![]() |
ציטוט:
אתה גם כדי לתחזק 8% שומן ומסת שריר גדולה אתה חייב להשתמש בחומרים תמיד ללא אפסקה. הכוונה שאם תגיע ל8% נגיד 100 קילו... הגוף שלך יעלה באחוז שומן תוך חודש בלי שתרצה או שפשוט תאבד מסת שריר |
185-188
6 אחוז שומן 42-45 היקף יד. ולהיות הכי אסטתי בעולם D::::::::: |
ציטוט:
אם למישהו יש דעה נא להגיב בנימוס,תודה מראש. |
להיות כמה שיותר חזק וטבעי(יש לי תשיקולים שלי להיות טבעי כמו עלות כספית וכו')
|
להיות על אחוז שומן 12
להתנקש באולמרט |
חחח לפעמים הגובהה מרגיז אותי ..אני 1.78 אז לפעמים אני מרגיש את עצמי נמוך וזה משגע אותי.....
|
תונים כרגע:
משקל 62 גוובה 175 אחוז שומן 12 -13 בערך מטרה: משקל 75 גוובה 178 אחוז שומן 8 -10 אבל כמו כולם שתגיע למטרה שלך תרגיש לא מסופק פיתוח גוף זה דבר ממכר ואתה תמיד תעלה |
ציטוט:
חחח איזה קטע, התמונה שאצלך בחתימה צולמה באולם ספורט בבצפר שלי |
ציטוט:
אני 71 ואני מסתדר עם זה :mellow: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל מדברים פה על מסת גוף לא על היקפים... |
ציטוט:
אני מדבר איתך על 100 ומעלה אם אתה טבעי אתה לא יכול לתחזק גם 100+ וגם 8% |
היקף יד 45 8% שומן והכל בפרופורציות.
|
ציטוט:
|
המטרה הסופית שלי בחיים... ואני רחוק מיזה.. :mellow:
אני מאמין שעוד שנה - שנתיים בפיתוח הסופי שלי אני יהיה 197 עכשיו אני 196 נראה לי גבהתי קצת סעמק /: כי אני מגיעי למשקוף של הדלת שלי ואז ההייתי רק מגיע עם נעלים חחח XD אז עיקף יד 45 טבעי כמובן שזה ממש קשה יחסית.. ומשקל 140 קילו ואני עכשיו 81 קילו ואחוז שומן 11% נשמע יפה לא? זה יתגשם עוד יום אחד... |
ציטוט:
מבחינה כלכלית האוכל זה טירוף! אנחנו צורכים פי 2 אוכל מבן אחר שעושה מסה בגלל הגובה הזה חחחחח. קשה לגיע לכמויות חלבון כשאתה על 1.90 והמשקל של השחיף שלך זה כמו המשקל של מישהו 1.70 עם מסה מכובדת =\ |
כע אחי בעיה גדולה מאוד...
ובמיוחד שאין לי תפריט בכלל.. מה שאני אוכל אני חושב מה אני יאכל אחר כך חח ככה זה אצלי. וכע אני יודע שאני נקרא שחיף לעומת הגובה שלי אבל אני לא נראה שחיף במציאות וגם לא מלא כמו שאומרים... אבל לא להרבה זמן אני עכשיו במאסה רצחנית ויהיה תמונות בהמשך הדרך... |
מייק תייסון לדעתי האיש החזק בעולם......1.77 גובהה...ויש לו אחלה גופה ....מטורף......
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ