![]() |
ציטוט:
אין לך מאסה בשיט ! אויל אתה חטוב אבל אני לא רואה במה יש לקנא בלי להעליב , מדבר עינייני לנושא ! http://img293.imageshack.us/my.php?i...ture001vd6.jpg |
ציטוט:
אתה על אחוז שומן נמוך אתה רזה אחוש רמוטה ואין לך איזה ריבועים שאפשר לקנאות בגלל זה אני לא אוהב שמזיינים תמ'וח ומדברים באוויר |
ציטוט:
אין לך ריבועים בגרוש ובגב יצא לך הצדדים אין לי מושג איך למה זה דבר שיוצא אחרי כמה זמן של אימון |
ציטוט:
חבר שלי יש לו ריבועים אחוש רמוטה לאחד שלא מתאמן בטן בכלל אבל אין מה להשוות הוא עושה סייקלים מפציץ בדברים אז מה אפשר לצפות חיה זה חיה אבל לא כל אחד כזה ולא כל אחד יכול לזלזל בבטן |
ואי לי יש טראומה מהמשקולות בבטן..
הגב התחתון שלי נדפק כי הייתי עובד כמו טמבל ועושה תנועה דפוקה כזאת.. עכשיו אני עושה שילוב של כמה תרגילים ביחד וזה סבבה.. אני על אחוז שומן נמוך אבל הם דיי קטנים ואני מת שהם יהיו יותר גדולים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחד התרגילים הרצחניים |
בואנה דפקתם וואחד חפירה על הבטן אז אני אתן לכם תשובה חד וחלק ולתמיד:
1. צורה של הבטן, קוביות, 4,6,8 זה הכל גנטיקה אי אפשר לשנות את זה וזהו תשכחו מזה. 2. בבטן אכן יש היפרטרופיה, פחות משאר השרירים אבל עדיין ישנה 3. אפשר להסתפק בסקוואט ודדליפט לגבי הבטן 4. אחת ולתמיד, קוביות זה תוצאה של אחוז שומן נמוך, היה פה אחד שאמר "11 אחוז ויש לי קוביות", מצחיק, יש תמונות של אנשים 14-15 אחוז עם קוביות 5. תפסיקו לחפור על העניין הזה כבר זה נחרש פה ברמות, תתאמנו חזק ותאכלו כמו שצריך תתחטבו בסוף ויהיה לכם קוביות כמו שצריך. בבקשה תנעלו. |
danzig אכפת לך לעלות תמונה של הבטן שלך אחינו?
|
בשביל?
|
ציטוט:
הוא טוען ש30000 כפיפות בטן זה מה שעושה ריבועים |
ציטוט:
ועוד פעם למה טמבל יא בן של :):):):)? למה ישר לזרוק מילים? דיברתי אלייך לא במקום? |
ציטוט:
אתה נותן לחזה שלך 40 חזרות? לא נראה לי. |
דוגרי אחי
אני לא במכון אתה יכול לקבל את מה שאני אומר ואתה יכול שלא יש כל מיני תרגילים מורכבים שעובדים על הרגליים והבטן וכל זה לדוגמא דדליפט ובבטן עצמה צריך 2 תרגילים ו-15 חזרות כי יש כאלה שעובדים עם תרגילים מורכבים כמו הסקוואט והדדליפט |
ציטוט:
אני גם לא ידעתי מזה עד שראיתי פה |
ציטוט:
וכן זה נדיר, לצערנו הרב מאוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם אתה לא ידוע מי זה לוליק ..
זה בעיה שלך ! זה כמו צ'אק נוריס רק גדול יותר :bow: |
אני יודע מי זה רק לא הבנתי באיזה הקשר הוא אמר את זה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ