולא דיברתי על ההורים שלך .
דבר שני לפי מה שהבנתי וראיתי מכל הפוסטים אתה ממש נגד חומרים לכן אמרתי את מה שאמרתי . |
ציטוט:
דבר ראשון אם נפגעת אני מתנצל ,זה נאמר בהומור וציניות :emb1: בנוגע לחומרים ? אני לא נגד שימוש בחומרים כשהמטרה היא תחרותית,אני פשוט אוכף את החוקים של האתר שכן אסור לדבר פה לעומק על נושא החומרים,כל אחד והעבודה שלו ,זה שדעתי האישית לא מסתדרת עם החוקים של האתר זה סוגיה אחרת,אבל הטילו עליי אחריות מסויימת ואני מבצע :) |
הבנתי אותך חבר ,שיהיה לך בהצלחה !!:flowers: :flowers:
|
ציטוט:
רוב תודות ! :flowers: |
מעורר מוטיבציה.
|
ארבל מה עם קצת רחמים על ההורים שלך שיצטרכו לעמוד בכמות אוכל עצומה שאתה הולך לפרק לאורך שנה של מאסה :d :d :d :d :d ?
|
איזה סוסים...פיזדץ
|
ציטוט:
ותמיד אפשר לקנוס את הצבא על בשר :bow: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ