![]() |
ציטוט:
|
פשש יפה, ידיים נראות טוב ואתה עובד די חלק.
|
אמנם הבחור בסרטון לא מרים משקל גדול אבל הוא עובד בצורה נכונה לגמרי. יש את אה שעובדים נקי אחושרמוטה עם משקל של כוסיות ואח"כ מתלוננים שהידיים לא גדלות להם - אני מכיר אותם מהמכון..
אני רוצה לראות מישהו אחד עושה כפיפות מרפקים עם משקל של 60 קילו ומעלה בלי להוזיז את הגב טיפה, בייחוד בחזרות האחרונות. |
ציטוט:
טכניקה קודמת לכל, במיוחד שאתה עובד נכון ואתה מעלה משקלים אין סיבה בעולם שלא תגדל, אתה חושב שבגלל הצ'יט אתה תגדל יותר? |
יד נראת קצת פחות מ34.5.. ועוד בפאמפ אמורה להיות יותר..
אבל נחמד מאוד נראה טוב |
גדל הילד :)))
תותח אתה ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
לכולם :character63: |
ציטוט:
עדיף לעשות קצת פחות נקי ויותר משקל ויותר גירוי לשריר אחלה יד בחור, במיוחד ביחס לגיל |
מה המסנג'ר שלך logout?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שחיף עלאק xD
אמן עליי ;] |
תותח אתה עידן אח שלי אם תמשיך ככה אתה תגיע רחוק אחי תזכור מה שאני אומר לך חח ואתה כבר יודע אחי יש לך יד מאוד יפההה בכלל יש לך אחלה של גוף כל הכבוד גבר אללה תמשיך להרביץ בראש אח יקר ח
|
יד נחמדה מאוד
בהצלחה :) |
אחלה של ידיים לוגי ד"א (פתאום ראיתי שלא הגבתי), תמשיך עם המאסה רואים שאתה די חטוב.
|
ציטוט:
בקיצור הכוונה שלי, לעבוד כל הזמן עם צ'יטים במרבית האימון לא תתרום ואין בזה שום יתרון, אתה צריך להתרכז בעבודה שלך על החלק שעליו אתה עובד, מפה בא הגירוי |
ציטוט:
חח תודה רבה אח שלי! ולכולם...!! |
וואו
חייה רעה.. אהבתיי מאוד! בהצלחה בהמשך:)
|
ציטוט:
חחח וזה שלמעלה..תודה רבה חח....יש לי עוד זמן עד שאני יהיה "חיה רעה" :character63: חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ