![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחרי שכל התגובות בונות ותגובות טובות כמו יפה מאד (ראה תנושא האחרון שפתחתי בזירת גולשים) אתה פתאום כותב "לך תטחון" זה לא בדיוק מה שיעזור לי.למשל(יעני ההערה הזאת)
|
ציטוט:
|
חח לא הבנת מתן, התכוונתי בקטע של ההערה" לך תטחון"במקום להגיד מה לשפר מה טוב מה לא ישר"לך תטחון" ואם מישו נראה ממש טוב הוא כותב "אתה בסדר" אם מישו נראה בסדר הוא כותב שהוא שחיף
|
ציטוט:
|
לאן העלמתם את ההודעה שלי????????????????????
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
...שיהיה אם העיפו יש להם סיבה טובה , למרות שספק אם מישהו שלא במחזור מיציאת אסטרוגן אגור בג'ינו אחרי שהוא ירד לא יפגע מזה :>
טוב שיהיה =\ הכל בצחוק |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יפה שאתה רוצה להשנות, לא פגעת בי וגם אם כן לא אכפת לי מה אומרים עליי בפורום, אבל נפגעתי בשביל אנשים שירדת אליהם שוב ושוב בייחוד אחרי שנפגעתי ונעלבתי בעצמי שירדו עלייך.
כל פעם שקיללו אותך תחשוב על ההרגשה ותבין שכל פעם שאתה כותב הודעה סתם בחפיזות לא מתוך רוע לב חלילה על מישהו ככה הוא מרגיש. ד"א להגיד למישהו לך תטחן, או לך למעצר מטבח , זה אחלה. להגיד למישהו שהוא ג'אי קטלר בהרבה ציניות או להגיד למישהו שהוא גפרור זה מגעיל. |
ציטוט:
|
הלבוי....
שתוק יא שחיף! חחחחח....הייתי חייב אחי. חיקוי שלך...(: קיצר , הפוסט הזה מיותר כבר...הוא הבין וישתנה. (נקודה) ! (סימן קריאה) |
ציטוט:
|
חחחחחח הלבבבווויי והיציאותת מה אם נפגעיםם הכל בצחוקק אני חולה על היציאות שלך הלבויי חחח "צריך לשבת מעצר בית במטבח" חחחחחחחח
שחייפיאדדהה |
בדוגרי.. לא שאני חושב שאני "גדול" או קרוב להיות גדול, או שיום אחד אני אגיד לעצמי שזהו אני מספיק גדול.. כי זה בחיים לא יקרה.. אבל בדוגרי אני לא חושב שאתה גם כזה ענק שאתה יכול לבוא ולרדת כאן על האנשים.. ולקרוא לאנשים שהם קצת יותר קטנים שחיפים..
עזוב את זה.. לפעמים יש לך הודעות שלא עושות שום טוב לפוסט.. סתם.. כאילו פתאום שיעמם לך אז היה בא לך להוסיף איזה מילה לא קשורה ולא מועילה לפוסט.. אמרתי את מה שיש לי להגיד.. אני שמח שאתה מבין שמשהו לא בסדר ולא תומן את ראשך בחול כמו שהרבה אנשים עושים.. בהצלחה בהמשך... אמיר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ