ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כולם לראות אולפן לגית אלופות! (https://israelbody.com/showthread.php?t=30501)

Danzig 05-03-08 23:02

ללא ספק

Danzig 05-03-08 23:04

וואללה דרוגבה ולאמפארד משחקים היום מצויין (לא הכי מפתיע אבל בכל זאת)

eminemfan 05-03-08 23:08

נערוך עדיף חחח

Danzig 05-03-08 23:08

איזה תותח הקודיצ'יני הזהההההההההההההההההההההההההההההה

Antonator1 05-03-08 23:15

תם, נגמר, נשלם ונאטם הרמטית.

eminemfan 05-03-08 23:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
תם, נגמר, נשלם ונאטם הרמטית.

רומא הפתיעה אותי לאאלללההההה לנצח פעמיים 2-1 את ריאל מדריד זה לא דבר של מה בכך.

TheGift 05-03-08 23:24

ריאל תמיד מגיעה ביכולת גרועה ביותר לשמינית הגמר. לא מזמן הפסידה לחטאפה בבית ושיחקה כמו קבוצה נכה והיום שוב הפסד לרומא, הפסד שאותי הוא לא מפתיע בכלל.

לדעתי ברצלונה תיקח השנה, היא הקבוצה הטובה ביותר בעולם.

Antonator1 05-03-08 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
ריאל תמיד מגיעה ביכולת גרועה ביותר לשמינית הגמר. לא מזמן הפסידה לחטאפה בבית ושיחקה כמו קבוצה נכה והיום שוב הפסד לרומא, הפסד שאותי הוא לא מפתיע בכלל.

לדעתי ברצלונה תיקח השנה, היא הקבוצה הטובה ביותר בעולם.

עם יציבות של מגדל מקלפים.

eminemfan 05-03-08 23:26

אין קבוצה יציבה לאורך שנים

TheGift 05-03-08 23:28

נכון, יציבות זו הבעיה שלה השנה. אבל מבחינת איכות הסגל אין קבוצה באירופה שמתקרבת אליה. רק אינייסטה, מסי ואטו הם בין 10 השחקנים הטובים ביותר בעולם לדעתי. כול שאר השחקנים הבולטים שלה הם מהאיכותיים ביותר שיש בתפקידיהם. חואולי מה שיהיה בעוכריה של בארסה זו הליגה הספרדית שהיא כ"כ קשה, כך שיהיה לברצלונה בעיה רצינית לשמור על כושר שיא בשתי החזיתות. אבל בכול זאת, אני הולך עליהם השנה!

Antonator1 05-03-08 23:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
אין קבוצה יציבה לאורך שנים

שנים? אני מדבר על ימים.

כנס מדי פעם לפורום ספורטאנטר - בשבילך זה יהיה מעניין. אם יוצא לך - תקרא כמה מהכתבות שלי שם...

eminemfan 05-03-08 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
שנים? אני מדבר על ימים.

כנס מדי פעם לפורום ספורטאנטר - בשבילך זה יהיה מעניין. אם יוצא לך - תקרא כמה מהכתבות שלי שם...

כתובת?,ותודה אחי,מתי אתה עולה לשידור?!
זה כל היופי שבאירופה אין אחת שהיא מעל כולם מתי ראית בפעם האחרונה קבוצה שזוכה פעמיים רצוף בליגת/גביע האלופות?!

Dino Psaras 05-03-08 23:34

ציטוט:

אבל מבחינת איכות הסגל אין קבוצה באירופה שמתקרבת אליה.

חסל סדר בולשיט להיום.

Antonator1 05-03-08 23:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
כתובת?,ותודה אחי,מתי אתה עולה לשידור?!
זה כל היופי שבאירופה אין אחת שהיא מעל כולם מתי ראית בפעם האחרונה קבוצה שזוכה פעמיים רצוף בליגת/גביע האלופות?!

עליתי אתמול לשידור חחח...

TheGift 05-03-08 23:35

אם כבר כדורגל אז ביורו, מי שלא שם כסף על ספרד פשוט פרייאר. אני לא זוכר שנה שהשחקנים (ודגש על שחקנים, כי הנה שוב ספרד עושה בושות באירופה) הספרדיים היו כ"כ דומיננטים !

קסייאס, פויול, סרחיו ראמוס, טורס, אינייסטה, צ'אבי, ססק, דויד ויאה, דויד סילבה, חואקין, בוז'ן, ראול וגוטי (אולי..) והרשימה עוד ארוכה...

פשוט נבחרת מפחידה!!

רקובה, עוד מעט תגיד לי שאינטר יותר איכותית?? פחחח תסתכל לרגע על השחקנים של ברצלונה, גם בלי רונלדיניו והנרי הגמורים הם יותר טובים ממכם!!

eminemfan 05-03-08 23:37

ציטוט:

אם כבר כדורגל אז ביורו, מי שלא שם כסף על ספרד פשוט פרייאר. אני לא זוכר שנה שהשחקנים (ודגש על שחקנים, כי הנה שוב ספרד עושה בושות באירופה) הספרדיים היו כ"כ דומיננטים !

קסייאס, פויול, סרחיו ראמוס, טורס, אינייסטה, צ'אבי, ססק, דויד ויאה, דויד סילבה, חואקין, בוז'ן, ראול וגוטי (אולי..) והרשימה עוד ארוכה...

פשוט נבחרת מפחידה!!

ספרד כרגיל נופלים ברגע האמת בטורנירים ויפלו שוב,אני מהמר על פורטוגל שעם השנים מראים שיפור מגמתי

Dino Psaras 05-03-08 23:38

ציטוט:

רקובה, עוד מעט תגיד לי שאינטר יותר איכותית?? פחחח תסתכל לרגע על השחקנים של ברצלונה, גם בלי רונלדיניו והנרי הגמורים הם יותר טובים ממכם!!

מה אתה מצפה שאני יענה? אני לא אנסה אפילו. התגובה שלך היא תגובה טיפוסית לכל ילדי ה-"רונאלדיניוווווווו שולתתתתתת!!!!!!1111".

Danzig 05-03-08 23:43

חח, אינטר קבוצה איכותית אל תזלזל לי, ברצה אכן עד עכשיו שיחקה מצויין, מסי לצערי הרב עוד פעם בפציעה וכנראה גם ארוכת טווח לפי מה שאמרו, בכל אופן יהיה מעניין.
ברצה לאליפות.

TheGift 05-03-08 23:45

טוב, רקובה. :mellow:

אמינם פאן, צודק אחי, פורטוגל באמת אחת הטובות בעולם ולא רק באירופה. הבעיה היחידה שלהם היא שחסר להם חלוץ חוד איכותי. הוגו אלמיידה ופאולטה שחקנים בינונים לגמרי. גם באמצע יש להם קצת בעיות, כי טאיגו, דקו ומאניש ממש לא נמצאים בשיאם, אבל עדיין נבחרת סופר חזקה

אינטר קבוצה איכותית מאד, אבל פחות טובה מברצלונה. חוץ מזה אני לא סובל אותם, ומטרצי שחקן מסריח.

Dino Psaras 05-03-08 23:57

ציטוט:

אינטר קבוצה איכותית מאד, אבל פחות טובה מברצלונה.

אינטר הקבוצה הטובה ביותר באירופה. אני עייף עכשיו ואין לי כוח לפרט, אבל אם תרצה מחר אני אפרט לך למה בדיוק אינטר היא הקבוצה הטובה ביותר באירופה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ