![]() |
oz64, את הדיאטה לא עשיתי עם גיל, עשיתי לבד, אני והחדר כושר.. והרבה ספינינג :)
עם גיל התחלתי תוכנית תזונה רק לפני שבועיים / שלוש. לי זה לקח בסביבות שנה וגם שמרתי על אימוני משקולות.. כדי שלא יהיה עודף עור... ודרך אגב עכשיו אני מחטב.. אני רוצה קוביות לים.. כשארד מ14 אחוז שומן ל7 אז אתחיל מסה.. לא מפחד לאבד שריר.. ויש תמונות חדשות דרך אגב באשכול השינויים :) |
ציטוט:
שינוי מצוין.:clap: |
אחי תשמע...שיחקת אותה...
ציטוט:
אני....לא מורעל על חדר כושר זו הבעיה... :cry: |
ציטוט:
איפה אתה עכשיו? וoz, זה הרבה פסיכולוגי, תכניס לעצמך לראש שאתה רוצה להראות טוב, שאם תוריד במשקל הבנות שתמיד חלמת להתחיל איתן, יהיו שלך. בכל פעם שאתה רואה איזה במבה, עוגה, שוקולד, תכניס את התמונה הזאת לראש. תחשוב שכל חתיכה שאתה מכניס לפה מרחיק אותך עוד כמה חודשים מהים. בן כמה אתה? אני כבר מורעל על חדר כושר, לא יכול בלי. |
כוסיות גוסיות מה לא נעשה בשבילהן...והן רוצות קוביות - שישחקו שש בש
ציטוט:
|
תמונות חדשות:
http://www.siz.co.il/up/vzhtzymu2man.jpg http://www.siz.co.il/up/ymwgezzmqlln.jpg http://www.siz.co.il/up/dvmjtmdzmzzv.jpg אם אתה בן 24 אתה אמור להבין את זה שהכל פסיכולוגי. אל תשכח, לא משנה כמה תרוץ, כמה תזיע, כמה תירק דם, הכל תלוי באוכל שאתה אוכל. תתחיל לאכול הרבה ירקות. אתה רעב באמצע הלילה? תפוס מלפפונים ותתחיל לפרק.. אל תתייאש, אל תגיד לעצמך: "מה זה לא משביע.. אני אוכל איזה סנדוויץ'". תאכל ירקות בלי הפסקה. לשתות הרבה הרבה מים (במיוחד בחום הזה). לפחות 12 כוסות מים ביום! להמנע ממתוקים (עצה שלי, תתרחק מהם בסביבות חודש - תאכל לעשות צ'יט פעם בשבוע) ולאחר מכן כבר תתרגל לא לגעת בהם. משקאות ממותקים - חזיר בשבילך. רק דיאט ועדיף מים. מציעים לך קולה קרירה עם קוביות קרח ולימון? תגיד לא תודה, בשבילי מים קרים. אל תתבייש, היה לי הרבה מקרים כאלו. אבל התגובות יבואו, ותאמין לי שאם אני מסתכל שנתיים אחורה, ואומר לעצמי באותה תקופה: "יהיה לי 6 קוביות בקיץ ושתעבור בים תקבל מחמאות על השינוי" הייתי צוחק לך בפנים ובולס איזה במבה להנאתי. בהצלחה! אני פה לעזרתך! |
כפיר מראש העין, הייתי הכי קטן בגיל שם חח. עכשיו בן 15 וחצי.
הממ אתה אולי מתכוון ל-3510i/6230i? |
ציטוט:
אתה היית מדבר איתי פעם באייסיקיו לא? ראיתי אותך באיזה מפגש? |
בולס במבה? :) יעמי
ציטוט:
שנית אני פריק של ירקות, דיאט, מים, בפירות אני בעייתי המקס' זה תפוח.... אני אוכל מעדנים וגבינות עד 3% אני יכול לפרק 6 ליטר מים ביום! מתוקים זה לא פיתוי בשבילי אני יכול להתמודד... בעיה שלי היא המכון כושר... ואולי כי אני מתייאש שאני לא רואה תוצאות מהר מידי...... אוכל פייבר 1 וברנפלקס....לא כריות ולא שטויות! לחם מחיטה מלאה...למשל הפסח הזה...מצה אחת לא אכלתי... גם כי אני לא סובל מצות וגם אני מעדיף פירכיות...יותר טעים.... אז? הראש דפוק?... יש ימים שאני שוכח לאכול ..גן גן...נשמע מפגר...או שאני אוכל ארוחה אחת ביום... קולה רגילה ומיצים...לא במוזה שלי..אם מיצים רק סחוט טרי... ללא תוספות סוכר... אני לא פריק של פירות מקס' תפוח... אז ? מה דפוק בי? |
ציטוט:
|
כן הייתי מדבר איתך ב-icq, הייתי בשני מפגשים אחד אצל דויטש בבית של אבא שלו נדמה לי ואח"כ בבניין יהלום ברמת גן עם מתן פרקש.
|
ציטוט:
טיפ שלי: תתרחק מהמשקל, תשקל עכשיו, תרשום בלוח שנה כמה אתה שוקל בתאריך X, ולאחר חודשיים, תשקל שוב ותראה מה המשקל שלך ותראה כיצד השתפרת. שמע לעצתי ותראה איך לא תתייאש. אני כבר שלושה שבועות בחיטוב עצבני, ועוד לא נשקלתי ואני רק מת כבר לעלות על המשקל. איזה מעדנים ואיזה גבינות אתה אוכל? תצטרך לרשום בפורום תזונה את מה שאתה אוכל ביום יום (או פה) ומה הכמויות המדויקות. כדי שנוכל לראות במה אתה טועה או שאינך עושה מספיק פעילות אירובית. |
ציטוט:
אחח אחח החדר כושר שרף לי את הזיכרון.. |
יופלה יופלה דנונה דנונה
ציטוט:
גבינות וקוטג' 1\2 % - 3% אני יכול לפרק גם מקרר שלם... חחחחחח ואחי ...אני לא נשקל... פעם אחרונה הייתה לפני 4 חודשים.... אני פריק של קפה...עם סוכר חום... אולי זו הבעיה עם חלב 3%... |
אחלה שינוי,בלי להעליב מתי שהיית שמן נראית כמו גיי..
|
לדעתי, תעשה הפסקה קודם כל מהקפה לאיזה שבועיים כדי למנוע מהגוף להתרגל לקפאין ולסוכר. אם כבר תחליף אותו בקפה שחור לפני אימונים, יתן לך מרץץץץ!
תאמין לי שאני יכול לפרק גם מקרר אבל העניין הוא מה אתה אוכל? כל יום אתה מפרק מקררים? :p |
ציטוט:
|
מקרר
ציטוט:
מקרר? אחי אין לי בעיה עם יופה / דנונה כל הטעמים.... |
ציטוט:
|
לדעתי עדיף להשקל כל שבוע, לקרוע את התחת משבוע לשבוע, לחכות ליום של השקילה.. לראות שיורדים ואז זה נותן מוטיבציה חבל על הזמן..
ולבחור ההוא שאמר שקשה לו.. תשמע, לכולנו זה קשה בחיטוב.. זה לא קל בכלל.. צריך פשוט לעשות את החיטוב נכון, לישון טוב, ללכת לפי התפריט, תזונה נכונה והרבה אירובי...(בין היתר גם אימוני אנאירובי). השאר יבוא לבד.. סבלנות זאת מילת המפתח. ומספיק לעשות הפסקה של קפאין ל7-8 ימים, ואז לחזור למצב של On Off.. זה במידה שהוא שותה כרגע כל יום קפה.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ