![]() |
ציטוט:
שהייתי באמריקה יש להם אולי איזה 7 סוגים של קולה אם דובדבן,וניל,בירה שחורה מה שיש הם מכניסים בקולה |
ציטוט:
ציטוט:
|
הצ'יטים שלי אתמול:
אריזה שלמה של עוגיות שוקוצ'יפס חצי קופסה של קורנפלקס תלמה עם שוקו ואין לי מושג אבל היו עוד דברים הצ'יטים שלי היום: אריזת ביסקוויטים שלמה שווארמה בלאפה בקבוק שוקו הצ'יטים שלי מחר? מקווה שלא יהיו |
ציטוט:
הפילה שלהם היה טוב, אבל ציפיתי לקצת יותר, הפורטר האוס היה אדיר. הם זכו גם לסטקייה הכי טובה בארץ בבלייזר, אחרי שאכלתי בהם הם זכו :) .. שמעתי שיש להם סניף חדש במגדל טויוטה עוד לא יצא לי. ד"א, המסעדה "פורטר האוס" שאמיר דיבר עליה יכולה לעמוד עם דוריס באותה רמה, שתיהן ברמה מעולה! הסטיקייה הכי טעימה בארץ לפי דעתי זה N.g? אתה מכיר? זה בת"א, יש שם פוטרטר האוס זוגי של 1200 גרם שאכלתי לבד :X רמה !!! ג'פניקה? וואלה לא, אני אנסה! חוץ מסושי מגעיל בקניון שבעת הכוכבים עם חברים כל הסושים שאכלתי בהם היו יקרים נורא, אם זה סומו במרינה בהרצליה, או 2 אחרים שברחו לי השמות בהצליה. אני מחפש סושיה זולה תודה על השם אני אנסה :). |
יש ליד הבורסה סושי חבל על הזמן
יוקוהונו משהו כזה. מנה עסקית-50 שקל מקבלים רול של 12 חתיכות ומרק מיסו מומלץ אש! |
ציטוט:
ד"א הצ'יט שלי זה כנאפה באבוגוש או בורגרס.. |
ציטוט:
איזה טעם איזה קלאסהה למי שחושוב שאני מדבר באוייר תנסו מבקבוק זכוכית תרגישו בהבדלים בטעם זה מדהים |
ציטוט:
|
לפי מה שהבנתי ניגרי ענק מדביק מגש פיצה פעם בשבוע..
נראה לי אני אאמץ את השיטה הלא מזיקה הזו :) |
בחיטוב נראה לי פרגיות זה הכי רחוק שהגעתי זה לא נקרא כזה צ'יט אבל שיהיה ...
בקשר למסה כמובן דברים מסיבים עם הרבה פחמימות לאפה למשל עם איזה פרה שחוטה בפנים היה טעים אבל נגמר מהר :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
2 באגטים טריים עם שווארמה אצל "באגט ניר" בטבריה, פלוס בקבוק תות בננה.
לא צריך יותר מזה. |
מגש פיצה גם הולך, אני אוהב לגוון.
בקיץ היה סניף "בא לי בורגר" בצמח, וכל פעם שאני והאדמור היינו חוזרים מהכינרת, היינו מפרקים שם 3 בורגר כפול כל אחד, עם איזה צ'יפס טוב בצד. הבחור שהיה שם חיבב אותנו, והיה דואג לפנק אותנו בסלט ושתייה על חשבון הברון. לצערי הוא סגר את העסק לפני חודשיים ובמקום זה הקימו שם חנות לטוסטים. אני צריך חנות לטוסטים? אשתי מכינה לי את הטוסטים הטובים בייקום. |
ציטוט:
ענק שכמותך:book: |
עוד צ'יט אחד הטובים זה רביולי ברוטב שמנת פטריות...[נראה לי אחלה בשביל מסה.]
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ