![]() |
רשום ברוסית על הלוח מאוחוריך חחח,
саша какая ты ואת המילה האחרונה לא רואים,באסה !!!!! ואהבתי את הזקן,יש לי גם כזה עכשיו רק במידה S או M שלך זה כבר XXXL :laughing: |
ציטוט:
פריק מה קשור פריק? מה כי הגב שלי יותר גדול מכל הגוף שלך אז אני פריק? מאיה, הייתי בקשר עם האגודה למלחמה לסרטן לתרום להם את השיער אבל הם מפגרים הם פתאום הפסיקו לעסוק בזה, ואפילו לא יכולים לקשר אותי למי שכן עושה את זה אז אני ינסה עוד כמה ימים למצוא מישו לתרום ואם לא אז אני אמכור.. זקן צרפתי? אני בצבא מה נסגר איתכם, זה או מלא, או צרפתי של כוסיות כזה, אני מעדיף מלא, לעצב אותו עם מכונת תספורת ככה שהפיאות על 4 מ"מ +/- והתיש גודל עד הרצפה (זה חוקי ותקני!) העגיל בצבא בפנים עלק תוריד את העגיל.. bodybuilder רשום שם משו קרפדה, אני לא דובר רוסית אבל חברה שלי אסטונית אז אבא שלה רשם לה משו על הלוח שזה כאילו חיבה, לך תבין |
ציטוט:
מה קשור ?? אתה ילד חסר שכל.. |
היית בפגישה אצל הקב"ן בנוגע לשיער אחי? כי במקרים ממש מיוחדים הם מאשרים, אבל כול השרות שלך אנשים יחשבו שאתה מילואימניק...
|
ציטוט:
את שאר השירות /: בקטנה, אולי אני יוכל להוציא אחרי זה פטור לגדל מחדש, הבנתי שזה משו הרבה יותר פשוט.. |
ציטוט:
בדיוק מה שאני חשוב,זאת הגישה של הרציניים :boxing: לגבי השיער,חח יצאת מצחיק רצח מאחורה עם הגב הענק הזה והקוקו של איזה ילדה שמנה. הרעיון עם הקרחת והזקן דווקא נשמע נחמד:jockey: |
בטח בנות קופצות על השיער הזה , ( לא ציני )
בהצלחה בשירות |
בלי קשר לנושא, פינגווין אהבתי את החתימה אחי.. הידיים של היט פשוט מאין דברים כאלה, לדעתי הכי טובות בהיסטוריה!
|
ציטוט:
וואלה אתה מפלצת וכול זה אבל בתמונה השניה אתה ניראה כמו אימו\פריק עם הזקן ואיך שסידרתה תשיער והעגיל ??? כיאילו מה חשבתה באותו רגע :):):):) ובקשר לשער הלוואי עלי שיער ארוך אני כול פעם רוצה להאריך ועד שאני עושה כבר קוקו אני עושה גלח |
ציטוט:
בנות אוהבות את המראה אין ספק, אבל זה לא בשביל הבנות זה בשביל הוויקינגים :diractor: העגיל, זה חלק מה BEAST, כמו הקעקועים, זה מה שאני אוהב.. בקיצור עוד מעט : http://lh3.google.com/goddardfil/Rmi...jpg?imgmax=512 |
ציטוט:
שיהיה בהצלחה בצבא, ובנוגע לפטור שיער- צלקת בראש תעשה את זה ממש קל ומהיר |
טוב שאתה מסתפר אחי.......
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ