![]() |
ציטוט:
|
מישהו פעם ראה את הבנאדם במציאות?
ואגב, איזה בצפר אתה לומד? |
ציטוט:
|
היקף 46 ?
תן תמונה של פרונט דאבל בייספ דחוף ! |
אתה נורא ביקרותי כלפי עצמך, תשחרר קצת לחץ...
לפי דעתי התאורה דווקא מחמיאה לך, סוף סוף תמונה של הגוף, כל הכבוד נראה מצויין ! |
אחחחחחחח הרוסים האלה... הרוסיםםםםםםםםם האלהההההההה
איזה גנטיקות יא אללההההה כל הכבוד סטס ותחזור כבר להתאמןןןןןןןןן |
נראה בן :):):):)..
אבל שמתי לב למשהו, אתה תמיד עולה איזה 2 ס"מ בפעם אחת, עכשיו עלית ליד 46 חח ?.. אתה מדמיין כנראה.. ועוד בגיל 15 ?! עם כל הכבוד אבל אתה עדין לא פריק גנטי.. בכל מקרה נראה מעולה, מסה מצוינת,חיטוב מעולה,ידיים רוצחות. |
אחי אם לא התאמנת ונראת ככה כל הכבודדד ישפיץ אני מחכה לתמונות שלך חודשיים אחרי החזרה לאימונים יאלה תותח תרביץ
|
סטס -אל תעלב-אבל דוגרי אם אתה לא משקיע הכל בתחום הזה(המבין יבין)אתה פשוט פרייאר/טיפש! כי הפוטנציאל שלך הוא עצום! אני זוכר עוד לפני שנה וחצי העלית סירטון שאתה דוחק 100 קג' והבייספס האגדי שלך!זה משהו מדהים בגיל כזה-אני בטוח שאתה משקיע הכל מבחינת תזונה ואימונים אבל אם אתה מתכוון להתחרות בעתיד אז יש מצב לשקול סוכריות.
|
ציטוט:
אבל תכלאס הרוב ככה, אז חפיף עשה ג'סטה תצלם את היד עם ה46.. באמת שקשה לי להאמין, אולי אתה לא מודד נכון? |
תודה לכולם..
ואת היד אני ימדוד בהזדמנות כשהיה לי סרט מדידה.. יש לי סיור בית ספרי Lol.. ביי יומטוב. |
פיי נדיר אחי תמשיך ככה.
|
איזה יד ענקית !!!!
|
שיצטלם עם מישהו מהפורום....
|
אחי איזה גוף יא דוגמן!!!! איזה יד נראית 50.
|
ציטוט:
|
תכלס עכשיו באו נעזוב מספרים. סטס נראה מעולה
|
ציטוט:
|
גבר זה לא 50 ולא נראה כמו 50 חמישים זה יותר עצום מעצום....
משהו בגודל הראש שלך :flowers: :] אבל תכלס עזבו היקפים וכל זה אתה נראה מצווין לגילך אחי אם תקח את הספורט הזה רחוק זה יכול להיות מסקרן :] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ