![]() |
גוף יפה כן , אבל תחרות עדין לא מתאים לרמה...
|
כן, אני חייב להתרגל לאכול יותר.
|
תראה תאקימה, אם יש לך זמן ורצון, עליה מלוכלכת בד"כ תיהיה הכי טובה - זו הדרך להגיע למסה אופטימלית.
לטעמי עליה מלוכלכת לא צריכה לכלול ציטינג פעם ביום, אלה עליה מלוכלכת מאוכל בריא. דבר שני אם יש לך זמן להשקיע ולעלות מלוכלך יהיה לך זמן לעשות חיטוב. לא צריך לפחד משומן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בשביל לנצל את כל הגדילה צריך לעלות מלוכלך. בייחוד מי שפחות אכפת לו מהמראה החיצוני ורוצה להתחרות, צריך לתת מסה רצינית בלי להתחשבן יותר מידי, כמובן שלא לאכול ציטינג סתם, אבל להפציץ ב500 קלוריות מעל התחזוקה וברגע שעולים יותר לאט לתת עוד 500 קלוריות. לא להסתכל על השומן. כמובן שמי שאם נטיות השמנה מטורפות זה לא תכף עליו, אבל יש לי תחושה שזה לא המקרה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
2) יש מחקרים שמראים שעל אחוז שומן נמוך (לא יותר מדי נמוך!!!) היחס של מסת השריר שמעלים לבין מסת השומן שמעלים גדול יותר מאשר אצל אחוז שומן גבוה יותר. 3) לרדת מ20% שומן ל7% שומן גורם ליותר שריר להתפרק מאשר לרדת מ12% עד ל7%. 4) חיטוב מתסכל לרוב האנשים. 5) גולן אתה קטנטן וחלשלוש :whistle: :wiggle: |
ציטוט:
מסה מלוכלת מבחינתי זה 500 מעל התחזוקה ושצריך אז מוסיפים עוד 500. 2. תראה לי את המחקרים האלו ועל איזה אחוז שומן הם מדברים. 3. זה נכון, אני תמיד אמרתי שבין 13-15 אחוז להוריד ל9 ולהמשיך. 4. no pain no gain ובכל זאת, אולי לא הבנת אותי נכון, התכוונתי שלפי דעתי אם אתה במסה כמה חודשים ועדין אתה חטוב וסקסי יכלת לתת יותר. |
נחמד ! :wiggle: עוד מסה לא תזיק לך ...
!!! ti gde ? vkaragande :whistle: סתם :):):):) |
ציטוט:
|
כל הכבוד, takima.
תמשיך לעדכן בגדילה ושיהיה בהצלחה |
ציטוט:
2)המחקר (1) אמנם מדבר עם הבדלים בין אנשים חטובים לבין שמנים, אבל ההבדלים הם פי 2. אתה מסכים איתי שיהיה עדיין הבדל בין מישהו שהוא 9% לבין 18%! 3)אז למה אמרת "מסה מלוכלכת"? המחקר: Body fat content influences the body composition response to nutrition and exercise. University of Rochester School of Medicine and Dentistry, New York 14642, USA. In most situations involving a significant change in body weight, both fat-free body mass (FFM) and body fat participate, but the relative contribution of FFM and fat to the total weight change is influenced by the initial body fat content. Overfeeding: In experiments of at least 3-weeks' duration, the weight gain of thin people comprises 60-70% lean tissues, whereas in the obese it is 30-40%. Underfeeding: In humans, there is an inverse curvilinear relationship between initial body fat content and the proportion of weight loss consisting of lean tissue. The same trend holds for animals and birds, including loss during hibernation. Another factor is the magnitude of the energy deficit: as energy intake is reduced, lean tissue makes up an increasing fraction of the total weight loss. Exercise: If individuals lose much weight with exercise, the result is usually some loss of lean tissue as well as fat, and once again the proportion of lean loss to total weight loss is greater in thin people than in those who have larger body fat burdens. Members of twin pairs often differ in weight. In thin individuals, lean accounts for about half of the intrapair weight difference, whereas in the obese it accounts for only one quarter. Body fat content must be taken into account in evaluating body composition changes induced by nutrition and exercise. |
ציטוט:
2. צודק, אבל בכל מקרה התכוונתי לעלות מ9 ל15 ואז חיטוב. 3. התכוונתי מסה לא שקולה כזו עם 200 קלוריות עודף. |
התגובות היפות מביאות לי בונוס חזק במוטיבציה. תודה לכולם.
אני משתדל לאכול 2 גרם חלבון על ק"ג ממשקל הגוף ופחמימות כמה שבא לי לפי תחושת הרעב. רוב הזמן אני אוכל יותר חלבונים ופחמימות ממה שאני מתכנן כי אני רעב במהלך היום (שזה טוב?). לא יודע אם זה נקרא לעלות מלוכלך. בלי צ'יטינג, שווארמה מדי פעם אם זה נחשב. כרגע אני שוקל 77 (בתמונות 74) וגם נראה לי שעליתי בשומן כי עשיתי הפסקה קצרה מאימונים והייתי עוד בלחצים נפשיים (דברים אישיים) שדי הפריעו לאיזון ההורמונלי שלי. בכל מקרה, לא נראה לי שאני על 9% כי לפי המד משקל שלי האחוז שומן שלי הוא 20 ולפי מה ששמעתי הסטייה המקסימלית של המכשירים היא 5%, זה אומר שאני מינימום על 15% אם בכלל אפשור לסמוך על המדידה. אם תשאלו אותי כיצד אני נראה עכשיו, אני נראה מעט יותר שרירי ומעט יותר שמן, לא משהו משמעותי רק הבדל קטנטן. דרך אגב, בתמונות לפי המכשיר אני על 18%. ו-Bullet מחקר מצויין, לימד אותי כמה דברים חשובים. |
ציטוט:
אין מצב בעולם שאתה מעל 12 אחוז... אתה חטוב. בקשר לפחמימות וחלבונים, אני אישית האמנתי שאני אסתדר עם חצי תפריט כמו שאתה עושה, אבל מנסיון גם במסה עדיף שיהיה תפריט קבוע ומקסימום תחרוג ממנו.. |
אחלה גוף אחי...
תגיד רגע בלי קשר, יש לך אחות שקוראים לה סיגל? |
ציטוט:
|
חחח נו למה הקפצתם את הפוסט X___x
|
אני חושב שאתה קצת צריך לשפר את הידים גבר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ