![]() |
ציטוט:
בכיף אחי.. אתה הולך לעבוד בעגלות? |
ציטוט:
יאלה שיהיה חג שמח גבר אני זז לאכול עם המשפחה נדבר מחר :) |
נראה טוב, למרות שזה לא כזה חשוב לדעת רוב האנשים,
מציק לי בעין האמה, תכניס לה איזה 2-3 סטים לדעתי.. |
ציטוט:
אגב התמונות לא עובדות יש משו לIMAGSHACK עכשיו... |
ציטוט:
וואלה? כן שמעתי באמת שזה ה"המקום"..נקווה באמת שזה כמו שמספרים (; |
ציטוט:
פצצה להיות שם... חחח העלת לי תחשק אני מת לחזור לשם ! תהנה וספר חוויות אל תשכח |
איזה יד אחורית, damnnnnn
|
נראה מצוין, כמו תמיד.
בהצלחה בחו"ל, תעשה חיים! |
פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקק
אור מה זה היד הזאת?!?! מאיפה קיבלת את זה כוס רבאקקקקקקקקקקקקקקק פשוט מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
ציטוט:
תודה אחים שלי!! אגב ניגרי..אני מקווה שאתה סופי מתחרה בקיץ..כי אין דבר יותר מסקרן לראות איך תגיע השנה אח שלי ...אני אחזיק לך אצבעות מחו'ל רק תיקח! |
ציטוט:
מתחרה בטוח, סופי ומוחלט - בעזרת השם. היו לי חששות איך אני אסתדר עם תינוקת בבית, אבל אני רואה שהשד אינו נורא כפי שכל כך הפחידו אותי, גם בזכות זה שאשתי הסתגלה נהדר והיא משתלטת על העניינים - אין לי שום בעיה להתכונן לתחרות. הכל כנראה עניין של גישה, מי שמחפש תירוצים ימצא אותם, אבל אני לא מחפש תירוצים: אני מחפש הישגים. |
ציטוט:
אני שמח לשמוע אחי..אני מת שתיקח השנה תיהיה תחרות ברמה גבוהה יחסית לשנה שעברה..חבל שאני לא אוכל להתחרות.. |
ציטוט:
אני מעריץ אותך על הנחישות אני יודע שהייתי בין אלו שהתנגדו שתתחרה בגלל התינוקת שבדרך,אבל אם אתה מצליח לחלק את הזמן בצורה שווה ? ישר כוח ואני מקווה שתיקח |
מה ההיקף של היד שלך אחי???
|
ציטוט:
אבל עכשיו קצת יותר קטן.. אבל הוא גדל מצוין בכישרון או כישלון הוא היה 43.5 ובתחרות הוא היה 45 ועכשיו 47 הוא גדל כמו מלך.. |
אור היית היום בקניון?
|
ציטוט:
|
כל פעם שאני רואה אנשים כמוך בא לי ללכת למכון!! נתת לי מוטיבציה לגדול עכשיו!! עפתי לאכול יא מניאק!
|
ציטוט:
|
כל הכבוד אור.
שיהיה לך המון בהצלחה בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות! (ארצות הברית) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ