ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   יידים (https://israelbody.com/showthread.php?t=30441)

Sugarzaza 04-03-08 21:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מורדוך
אחי לפי מה שרואים יש כמה חזרות שאתה מזיז ת'גב אחושרמוטה וזה סתם יהרוס לך אותו

ממש לא

gman 05-03-08 14:14

פשש יפה, ידיים נראות טוב ואתה עובד די חלק.

TheGift 05-03-08 14:39

אמנם הבחור בסרטון לא מרים משקל גדול אבל הוא עובד בצורה נכונה לגמרי. יש את אה שעובדים נקי אחושרמוטה עם משקל של כוסיות ואח"כ מתלוננים שהידיים לא גדלות להם - אני מכיר אותם מהמכון..

אני רוצה לראות מישהו אחד עושה כפיפות מרפקים עם משקל של 60 קילו ומעלה בלי להוזיז את הגב טיפה, בייחוד בחזרות האחרונות.

Danzig 05-03-08 15:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
אמנם הבחור בסרטון לא מרים משקל גדול אבל הוא עובד בצורה נכונה לגמרי. יש את אה שעובדים נקי אחושרמוטה עם משקל של כוסיות ואח"כ מתלוננים שהידיים לא גדלות להם - אני מכיר אותם מהמכון..

אני רוצה לראות מישהו אחד עושה כפיפות מרפקים עם משקל של 60 קילו ומעלה בלי להוזיז את הגב טיפה, בייחוד בחזרות האחרונות.

מה?
טכניקה קודמת לכל, במיוחד שאתה עובד נכון ואתה מעלה משקלים אין סיבה בעולם שלא תגדל, אתה חושב שבגלל הצ'יט אתה תגדל יותר?

HareLevi 05-03-08 16:11

יד נראת קצת פחות מ34.5.. ועוד בפאמפ אמורה להיות יותר..
אבל נחמד מאוד נראה טוב

!Demon! 05-03-08 17:06

גדל הילד :)))
תותח אתה !

Sugarzaza 05-03-08 17:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
מה?
טכניקה קודמת לכל, במיוחד שאתה עובד נכון ואתה מעלה משקלים אין סיבה בעולם שלא תגדל, אתה חושב שבגלל הצ'יט אתה תגדל יותר?

בסדר, אבל אם אתה שואף ל6 חזרות נניח, ואימון קודם עשית 6 באמת, ובאימון אחרי לקחת אותו משקל ונתת עוד 2 חזרות עם קצת תנופה, למה שלא תגדל יותר?

Logout 05-03-08 17:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !Demon!
גדל הילד :)))
תותח אתה !

תודה רבה ! :)
לכולם :character63:

פינגווין 05-03-08 17:46

ציטוט:

מה?

לא חושב, במיוחד שאתה טבעי, אתה צריך גירוי גדול
עדיף לעשות קצת פחות נקי ויותר משקל ויותר גירוי לשריר

אחלה יד בחור, במיוחד ביחס לגיל

Gootche 05-03-08 18:19

מה המסנג'ר שלך logout?

Logout 05-03-08 18:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gootche
מה המסנג'ר שלך logout?

idan9000@hotmail.com

Gootche 05-03-08 18:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout

תתחבר :diractor:

Old hacker 05-03-08 18:32

שחיף עלאק xD
אמן עליי ;]

Ilan-V 06-03-08 18:24

תותח אתה עידן אח שלי אם תמשיך ככה אתה תגיע רחוק אחי תזכור מה שאני אומר לך חח ואתה כבר יודע אחי יש לך יד מאוד יפההה בכלל יש לך אחלה של גוף כל הכבוד גבר אללה תמשיך להרביץ בראש אח יקר ח

toxicity 06-03-08 18:29

יד נחמדה מאוד
בהצלחה :)

Danzig 06-03-08 18:37

אחלה של ידיים לוגי ד"א (פתאום ראיתי שלא הגבתי), תמשיך עם המאסה רואים שאתה די חטוב.

Danzig 06-03-08 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
לא חושב, במיוחד שאתה טבעי, אתה צריך גירוי גדול
עדיף לעשות קצת פחות נקי ויותר משקל ויותר גירוי לשריר

אחלה יד בחור, במיוחד ביחס לגיל

אבל פה הטעות שלך, גירוי זה לא בהכרח צ'יט ו"להכריח" את הגוף לסיים את החזרות האחרונות ממש לא, נכון, החזרות האחרונות הן חשובות, אבל למשל ניקח לדוגמא כפיפות מרפקים באימון שלי, לוקח מוט שם משקל של Rm8 ועושה איתו 10 חזרות, כמובן ש2 חזרות האחרונות יש טיפה צ'יט אבל עד ה8 עבודה נקייה לחלוטין, וזה מפוצץ את הבייספס בטירוף.

בקיצור הכוונה שלי, לעבוד כל הזמן עם צ'יטים במרבית האימון לא תתרום ואין בזה שום יתרון, אתה צריך להתרכז בעבודה שלך על החלק שעליו אתה עובד, מפה בא הגירוי

Logout 06-03-08 20:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ilan-V
תותח אתה עידן אח שלי אם תמשיך ככה אתה תגיע רחוק אחי תזכור מה שאני אומר לך חח ואתה כבר יודע אחי יש לך יד מאוד יפההה בכלל יש לך אחלה של גוף כל הכבוד גבר אללה תמשיך להרביץ בראש אח יקר ח

:):):):) איזה כבוד :)
חח תודה רבה אח שלי!
ולכולם...!!

ROTEM_KARES 06-03-08 20:43

וואו

חייה רעה.. אהבתיי מאוד! בהצלחה בהמשך:)

Logout 06-03-08 21:37

ציטוט:

אחלה של ידיים לוגי ד"א (פתאום ראיתי שלא הגבתי), תמשיך עם המאסה רואים שאתה די חטוב.

חח בטח שמסה....
חחח
וזה שלמעלה..תודה רבה חח....יש לי עוד זמן עד שאני יהיה "חיה רעה" :character63: חח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ