![]() |
ל Eyaylamzleg
אתה ההוכחה שהדור לא הולך ופוחת. אם רק מדברים ומסבירים בהגיון אז הנוער מבין. העיקר לשמור על ראש פתוח (בכל נושא) להקשיב לאחרים ורק אחכ לגבש דיעה |
אוח,אז לפי מה שהבנתי.
להתעלם מהידידים הדפוקים שלה:/ ולדבר איתה שתדבר איתם שלא ימרחו עלייה כל-כך מתי שאני לידה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם היא נותנת לזה לקרות למרות שדיברת איתה אז אל תהיה איתה זוגיות בנויה קודם כל על אמון. ואם לא קיים שם אמון אז הזוגיות לא בריאה ושום דבר לא יעזור תאמין לי מנסיון... |
תזיין להם את האמאמאמא
|
ציטוט:
|
שום ידידים ושום נעליים,אחד שמתקרב נותן לו מבט של תתקרב אם יש לך ביצים ושולח עליו בולדוגים.
|
מכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
|
ציטוט:
|
take it easy.....
|
הביטחון העצמי שלך על הפנים אם אם זה מעצבן אותך
|
אחד כזה גנב לי פעם חברה תן לו מכות כל עוד אתה יכול
|
שטויות ...
אם הוא לא מתעצבן מזה אין לו כבוד עצמי ... תגיד אתה מפגר ? הוא אומר שהם נמרחים עליה עזוב אם זה היה חיבוק שלום שלום משהו כזה חפיף אבל עוד שניה אונסים אותה בבוטקה של השומר ! דחילאק |
תגידו, אני היחיד שלא סובל מהבעיות האלה כי הוא לא מתחבר עם ערסים וקלאברים?
|
חוק מרפי מעצבן שקורה לכולם - תמיד שיש לך חברה פתאום מתחילים איתך בנות בכל מקום אבל שאין לך חברה - גורנישט נאדה אתה צריך להתחיל
|
פאק זה כזה נכון !!
מרפי מרפי יבן זונה !! תמיד כשאני מצליח אתה מביא לי בקטנה !! |
ואלה אין כזה דבר ידידים לכל ידיד יש מטרה ואם אתה נותן לאנשים להמרח על חברה שלך
אז אתה תחת אחי מי שיתקרב לחברה בקטע של להמרח תוריד לו סקקה לפנים שידעו לא להתקרב לחברה שלך ואחינו מי שמשתמש במילים "גייז" ו"אוח" הוא בעצמו אוחז בכיורים שוחה נגד הזרם |
וואלה חברה אחרונה שהיתה לי היתה מהשכונה מהחברה אז אפחד לא התקרב אליה יותר מידי חח
|
ציטוט:
? :P |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פדיחה שלי ... :laughing: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ