![]() |
ציטוט:
כי ל כזאת מסאה אפשר להגיע טיבעי. |
לפי דעתי הישתפרת בכמה רמות משנה שעברה!
פשוט מדהים! התמונה הראשונה.. אחת המרשימותת! אחלה אלכסונים.. בהצלחה בתחרות... :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי לדעתי כולם פה יודעים את התשובה עליה ב-100% |
שיפור יפה אחי כל כבוד..
נבוא לראות אותך ביום שבת בעזרת השם... בהצלחה .. |
אני חושב שאתה יודע בדיוק איפה הנקודות המעולות ואיפה הפחות טובות שלך.
סה"כ נראה מצוין ומאוד אסתטי. הגב כמו שאתה יודע קצת חלש בלטיסימוס אבל לפחות הכתפיים שלך מאוד גדולות ומרשימות וקצת מפצות על כך. רגליים כמו שאתה אומר בנוגע לנוזלים נחכה ונראה בתחרות. התקדמת יפה משנה שעברה . כל הכבוד. |
ציטוט:
חסר לך אם אתה לא מגיע חחח (; |
נראה מצויין, מזכיר מאוד מאוד את דרור עוקבי .
בהצלחה בתחרות !! |
אחי שיפור ענקי!
השיפור הכי גדול אצלך זה בגב ואפשר לראות את זה בתמונה שרואים הרבה הפרדות מאשר שנה שעברה.. שיפור די גדול הוא בידיים.. אהבתי את צורת היד אצלך שהבייספס קטן לדעתי זה הכי יפה.. וכנ"ל אלכסונים שלא ראו לך ממש שנה שעברה ועכשיו רואים לך אותם משהו מפחיד:) בהצלחה בתחרות בשבת אני ונתי נבוא לשם איתך ונעודד אותך אח יקר! |
כל הכבוד אחי כתפיים מממש מאסיביותת באמת חסר טיפה עובי בגב אבל אני בטוח שזה קטן עלייך
|
אגב אור, מה ההיקפים? יד? משקל? גובה?
|
תותח על אור!
באיזה קטגוריה אתה מתחרה? מקווה לראות תמונה שלך עם הגביע של מקום ראשון! |
ציטוט:
תודה אחי..אני אעשה הכל שזה יקרה בקשר לשאלה על היקפים ..הם משתנים מיום ליום ככה שאני לא יודע פעם אחרונה שמדדתי היקף היד היה 44.4 והיקף מותן משהו כמו 81..משקל 81-82 בערך..גובה.179 ס"מ..גיל..עוד שלושה וחצי חודשים בדיוק 21 |
אני לא רוצה לתת חוות דעת, בשביל זה יש שופטים,
וגם תמונות לא תמיד מעבירות את המצב האמיתי. אבל אני מאוד מעריך אותך בכך שהצלחת להגיע לשתי תחרויות בשנה אחת. רק מי שעשה חיטוב לאחוזי שומן נמוכים, יודע כמה שזה לא קל. המון בהצלחה בתחרות. נראה מעולה. |
וואו ממש מרשים כל הכבוד גבר.
המשך כך אתה פשוט מפלצתי! |
לדעתי עלית בכמה מדרגות מפעם שעברה שראיתי תמונות שלך וממש ניתן לשים לזה לב בידיים וחזה
|
תגיד אחי יש מצב שאתה מפרדס חנה????????..............
|
נראה מצויין !
בהצלחה :) |
ציטוט:
תודה אחי..אתה צודק תמונות לא משקף אך פעם כמעט אבל גם אתה יודע שתמונות שבוע לפני הם לגמרי שונות מהתמונות של יום התחרות אני בטוח שבתחרות עצמה אני אראה טוב יותר ואז באמת יהיה אפשרות לשפוט בצורה יותר מדוייקת |
נראה מצויין
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ