ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מה אתם חושבים על חוק מכירת החמץ בפסח? (https://israelbody.com/showthread.php?t=32268)

Mazoz3 03-04-08 18:26

בגלל שאני מכבד פה המון חברה מהפורום, שחלקם מאמין, אני לא אקח חלק פעיל בדיון למרות שיש לי המון להגיד בנושא. רק אציין כי אני אתאיסט מוחלט, אוכל לא כשר בכלל בשום תחום ונהנה מכל רגע.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ttestt
בואנה יחלאה אתה גר במדינה יהודית איך אתה לא מתבייש לדבר בצורה כזאת ימגעיל..ועוד על הדתיים אלה ששומרים עלינו תאמין לי אנשים כמוך הורסים תמדינה!

דבר בכבוד כמו שאני לא מגיב לדברים המפגרים שאמרת. אני לא חבר שלך.

flikeron 03-04-08 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
זאת מדינה חופשית. אם אני רוצה לקנות לחם בפסח (ואני אקנה ואוכל בהנאה), אף דוס לא יקשה עליי ויכפה עליי לאכול מצות מסריחות.

זה לא פעם ראשונה שיש לך הודעות כאלה... גם ביום כיפור רשמת שאתה עושה על האש
מה יש לך את נוצרי או משהו.?

BraveFalcon 03-04-08 18:29

עריכה להודעות שלי ממקודם: אין לי בעיה עם דתיים /שומרי מצוות שעושים צבא [לא משנה איזה תפקיד], מביאים כמות ילדים שהם יכולים לגדל, עובדים ולא מנסים לכפות עלי את האמונה שלהם בידיוק כמו שאני לא כופה עליהם את האמונה שלי

SiX PACK 03-04-08 18:33

מצטער אבל הדוייסים בני זונות.

עכשיו למה הם בני זונות, כי הם מחטיבים לי איך לחייות.

אתם לא רוצים לסוע בשבת..? אל תסעו. אבל למה אין לי אוטובוסים בשבת..?
אתם לא רוצים לאכול חמץ בפסח..? אל תקנו. אבל למה הכל סגור..?
אתם לא רוצים לראות טלוויזיה ביום כיפור..? אל תראו. אבל למה לא משדרים..?

סתם כמה דוגמאות שצצו לי בראש מכמה רבים.. זה נקרא כפייה דתית, וזה בזיון, בושה.

אני (כחילוני) לא מחטיב להם איך לחייות, מה לעשות. או יותר נכון מה לא לעשות.

שיעשו מה שבא להם, גם ככה רובם לא משרתים, לא עובדים, חיים מהמיסים שלנו, אז לפחות שלא יתערבו לי בחיים האישיים.

Logout 03-04-08 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ttestt
בואנה יחלאה אתה גר במדינה יהודית איך אתה לא מתבייש לדבר בצורה כזאת ימגעיל..ועוד על הדתיים אלה ששומרים עלינו תאמין לי אנשים כמוך הורסים תמדינה!

מה הקשר?
ואז מה אם זאת מדינה יהודית..זה לא שהוא בחר להיוולד כאן.......גם בגיל 17 נראה לך שהוא יעזוב ת'בית והכל ויעזוב רק ביגלל שהוא לא מאמין באלוהים..

BraveFalcon 03-04-08 18:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
מה הקשר?
ואז מה אם זאת מדינה יהודית..זה לא שהוא בחר להיוולד כאן.......גם בגיל 17 נראה לך שהוא יעזוב ת'בית והכל ויעזוב רק ביגלל שהוא לא מאמין באלוהים..

זאת מדינה לעם היהודי, לא לדת היהודים..

יהדות זה לא רק דת, אלא עם.

Alechko 03-04-08 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK

שיעשו מה שבא להם, גם ככה רובם לא משרתים, לא עובדים, חיים מהמיסים שלנו, אז לפחות שלא יתערבו לי בחיים האישיים.

כל מילה זהב.:bow:

BodyKilo 03-04-08 18:39

או יותר נכון להגדיר יהדות זה לא רק דת, אלא לאום.

Tony Montana 03-04-08 18:42

זו מדינה יהודית!
אחת הסיבות העיקריות שישראל קיימת היא בגלל שאותם יהודים ששומרים מסורת יוכלו לשמור ולחיות כמו יהודי אמיתי ולא כמו גוי. לא נאה לכם? יש הרבה הרבה הרבה הרבה מדינות ששמות זין על החוקים האלו אתם יכולים לטוס לשם (בידיוק כמוך סיקס פאק) ולהזדיין מהארץ היהודית שרק בגלל מסורת ויהדות אתם חיים יא טינופות.

SiX PACK 03-04-08 18:49

/
ציטוט:

פורסם במקור על ידי חיים11
זו מדינה יהודית!
אחת הסיבות העיקריות שישראל קיימת היא בגלל שאותם יהודים ששומרים מסורת יוכלו לשמור ולחיות כמו יהודי אמיתי ולא כמו גוי. לא נאה לכם? יש הרבה הרבה הרבה הרבה מדינות ששמות זין על החוקים האלו אתם יכולים לטוס לשם (בידיוק כמוך סיקס פאק) ולהזדיין מהארץ היהודית שרק בגלל מסורת ויהדות אתם חיים יא טינופות.

אני לא הזדיינתי משום מדינה, כל המשפחה שלי בארץ, ואני חוזר לארץ..

עכשיו תפסיק לדבר שטויות, מה הקשר בין הדוייסים של היום לקום המדינה.
הדתיים לבד לא היו יכולים להחזיק את המדינה הזאת יום אחד, לא פלא...

הם לא עושים כלום !

כל התעשייה, המשחר, שוק ההון, יבוא/יצור, צבא וכל מה שקשור לפיתוח וכלכלה, אלו נושאים שלדוייסים אין שום עניין איתם, הם לא היו מחזיקים יום אחד בלי החילוניים.

כל היום מתפללים ומשריצים ילדים, חיים מכסף של אחרים, ובנוסף לזה אומרים לי איך לחייות.

וואלה יופי אחרי זה מתפלאים למה שונאים אותם, הם הרי אנשי דת ורוח לא עושים שום דבר לאף אחד, רק רוצים להתפלל ליהובה בשקט ובשלווה.

BodyKilo 03-04-08 18:52

מסכים עם אלון.

Alechko 03-04-08 18:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי חיים11
זו מדינה יהודית!

רגע אני רוצה להבין אתה חי בסרט שדוסים הקימו תמדינה פה?
עם כן אז צא מהסרט שאתה חי בו העלייה הראשונה אחרי השואה מי אלה היו אתה יודע? האשכנזים (רוסים,פולנים ובקיצור יהודי אירופה) הם התחילו להקים פה בישבילך תמדינה שאחרי זה הגיעו עליות תימן ומרוקו.
יהודי לא חייב להתפלל ולשמור מצוות כל אחד עושה מה בראש שלו ואף אחד לא יגיד לחילוני לא לנסוע בשבת ומה לאכול בחגים אבל פה במדינה הודים כופים עלייך דברים.

Tony Montana 03-04-08 19:00

מה זה קשור לדוסים? מי אמר שהחוקים האלו שייכים רק לדוסים? מצידי אתם תחיו איך שאתם רוצים ואני יחיה שאני רוצה אבל מבחינת חוקית וכללית במדינה הזאת שזאת תיהיה מדינה שייחודית ליהודים ושלא תיהיה מדינה כמו כל המדינות כי בסוף אנחנו יודעים מה יהיה.

וכן רק בגלל אנשים ששמרו מסורת המדינה הזאת קיימת, מדינות העולם ראו שאותו יהודי שרוצה לשמור מסורת לא יכול לעשות זאת בלי שיעשו לו משהו אז לאפשר להקים מדינה יהודית שתאפיין רק אותו.

TzviKa 03-04-08 19:02

כל מילה של אלון AKA סיקס פאק
http://sidereus.org/MONEY/images/01-gold-bar.jpg
מסכים לחלוטין

Night_Wolf 03-04-08 19:02

איש איש באמונתו יחיה!!!מי שלא רוצה לאכול חמץ שלא יאכל ויהיה בריא מי שכן רוצה לאכול שיאכל ויהיה בריא!עם ישראל חי!הפורום של ישאלבודי חי והחפירות פה חוגגות שיאראבאק לנעול!!@!!!!#$@#$@

yonip 03-04-08 19:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK

אתה רוצה ליסוע באוטובוס בשבת ?
אתה רוצה לאכול חמץ בפסח ?
אתה רוצה לעשות חזיר על האש על הטנדר שלך ביום כיפור ?
תגור בחול זאת מדינה יהודית לעם היהודי, שאגב הרוב הדתי פה רק הולך וגודל

Antonator1 03-04-08 19:13

סיקס פאק פחות או יותר סיכם את המחשבות שלי.

Dino Psaras 03-04-08 19:15

באמת שלא עברתי על האשכול הזה. אנחנו במדינה דמוקרטית ופה נגמר העניין. מי שרוצה שיאכל וימכור חמץ ומי שלא רוצה שלא יאכל וימכור חמץ.

SiX PACK 03-04-08 19:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
אתה רוצה ליסוע באוטובוס בשבת ?
אתה רוצה לאכול חמץ בפסח ?
אתה רוצה לעשות חזיר על האש על הטנדר שלך ביום כיפור ?
תגור בחול זאת מדינה יהודית לעם היהודי, שאגב הרוב הדתי פה רק הולך וגודל

איזה מדינה יהודית ואיזה נעליים, תוציא את כל החילוניים מהמדינה תראה איך אין לך מדינה אחרים יומיים.

Antonator1 03-04-08 19:18

כמו שאני לא אומר להם להתחיל לאכול חמץ בפסח כי אני מכבד אדם באשר היותו אדם - להם אין זכות להגיד לי להפסיק.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ