![]() |
ציטוט:
ממלאים קערה עד הסוף |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובאימא נראה לי הוא שילשל הכל |
ציטוט:
אני שם בכוסות אחשלי כדי שאני אדע אחר כך מה הערכים של כל הארוחה :] זה יצא לי איזה פיילה כזה יעני ה-7 כוסות משהו כמו קערה ענקית כמעט עד הסוף...! בקיצור וואלה היה טוב בינתים מרגיש בסדר אין כלום :O שתיתי אולי איזה 6 ליטר כבר אם לא 7 :O |
אחח אני מחכה לציט של מחר :)
ככה להזמין פיצה עם חבר ולראות את הסרט גון רמבו :] נקווה שהיה סרט טוב |
ציטוט:
ואם יש? מה אז? |
ציטוט:
ואם כבר מדברים על צ'יטים פתחתם לי תתיאבון (חיטוב :( אבל תאמת לא קשה לי מבחינת אוכל.. עוד מעט צריך להוריד תצריכת קלוריות כי גם ירדתי קצת במשקל ) טוב כמובן הצ'יט המסורתי פיצה + קולה אין דברים כאלה חחח אגב פיצות תגידו מה לא טוב בפיצה חוץ מהגבינה הצהובה ? זה הרבה פחמימות לא ? אה ולפני כמה זמן אני וחבר שלי השתעממנו (שהייתי במאסה :( ) ירדנו למכולת קנינו מספר מכובד של תפוצ'יפס חריף דוריטוס חריף תפוצ'יפס שמנת ובצל במבה ועוד כמה דוריטוס חח |
wtf
|
ציטוט:
בקטנה יוני אחשלי עוד מעט אתה כבר מסיים אחי ! חוץ מזה עוד שבועייים שלוש נעשה צ'יט שני :] מגש פיצה ! פיצה אחי מלא פחמימות אבל שומןןןןןן שלא נדבר על כמות השומן. |
אל תתיחס אליי בזילזול, אבל אם אתה רוצה גם ליהנות וגם לאכול תפיצה בסבבה יש לך אחלה מתכון לפיצה -
200 גרם קמח לבן\מלא, 4 פרוסות גבינה צהובה 9 אחוז, רוטב עגבניות מלא, שים נתחי בשר מעל, אחי אתה לא מאמין כמה שזה טעים.. יותר טעים מפיצה של חנויות.. ואני לא מסתלבט או משהו אם תרוהצ מתכון מדויק בקש ממני חופשי יש תאי סי שלי בפרופיל. בכל מקרה בהצלחה בהמשך מאסה שלך :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פוסט מפגר מהתחלה ועד הסוף,פשוט עצוב !
סלח לי אבל למי איכפת מהצ'יט שלך ? ומזה לאכול הכול במסה לאזעזל ? תמשיכו לאכול "הכווווווווול" ואחרי זה באחד מן הימין תתעוררו,תסתכלו במראה ותראו שם גוש שומן בלי שום סימני שריר רק שומן וצלולית http://www.israelbody.com/images/icons/icon12.gif |
ציטוט:
לדעתי זה צריך להיות יום אחד פעם ב 10 ימים. |
אחי מצטער אבל פשוט עצוב מה שניהיה מהפורום פה,פשוט זה לא יתכן שכול פעם מישהו יפתח פוסט על (צ'ט מטורף) או על (סופר צ'יט)
תאכלס זה לא העניין שלי אבל רק אמרתי מה אני חושב ! :unsure: לא רציתי לפגוע במישהו חס וחלילה :no: |
חחח אחי בקטנה זה דיבורים כללי יש פה דיונים הרבה יותר הזויים מצ'יט במאסה חח
ראה דוגמא (המועדף עלי חח ) http://www.israelbody.com/showthread.php?t=38775 שאנשים יפתחו איזה דיון שבא להם פה אחי.. זה דווקא מצחיק גם היה כאן אחד שהצ'יט שלו היה לחם בתוך פיתה חחחחחחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ