![]() |
טוב כפי שכבר אמרתי לך מספר פעמים בפרטיות, יש לך אחלה גוף בהתחשב בזה שאתה גם לא לקחת כלום!
בכלל ידיים קטלניות וגב גם גדול, כמו שאני תמיד אומר אין בן אדם מושלם(ברוב המקרים) אצלך הרגליים באמת לוקות בחסר אבל לך תדע אולי זה ישתנה בקרוב. האחוזי שומן נמוכים אבל גבוהים מ-11 לא נורא עכשיו אתה מתחיל עליה ענקית במאסה בקרוב, שתהיה משתלמת לך, רק תעשה טובה ותאכל נקי אחרת אכלת אותה בחיטוב ארוך כמוני. שמח שפירסמת תמונות בסוף sbb2 |
ציטוט:
איך הגעת למצב שאתה כזה רע???? |
ציטוט:
יש סימן לריבועים בבטן, לפי דעתי החל מ12% ומטה רק מתחילים לראות ריבועים. תודה בכל אופן, לגבי חיטוב, יש לי מדריך טוב.. ;) |
קצת באיחור, אבל לא נורא:
hell, יש לך באמת אחלה של גוף. מאסתי וגם בעל אחוזי שומן נמוכים, טוב מאוד! (אתה בחיטוב או משו כזה?) הגב מאוד גדול, הכי אהבתי. לדעתי אתה צריך לשפר את הידיים (לא שהן תקטנות אבל בכל זאת שיראו גם גדולות כלפי הגב הגדול), וכנ"ל החזה. תאומים מאוד טובים! מה עם ירך?! שים בבקשה!!! שיהיה לך הרבה בהצלחה בהמשך sbb4 |
ציטוט:
תאומים, כנראה גנטיקה, התחלתי להתאמן רק לפני ארבעה חודשים. ירך, התחלתי להתאמן לפני ארבעה חודשים גם כן...ירך בסך הכל 62 ס"מ אבל מתקדמת טוב. לגבי חיטוב/מסה, אני עד עכשיו הייתי בשמירה פחות או יותר, מתחיל עכשיו מסה! גם הידיים יקבלו יחס חם, כמו כן הכתפיים שנשכחו קצת מאחור. אני אעלה תמונות עוד חודש ולאחר חודש נוסף. נראה איך אני אתקדם עם המסה. שואף להגיע לאיזור 100 קילו ואז חיטוב רצחני!! |
פשש גוף חבל על הזמן!
יש מצב שאתה מתחרה?גוף לא רע בכלל! לא רואים כל כך טריספס..נראה שהביספס שלך יותר מתקדם מהטריספס גב מצוין!תפרוס אותו כמו שצריך כמו שגיימר אמר.תעלה את הכתפיים גבוה ואליך |
ציטוט:
תודה רבה, תאומים, כנראה גנטיקה, התחלתי להתאמן רק לפני ארבעה חודשים. ירך, התחלתי להתאמן לפני ארבעה חודשים גם כן...ירך בסך הכל 62 ס"מ אבל מתקדמת טוב. לגבי חיטוב/מסה, אני עד עכשיו הייתי בשמירה פחות או יותר, מתחיל עכשיו מסה! גם הידיים יקבלו יחס חם, כמו כן הכתפיים שנשכחו קצת מאחור. אני אעלה תמונות עוד חודש ולאחר חודש נוסף. נראה איך אני אתקדם עם המסה. שואף להגיע לאיזור 100 קילו ואז חיטוב רצחני!! [/quote] אחלה, שמח לשמוע. תן דגש לרגליים, ההיקף של הירך מעיד על כך שהיא יחסית קטנה לשאר פלג גוף העליון. אני מאמין שבעוד חודש כשתעלה תמונות נראה את השינויים לטובהץ יאללה עד 100! |
נראה מצויין. רואים שאתה מתאמן באופן רציני.
אחלה גוף ;) |
ציטוט:
איך הגעת למצב שאתה כזה רע???? [/b][/quote] אל תעלה לי את העצבים פאוור ליפטר זה לא המקום לשאול שאלות פרטיות על הבחור מה איכפת לך מה הוא לוקח?!?! זה לא עניינך!! אתה מפגר או שאתה עושה את עצמך הא?? תמיד ששואלים פה משיהו אם הוא משתמש אז ישר עונים לו בצורה שאני עונה לך תתחיל להירגע!! |
ציטוט:
זה לא עניינך!! אתה מפגר או שאתה עושה את עצמך הא?? תמיד ששואלים פה משיהו אם הוא משתמש אז ישר עונים לו בצורה שאני עונה לך תתחיל להירגע!! [/b][/quote] ICQ 277842710 |
ציטוט:
נדבר שם למען שמירת רמת הדיבור כאן. אנשים לא צריכים לסבול את התגובות שלך, תבוא לאייסיקיו שרשמתי או כל כתובת אחרת!!!! |
גיא, לפני שאתה מתלהם לבחור יש כוונת להתחיעל סייקל ופאור ליפטר לא שאל סתם.
|
ציטוט:
(אם יש בכלל מה לעשות במצב שאליו ניקלע) B) B) B) B) |
אתם חפרתם והרסתם ל-Hell את האשכול
כרגיל |
הינה תיראה, בלינקי לא מסכן , הוא מותק , sbb2 sbb2 sbb2 sbb2
כל אדם צריך לדעת להיות כנה |
ציטוט:
כמו שאמרתי, לא לקחתי כלום עד כה. בעתיד.... מה? אמממ....אולי בעתיד נדבר על זה. תודה על כל התגובות |
אחלה גוף. :)
ד"א אתה רוסי? :} |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה לא? :o) אני לא בקטע של לצחוק עליו אני גם רוסי.. פשוט מענין כי הוא דומה לרוסי אז שאלתי :{} וזה עדיין רלוונטי ד"א sbb4 |
ציטוט:
אני לא בקטע של לצחוק עליו אני גם רוסי.. פשוט מענין כי הוא דומה לרוסי אז שאלתי :{} וזה עדיין רלוונטי ד"א sbb4 [/b][/quote] אני לא רוסי. צ'כי. :D |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ