![]() |
לא סובל את המפתח גוף הזה, פשוט לא סובל אותו ...
הוא בן אדם מפגר אם זה באמת התפריט שלו, כניראה נמאס לו לחיות וזאת הדרך שלו להיתאבד ! אחד שמזריק בלי חשבון ואפילו לא שמעה אף פעם על שומן איכותי בתפריט ! |
ציטוט:
500 גרם שיבולת שועל, 5 ביצים חביתה (2 חלמון) + 2 כוסות חלב+ כוס קורנפלקס+ קוטג' + פרוסת לחם חיטה מלאה עם אבוקדו:) (אחחחח היו ימים) יש לציין שכמובן את השבולת הייתי עושה עם הקורנפלקס והחלב בבלנד ושותה .... ארוחה של 5 דקות זה חח |
אני מתפלא שזה מסתכם רק ב 8000 קלוריות
בתכנית יותר מדי שרירים או באנגלית the man who's arms exploded היה בודי בילדר שאכל 10000 והיה פחות מסיבי ממנו... |
חסר לו ירקות ופירות Xddd
|
ציטוט:
שמע אחי בימים של העמסת פחמימות אצלי זה מטורף, 600 גרם פחמימות! אני אוכל ואוכל ממש כמו מטורף, בסוף היום בדקתי במחשבון תזונה כמה קלוריות הכנסתי (כולל חלבון ושומן) ויצא 3000-3200 משהו כזה! חשבתי שהיה יוצא הרבה יותר. ופשוט טחנתי אחי אתה לא מבין. מה שאני אומר זה שאנשים פה רושמים ש5000 קלוריות זה כלום, אז כולם מקבלים רושם שגם 3000 זה כלום... |
בטח הוא לוקח שומן איכותי בתור אוגמה 3 והוא לא רושם את זה בתפריט כמו שאר הכדורים שהוא לוקח.
|
ציטוט:
|
זה כבר גובל בגיחוך... זה נשמע לי פשוט נורא לאכול כמו איזה היפופוטם בגן חיות שזורקים לו אבטיחים שלמים לתוך הפה... כל יום הוא לוחמה נגד המקרר.
|
איזה בעסה לעשות קניות לבנאדם כזה? כל יום סופר..
|
עזוב סופר כל יום להוציא 500 שקל!! רק ליום אחד!!
|
ציטוט:
חוץ מזה שאני מפרק 300-400 גרם בלי בעייה. |
ציטוט:
|
חחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמין לי אני אוכל לך 200 ג' בלי בעיה (אכלתי פעם יותר מחצי חבילה של שיבולת שועל בפעם אחת, ועדיין לא הייתי מפוצץ)... :wiggle: |
חחחחחחחחחחח איזה קונדומים ענקיים יש על השולחן לידו Xd
|
אני היום ניסיתי איזה מתכון ששמים תשוקולית בפנים...קיצר היה מעולה
אבל אחריי 200 גרם הייתי על סף להקיא =] |
ציטוט:
|
אני אוכל 250גרם ש''ש ליום וזה סבבה לגמרי,שם בבלנדר עם קרם עוגויות ותותים וחלב יוצא אחלה.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ