![]() |
ציטוט:
זה לא מכונית בלבל של STI אחי... זה כבר משהו מעל (הרבה מעל) |
ציטוט:
|
הכל בגלל המכס |:
פה המחיר שלה כפי 3 מה-sti (אל תתפסו אותי על השקל) ככה גם היחס ביניהן באירופה? |
ציטוט:
הונדה לא יצא לי להתקל שם הרבה, הרוב היו גרמניות ואיטלקיות. אפילו מזראטי אחת נסעה ליידנו איזה חצי שעה בפקק |
כן אני יודע שאין מכס באירופה והמחירים נמוכים בכ-30-50% (עצוב).
|
אין מה לעשות, בארץ האימפרזה והאיבו הן מכוניות מעולות במחירים שלהן. באירופה הן בכלל לא אטרקטיביות, שכן הן יקרות יחסית, ומי יקח אימפרזה כשהוא יכול לקנות פורש.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למה לעזעזל אנשים אומרים פורש ולא פורשה? |
עומרי, ההבדל הוא שבחול, לפחות באיטליה, האימפרזה יקרה, היא לא עולה חצי מבוקסטר כמו בארץ, אלא 5-10 אלף יורו פחות, כך שהיא בכלל לא אטרקטיבית. חוץ מזה, באיטליה רוב האימפרזות טורבו הן של "ערסים".
פורש אני אומר כי ככה אני רגיל לומר, כמו רוב האנשים. |
איך מ-911 ירדת לבוקסטר תסביר לי? גם פה אימפרזה Sti ובוקסטר ממוצעת ההבדל יחסית לא גדול(לאלה שיש להם כסף למכוניות האלו)
ובכלל בוקסטר מקבלת בראש חזק חזק מ-sti. זה לא השוואה בכלל. אם מדברים על פורשה זה 911 טורבו. ששם גם בחול וגם בארץ ההבדל משמעותי ביותר. תקח בחשבון שסוג שונה לגמרי של אנשים קונים בוקסטר מאשר אימפרזה, וגם אל תשווה אפילו בין הביטוחים של 2 המכוניות האלו. ככה שבשום מצב אי אפשר להשוות פורשה לאימפרזה. |
אני מדבר על חול. בתחילת האשכול אמרו שפורש 911 טורבו קורעת אימפרזה, ואמרתי שהן לא באותה קלאסה.
מניסיון אני יכול לומר לך שלא משנה כמה האימפרזה קורעת את הבוקסטר, האימפרזה נדירה באיטליה כמו ש911 נדירה בארץ. ביטוח או לא, האוטו לא נמכר שם. מה שכן, ראיתי כמה אמהות Soccer Moms מביאות את הילדים שלהן לבית הספר באימפרזה טורבו סטיישן. |
יש בארץ אימפרזות שלוקחות 911 טורבו.
ודרך אגב זה לא אותו מעמד של אנשים אלה שקונים פורשה(כל פורשה) או סובארו. |
זו בדיוק הנקודה שלי אם לא הבנת. זה שאימפרזה מפרקת פורש לאו דווקא מעיד שרוב האנשים יבחרו באימפרזה. רוב אם לא כל האנשים שיש להם כסף לשתיהן יבחרו בפורש.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ