ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   התנצלות פומבית (https://israelbody.com/showthread.php?t=3182)

HHHEELLBBOOYY 14-12-06 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
טוב התגובות של הלבוי באמת בחלק מהפוסטים היו קצת מעליבות ומעצבנות לי אישית זה לא הזיז כלכך כי אני לא אמא ולא אבא של אף אחד פה והלבוי (גור) חבר טוב שלי אני רק רוצה להגיד לכם אנשים שאם בן אדם מבקש סליחה ואומר שהוא ישתנה בהתחלה צריך לתת לו היזדמנות ולקבל את הסליחה שלו!
עכשיו הכל תלויי בו אם הוא ישתנה או לא אני אישית מאמין בו למה מעבר לירידות שלו הוא אחלה בן אדם לדעתי וזאת פעם ראשונה שהוא פתח ככה פוסט והיתנצל אז צריך לתת לו היזדמנות

הלבוי אם לא תעמוד במילה שלך אני בא עד אשדוד ומפרק אותך לגורמים קטנים שמעתה?:diractor:

חח גלעד חולה עליך יא תותחח

HHHEELLBBOOYY 14-12-06 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
סבבה..ההתנצלות מתקבלת..

ורק בשביל להזכיר לך נצטט חלק מדבריך:"הוא צריך לשבת מעצר בית במטבח"..אבל לא נורא..כמו שאמרת הכל בהומור..

חח אל תגיד שזה לא היה מצחיק אז..:jockey:

מתן18 14-12-06 23:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
הכל בהומור אחי מה לקחתה ללב !? אתה יודע מה אחי כנס לאולימפוס תיראה מזה ליכלוכים באמת תיראה בפורום שלכם איך יורדים עלי ומלכלכים עלי ולא בצחוק בשיא הרצינות אנשים ממש יוצאים עלי שם בקללות ומקללים תהורים שלי ואת סבא שלי ז"ל ואני סם זין על כולם שם ולוקח הכל כמוטיבציה

סבבה אחי אתה צודק מאה אחוז

מתן18 14-12-06 23:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
חח אל תגיד שזה לא היה מצחיק אז..:jockey:

חחח תלוי למי....יודע מה אולי אני ישקול מחדש את ההצעה..:1eye:

dstyle 14-12-06 23:09

אחרי שכל התגובות בונות ותגובות טובות כמו יפה מאד (ראה תנושא האחרון שפתחתי בזירת גולשים) אתה פתאום כותב "לך תטחון" זה לא בדיוק מה שיעזור לי.למשל(יעני ההערה הזאת)

מתן18 14-12-06 23:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dstyle
אחרי שכל התגובות בונות ותגובות טובות כמו יפה מאד (ראה תנושא האחרון שפתחתי בזירת גולשים) אתה פתאום כותב "לך תטחון" זה לא בדיוק מה שיעזור לי.למשל

כן גם לי לא יעזור..דווקא אני שמתי דגש על התזונה...

dstyle 14-12-06 23:18

חח לא הבנת מתן, התכוונתי בקטע של ההערה" לך תטחון"במקום להגיד מה לשפר מה טוב מה לא ישר"לך תטחון" ואם מישו נראה ממש טוב הוא כותב "אתה בסדר" אם מישו נראה בסדר הוא כותב שהוא שחיף

מתן18 14-12-06 23:19

ציטוט:

חח לא הבנת מתן, התכוונתי בקטע של ההערה" לך תטחון"במקום להגיד מה לשפר מה טוב מה לא ישר"לך תטחון" ואם מישו נראה ממש טוב הוא כותב "אתה בסדר" אם מישו נראה בסדר הוא כותב שהוא שחיף

אה אוקיי...טעות שלי:blush:

Leo 14-12-06 23:28

לאן העלמתם את ההודעה שלי????????????????????

מתן18 14-12-06 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
לאן העלמתם את ההודעה שלי????????????????????

כנראה שלאחד המנהלים היה משעמם:whistle: :blink:

HHHEELLBBOOYY 14-12-06 23:34

ציטוט:

סליחה אחשלי לקחתי לתשומת ליבי

Leo 14-12-06 23:36

...שיהיה אם העיפו יש להם סיבה טובה , למרות שספק אם מישהו שלא במחזור מיציאת אסטרוגן אגור בג'ינו אחרי שהוא ירד לא יפגע מזה :>

טוב שיהיה =\ הכל בצחוק

מתן18 14-12-06 23:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
...שיהיה אם העיפו יש להם סיבה טובה , למרות שספק אם מישהו שלא במחזור מיציאת אסטרוגן אגור בג'ינו אחרי שהוא ירד לא יפגע מזה :>

טוב שיהיה =\ הכל בצחוק

אה?! לא הבנתי:blink: :blink: :blink:

HHHEELLBBOOYY 14-12-06 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

טוב שיהיה =\ הכל בצחוק

תרגיע אני הבנתי

Nimrod 15-12-06 00:01

יפה שאתה רוצה להשנות, לא פגעת בי וגם אם כן לא אכפת לי מה אומרים עליי בפורום, אבל נפגעתי בשביל אנשים שירדת אליהם שוב ושוב בייחוד אחרי שנפגעתי ונעלבתי בעצמי שירדו עלייך.
כל פעם שקיללו אותך תחשוב על ההרגשה ותבין שכל פעם שאתה כותב הודעה סתם בחפיזות לא מתוך רוע לב חלילה על מישהו ככה הוא מרגיש.

ד"א
להגיד למישהו לך תטחן, או לך למעצר מטבח , זה אחלה.
להגיד למישהו שהוא ג'אי קטלר בהרבה ציניות או להגיד למישהו שהוא גפרור זה מגעיל.

TZAHI10 15-12-06 00:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
אני יודע שבשבועות האחרונים הגזמתי מאוד עם התגובות הקיצניות שלי,
הסיבה שאני פותח את הפוסט הזה זה בגלל שאני לא רוצה שיהיה שנאה בין הגולשים, אם מישהוא חושב שעשיתי משהוא לא בסדר שיגיב, נפתח את הדברים, נעשה את זה בצורה בוגרת, אני יקח לצומת ליבי ונוכל להמשיך לגלוש בפורום באחווה ובשלום.!
כתבתי את זה כי זה באמת חשוב לפי דעתי..!
כתבו מה דעתכם

אני לא זוכר משהו מוגזם שעשית לי או לאחרים, אך מה שכן אני לא אוהב שבפורום יש יותר מידי קללות וחוסר כבוד... בכל מקרה, אני שמח שפתחת את הפוסט הזה זה מאוד בוגר מצידך וכל הכבוד. אנשים כאן צריכים לקחת מהיוזמה שלך דוגמא

meni32 15-12-06 00:05

הלבוי....
שתוק יא שחיף!
חחחחח....הייתי חייב אחי.
חיקוי שלך...(:
קיצר , הפוסט הזה מיותר כבר...הוא הבין וישתנה. (נקודה) ! (סימן קריאה)

HHHEELLBBOOYY 15-12-06 00:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meni32
הלבוי....
שתוק יא שחיף!
חחחחח....הייתי חייב אחי.
חיקוי שלך...(:
קיצר , הפוסט הזה מיותר כבר...הוא הבין וישתנה. (נקודה) ! (סימן קריאה)

חח חזק!

Danielllo 15-12-06 00:11

חחחחחח הלבבבווויי והיציאותת מה אם נפגעיםם הכל בצחוקק אני חולה על היציאות שלך הלבויי חחח "צריך לשבת מעצר בית במטבח" חחחחחחחח

שחייפיאדדהה

amir harduf 15-12-06 01:02

בדוגרי.. לא שאני חושב שאני "גדול" או קרוב להיות גדול, או שיום אחד אני אגיד לעצמי שזהו אני מספיק גדול.. כי זה בחיים לא יקרה.. אבל בדוגרי אני לא חושב שאתה גם כזה ענק שאתה יכול לבוא ולרדת כאן על האנשים.. ולקרוא לאנשים שהם קצת יותר קטנים שחיפים..

עזוב את זה.. לפעמים יש לך הודעות שלא עושות שום טוב לפוסט.. סתם.. כאילו פתאום שיעמם לך אז היה בא לך להוסיף איזה מילה לא קשורה ולא מועילה לפוסט..

אמרתי את מה שיש לי להגיד.. אני שמח שאתה מבין שמשהו לא בסדר ולא תומן את ראשך בחול כמו שהרבה אנשים עושים..
בהצלחה בהמשך...

אמיר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ