![]() |
ציטוט:
עד שהוא לא יגיע אליו, עד אז שהוא לא יגיד שהוא עובר אותו. |
תראו, המטרה שלי לא הייתה לצחוק על איך שהוא נראה, אלא על הידע שלו...
ניפוח ? בלי חלבונים ? בלי שיקים ? טוב שהוא לא אמר גם בלי לאכול .... ואני לא מבין מה כל כך רע בשייקים ? (לדבריו) הוא מוציא שם לאבקות כאילו זה סטרואידים ! זה מה שמעצבן אותי בו... חוץ מזה יש לו גוף יפה של דוגמן וזה מה שצריך.. היה מפתח עוד חזה ואז זה היה פצצה.... אבל זה הרוב גנטיקה ... |
ציטוט:
|
חחח בתאכלס כולם מזיינים תשכל אבל יש לו גוף אחד היפים ועם הוא היה פה בפורום וסתם בחור בלי פירסום הייתם שואלים אותו מה הוא אוכל או תוכנית אימונים אבל הוא לא סתם אחד אז אתם סתם מקנאים
ואומרים שיש לו גוף חרא אבל בתאכלס לא!! וביכלל הוא לא בודי בילדר חחח ויש אליו כול כך הרבה דיונים פה בפורום |
קיצר עזבו אותו שכל השחיפים יאמינו למה שהוא אומר תאכלס אלה שיצליחו זה אלה שיקשיבו לעצמם ולא לחפרנים חסרי ידע, כל הכבוד לו על ההצלחה והכל, וכמו שאמרתי מצידי שכל העולם יאמינו שהוא האיש החזק בעולם כל עוד אני יודע שיש כאלה שלא משתינים עליו אפילו אני יודע שזאת היא האמת..
|
חחחח כולם קיללו אותו עד שאלי הצדיק אותו-כולם התחילו להגיד שיש למייקל גוף יפה חחחח.
|
אין לו גוף, יש לו ריבועים וזהו, חזה אין לו, הזרועות ניראות דקות כי הוא גבוהה (וגם ההקיף לא לא ניראה לי עובר את ה40), גב אין לו, כתפיים דקות, התאומים שלו ניראים נחמד, אבל ההאמסטרינג וה4 ראשי לא משו... בקיצור רק ריבועים.. אני לא אומר שצריך להיות מר אולימפיה אבל לפחות פרופורציות
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איזה חרטא
|
"בלי סטרואידים למי שתהה"
נו אלק זה |
זה לא מייקל לואיס אתם טועים!
זה מקל לואיס!!!!! |
נראה טוב הבחור.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ