![]() |
ציטוט:
אני עושה 10-9 ומתקדם יפה.. לגבי abs, יוצא לי לתת לקובצת שריר אחת פעמיים אימון בשבוע. וזה אחלה. |
פאק איך אתה לא מגיע לאיזה 3 שעות אימון?
|
ציטוט:
מנוחה מקס' דקה בין כל סט. אני מסיים כל אימון בשעה גג שעה ו10 דקות, 15 אירובי והביתה :sbb4: |
ציטוט:
אני אחרי תרגילים כבדים שטווח חזרות של אפילו 8 כשאני מתקרב למקסימום צריך לפחות דקה וחצי מנוחה. זאת הייתה הנקודה שלי גם מקודם לפי דעתי עצימות--->ווליום. |
ציטוט:
מה אכפת לי, כמה זמן אתה עושה מנוחה ?.. זה מה שעובד אליי, וזה מה שאני עושה. לא מעניין אותי, אם אתם מסכימים איתי או לא. בין כל סט דקה מנוחה,עם המשקל הכי גבוה שאני יכול.. ואם נראה לך שכל חודש, חודשיים ש1 ס"מ עלייה ביד זה לא טוב, אז אני לא יודע מה כן. |
ציטוט:
ואני מסכים פה איתך,3סטים זה זה ל FBW. ב-ABC אתה פשוט עושה 2שרירים ולכן עושה יותר סטים. Bullet-אני עושה ABC ולא מגיע לאימון יתר או פחות מדי עצימות אני עושה ABCABXX ואז שבוע הבא CABCAXX ואתה כבר יודע תהמשך,וזה עובד עליי מצויין. |
ציטוט:
|
12 סטים לשריר קטן זה בהחלט מוגזם,בתוכניות בסגנון של Abcde אפשר להפציץ באיזה 10 סטים לשריר קטן לכל היותר!! בתוכניות כמו Ab-abc אין צורך ביותר מ 6-7 סטים.
|
gil-Nissim - בוא תסביר לכולנו איך אנשים גודלים עם תוכנית כמו 5X5 שאין שם בכלל דגש על שרירים קטנים וזה מתבסס על :
*לחיצת חזה *דדליפט *מילטרי פרס *סקוואט *בנט אוור ויש פה כמה אנשים אם לא עשרות שיעידו שהם גדלו הכי הרבה בחיים שלהם , אז תראה כמה מסקנות נוגדות את ההשקפה שלך שפשוט שגוייה , בעסק הזה לא כל המרבה הרי הוא משובח. בקשר ל3 חודשים שעשית מעט סטים לשריר קטן ולא גדלת , זה כי : 1. לא ישנת טוב 2. לא אכלת טוב 3. תוכנית אימונים לקוייה 4. בעיה בריאותית חוץ מזה אין שום סיבה שלא תגדל , האימונים הם חלק מאוד אבל מאוד קטן מהגדילה שלך כמה שאתה מקדיש להם מחשבה ומאמץ לא הייתי עושה את זה כל כך אלא יותר מתרכז במטבח ובמיטה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ