ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מישל טרוני זכה במר צפון של ifbb (https://israelbody.com/showthread.php?t=31097)

arbel2 15-03-08 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mickey
מספיק ללקק אחד לשני
תעלו עוד תמונות של מאור!:diractor:

כשיהיו לי אני יעלה .

eminemfan 16-03-08 00:01

ארבל אתה מפלצת ממש בהמה טיבטיתמה היקף? והאם היית אי פעם שזוף כי אתה לבןהתזה,שמש,צבע משהו בקיץ כן?!

Raffib 16-03-08 00:05

קצת באיחור - אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם ...

הייתי מסכם את התחרות כנחמדה ולא יותר.
מבחינת חיטוב, אף אחד לא אגיע לרמה של אור (כל הכבוד אור). מישל לקח מקום ראשון בגלל המאסה, למרות שלדעתי ירד קצת מהתחרות באוגוסט.
אור, אני חייב להגיד לך, עזוב אותך משטויות, מקום ראשון ושני ב- IFBB זה אותו דבר בשני המקרים אתה מקבל גביע פלסטיק, מה שחשוב זה רמת החיטוב שהצגת והיכולת שלך להשתפר מתחרות לתחרות, ראיתי שהתבאסת בסוף התחרות, אבל אתה יכול להיות גאה בהופעה שלך וברמת החיטוב שהגעת אליה, כל הכבוד.
ההופעה של מאור הייתה הדובדבן שבקצפת ורק בשבילו היה שווה לבוא לתחרות.

פגשתי את ניגרי ואני חייב להגיד שבנאדם מפלצת, הוא גדל בצורה משמעותית מאוד ונראה שהוא הולך להפציץ בתחרות מר ישראל של השנה, בהצלחה ניגרי :sbb4: .
ההקנטות של ניגרי לאשר היו ממש מצחיקות, הוא הצליח להרגיז אותו ברמות (הוא ואפיר), הם הצליחו להוציא את אשר משיווי משקל וזה היה מאוד משעשע.

גם את ארבל ראיתי וגם עליו אני חייב להגיד שהוא גדול יותר מאשר בתמונות, תמשיך ככה ארבל :11: .

bigbit 16-03-08 00:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Raffib
הייתי מסכם את התחרות כנחמדה ולא יותר.
מבחינת חיטוב, אף אחד לא אגיע לרמה של אור (כל הכבוד אור). מישל לקח מקום ראשון בגלל המאסה, למרות שלדעתי ירד קצת מהתחרות באוגוסט.
אור, אני חייב להגיד לך, עזוב אותך משטויות, מקום ראשון ושני ב- IFBB זה אותו דבר בשני המקרים אתה מקבל גביע פלסטיק, מה שחשוב זה רמת החיטוב שהצגת והיכולת שלך להשתפר מתחרות לתחרות, ראיתי שהתבאסת בסוף התחרות, אבל אתה יכול להיות גאה בהופעה שלך וברמת החיטוב שהגעת אליה, כל הכבוד.
ההופעה של מאור הייתה הדובדבן שבקצפת ורק בשבילו היה שווה לבוא לתחרות.

פגשתי את ניגרי ואני חייב להגיד שבנאדם מפלצת, הוא גדל בצורה משמעותית מאוד ונראה שהוא הולך להפציץ בתחרות מר ישראל של השנה, בהצלחה ניגרי :sbb4: .
ההקנטות של ניגרי לאשר היו ממש מצחיקות, הוא הצליח להרגיז אותו ברמות (הוא ואפיר), הם הצליחו להוציא את אשר משיווי משקל וזה היה מאוד משעשע.

גם את ארבל ראיתי וגם עליו אני חייב להגיד שהוא גדול יותר מאשר בתמונות, תמשיך ככה ארבל :11: .

תודה אחי אני כבר יצאתי מהבאסה ..ואני מעריך את הפרגון ואת ההערכה שלך כי באמת עבדתי קשה לקראת התחרות באמת עשיתי את הכל כדי להגיע מוכן ולא זלזלזתי בגלל שזו תחרות אזורית ואני שמח שאנשים מעריכים את זה..

Shauder 16-03-08 00:12

כל הכבוד אור ניראה מרשים!

eminemfan 16-03-08 00:15

ביטון אתה נראה מעולה יש לך עתיד חבל על הזמן.
מס' 1 בארץ! מי יודע מה הנתונים שלו עכשיו?!
http://img86.imageshack.us/img86/230...52largekf2.jpg

m4a1 16-03-08 00:17

פששש בואנה אור באת אחד החטובים!! אני מקווה שאתה עכשיו חושב על אוף סיזן טוב? או שיש עוד תחרות בראש? מאור נראה מטורף וואו הבחור ברמה מטורפת לוקח את כל המפלצות של נאבא.

arbel2 16-03-08 00:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
ארבל אתה מפלצת ממש בהמה טיבטיתמה היקף? והאם היית אי פעם שזוף כי אתה לבןהתזה,שמש,צבע משהו בקיץ כן?!

היקף זרוע ? 47 כרגע ..46.5 משהו כזה ,לא מדדתי המון זמן .

eminemfan 16-03-08 00:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
היקף זרוע ? 47 כרגע ..46.5 משהו כזה ,לא מדדתי המון זמן .

מרשים אחי .חיטוב/מאסה?,כמה זמן מתאמן והאם התחרית/שוקל להתחרות!?

arbel2 16-03-08 00:33

בחיטוב כרגע ,יש קצת ריבועים אפילו ...עוד איזה 10 שבועות נכנס למסה ממש ממש רצינית .

eminemfan 16-03-08 00:35

ציטוט:

בחיטוב כרגע ,יש קצת ריבועים אפילו ...עוד איזה 10 שבועות נכנס למסה ממש ממש רצינית .

שיזוף ואתה לא הולכים ביחד?! (ולאוו דווקא אולטרה סגולית)

arbel2 16-03-08 00:35

ציטוט:

שיזוף ואתה לא הולכים ביחד?! (ולאוו דווקא אולטרה סגולית)

אשכזי לבן תחת אחי ,משתזף יפה דווקא ,פשוט לא שומר על צבע .

eminemfan 16-03-08 00:38

ציטוט:

אשכזי לבן תחת אחי ,משתזף יפה דווקא ,פשוט לא שומר על צבע .

הבנתי.ובמה?

rg12 16-03-08 00:38

זה חוקי בכלל שאשר פריג' לוקח כסף שנותנים לו למטרות הספורט ומכניס לכיס שלו?
כי זה לא נשמע כאילו מתייחסים למה שהוא עושה ברצינות.
אם זה נכון שהוא גונב כספים שנשלחים אליו מאיי אף בי בי העולמי וכל המקומות האלה שציינתם, אז אפשר לתקוע אותו על זה.
לא רק בשביל נקמה, אלא בשביל שיעמוד שם מישהו רציני שייקח את הכסף ויעשה כמו אלי האנה.
לדעתי אם זה אמיתי שהוא גונב כספים אפשר לארגן לו תוכנית תחקירים שתפיל את הכלב הזה, ואז אולי יעלה מישהו שיעשה את כל מה שהוא לא עשה ויעלו תחרויות עם פרסים ולא תחרויות שצריך לשלם בשביל להתחרות, וכמובן שלא לעמוד בשמש או באיזה אולם ספורט מסריח. כלב.

Yoggie 16-03-08 00:38

אור, לפי התמונות לדעתי היית צריך לקחת את המקום הראשון. מישל נראה נהדר ומאסיבי אבל לרמת החיטוב שלך לא היו מתחרים. ובכלל הגעת בשייפ מצוין לתחרות. כל הכבוד. רק מבחינה טכנית לדעתי לפעם הבאה תעבוד קצת על הצבע...

ארבל, שוב פעם אתה מוריד את המכנסיים ליד כולם? (:

arbel2 16-03-08 00:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
אור, לפי התמונות לדעתי היית צריך לקחת את המקום הראשון. מישל נראה נהדר ומאסיבי אבל לרמת החיטוב שלך לא היו מתחרים. ובכלל הגעת בשייפ מצוין לתחרות. כל הכבוד. רק מבחינה טכנית לדעתי לפעם הבאה תעבוד קצת על הצבע...

ארבל, שוב פעם אתה מוריד את המכנסיים ליד כולם? (:

כן
אבל רק לידך אני מוריד גם את התחתונים יוגי..

arbel2 16-03-08 00:39

ציטוט:

הבנתי.ובמה?

שנתיים מהיום וסופר אחורה:)

m4a1 16-03-08 00:40

תגידו... אביב באמת ניגרי?! כי ענק הוא כן.

eminemfan 16-03-08 00:45

ציטוט:

שנתיים מהיום וסופר אחורה:)

בהצלחה אחי! במאמר מוסגר בתכ'לס בכנות אתה לפעמים כזה מסתורי,לפי מה שהבנתי יש לך חלות של שבת ברמה גבוהה ושאתה עושה פוזינג טוב אז שחרר כמה תמונות נטו שלך תחשף קצת(אולי פירסמת כמה בעבר ולא שמתי לב אז מתנצל מראש)

arbel2 16-03-08 00:48

ציטוט:

בהצלחה אחי! במאמר מוסגר בתכ'לס בכנות אתה לפעמים כזה מסתורי,לפי מה שהבנתי יש לך חלות של שבת ברמה גבוהה ושאתה עושה פוזינג טוב אז שחרר כמה תמונות נטו שלך תחשף קצת(אולי פירסמת כמה בעבר ולא שמתי לב אז מתנצל מראש)

עד שאני לא מרוצה ,אני לא עושה בוק.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ