ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
לאסייתים יש רמת טסטוסטרון נמוכה יותר, אל תעלב כאסייתי/חצי אסייתי או לא יודע מה, תקבל את העובדה, אתה מוזמן להסתכל על כל ביליוני הסינים יפנים קוראינים כדגומא.
כולם חסרי שיער גוף,קטנים במבנה גוף ובמאסת שריר שלהם הטבעית, זה לא אומר שהם פחות חזקים, אבל יש להם פחות מאסת גוף.
זה לא אומר שלא יכול להיות אחד מתוך ביליון שהוא ענק וסוס(למרות שלא ראיתי כזה עדיין) זה רק אומר שאפשר במקרה הזה לעשות הכללה שתהיה תקפה ל-99אחוז מהאסייתים.
בלי להכנס לעוד פוסט של גזע, יש להם את המוח הכי גדול פיזית,אני מניח שזה נחמה טובה מאוד.
|
ניסיתי לא לערב את עצמי בנושא אבל כן, אני פחות או יותר 3/4 אסייאתי ו-1/4 אשכנזי. אני מחשב רק לפי סבא וסבתא, לכן זה לא מדוייק עד הסוף כי לדוגמא אימא של אבא שלי אסייאתית אבל יהודיה. בכל מקרה, מההודעה שלך אני מסיק שראית תמונות שלי והאם אתה יכול להגיד שאני קטן ו/או עם מסת שריר קטנה? הרבה אסייאתים הם קטנים עקב תזונה לקויה. יש גם כושים באפריקה שנראים כמו "עור ועצמות" בגלל תזונה לקויה. בדבר השיערות, אני לא ממש שעיר אבל זה לאו דווקא מעיד על תכונות גבריות.
אני אתייחס פה גם להודעה של Leo. רוצה לדבר על אגרסביות? על זה אתה לא יכול לדעת. את עצמי, לא הייתי מגדיר את עצמי כאדם אגרסיבי. עם זאת, פעם הבאתי מכות לאחד על סטרואידים, מה זה אומר? שלא אהבתי את היחס שלו כלפיי ובוא זמנית הייתי אגרסיבי.
בעניין איברי המין, אתם בטח מדברים על פורנו. הרבה מהשחקני פורנו עושים ניתוחים להגדלת איבר, או מגדילים את האיבר בשיטות אחר. נשים עושות הגדלת שדיים. אצל אסייאתים זה נפוץ פחות.
הכללה של 99% היא מוגזמת גם כן. אמנם, אולי אתה יכול להגיד "רוב" וכבר אמרתי שיש אמת מסויימת במחקר הזה. אבל היא לא משמעותית מאד. זה נדמה כאילו אתה איכשהו משווה בין אסייאתים לנשים. זה טפשי מאד כי גם אני יכול להשוות שחורים (לא רק כושים) לקופים מגודלים. האם זה מציאותי?? יש קווי דמיון קטנים והבדלים גדולים הרבה יותר.
|