ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   רגע של נחת... (https://israelbody.com/showthread.php?t=29510)

Danzig 18-02-08 21:35

ארבל אם אני לא טועה גם אתה התלוננת על כך שהחזה שלך היה בפיגור והכנת לו דגש..
האם הוא עזר להכניס אותו לפרופורציה? תתן לנו טיפים :flowers:

Old hacker 19-02-08 15:50

מפלצת

Mr.Olimpia 20-02-08 16:54

נראה מעולה אין מה להגיד...אבל יא תחמן מצלם תיד כשהיא בשני המראות...חחחח
ואליאב יא מנייאק למה לא נכסתה להגיב לי בפוסט?

Ronen90 20-02-08 17:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
נראה מעולה אין מה להגיד...אבל יא תחמן מצלם תיד כשהיא בשני המראות...:):):):)
ואליאב יא מנייאק למה לא נכסתה להגיב לי בפוסט?

חח ככה יצא אבל אפילו באותו רגע באימון זה היה נראה יותר גדול מבתמונה..

P-a-n-1-c 22-02-08 11:22

בוא היום ב2-3 יא שחיף

Ronen90 22-02-08 11:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
בוא היום ב2-3 יא שחיף

אני בא היום ב- 2 2 ורבע ככה אחי

YOG558 22-02-08 19:30

שוב... אין מילים פשוט קרנף על

arbel2 22-02-08 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
ארבל אם אני לא טועה גם אתה התלוננת על כך שהחזה שלך היה בפיגור והכנת לו דגש..
האם הוא עזר להכניס אותו לפרופורציה? תתן לנו טיפים :flowers:

בהחלט.
הסוגיה הם החזה שלי הייתה די פשוטה ,להבדיל משאר החלקי הגוף שלי ,החזה שלי דורש תדירות גירוי גדולה יותר ,אז למעשה הוספתי אימון חזה נוסף לתוכנית האימונים שלי כאשר יש קורלציה מסויימת בין האימונים ,כאשר באימון אחד עבדתי כבד יותר ,באימון שאחריו אני יעבוד קצת קל יותר ובחזרות יותר גבוהות (הכל בהתאמה לבלוקים של הP/RR/S) ,והגירוי הנוסף הזה נתן עוד פוש לצמיחה של החזה שלי

עוד משהו ששינתי באימונים שלי היה ההתרכזות בכיווץ מקסימלי ולא ב"להזיז" משקל ,הדגשתי יותר את החלק השלילי של התנועה והאטתי את התנועות שלי משמעותית ,והתרכזתי ב"לעשות שריר" כביכול בסיום החלק החיובי של התנועה ,ה"סחיטה" הנוספת הזאת של שרירי החזה עזרה לי מאוד.חלק מה"אשמה" על השינוי הזה בסגנון אימונים שלי לחזה הייתה הפציעת כתף שהייתה לי בזמנו ,שבהסתכלות אחורה הייתה הדבר הכי טוב שקרה לי ,זה גרם לי לעבוד איכותי יותר כי ברגע שאני מתרשל טכנית,אני מרגיש את הכתף שלי צועקת הצילו ,זה שומר אותי "תחת ביקורת" אפשר להגיד.

בנוסף לכל זה ,הוספתי תנועת פלייס נוספת לאימון שלי ,ככה שבכל אימון אני עושה 2 לחיצות ,ו2 תנועות פלייס ,אחת או בדאמבלים או במכונה יעודית (יש לנו מכונה מדהימה של נאוטילוס של פעם ,אני מאמין שהיא מתחילת שנות ה80 ) והשניה בקרוס ,אני חובב גדול של הכבל קרוס ,מהסיבה שהוא נותן לך להקצין את הכיווץ בסוף התנועה ולשלוט בתנועה לכל האורך בגלל המתח הקבוע של הכבלים ,בנוסף,הוא תרגיל מגוון מאוד ,הזוית שאתה עובד בה על החזה יכולה להשתנות מאוד בזכות הזוית תנועה של היד.

Danzig 22-02-08 21:07

מסכים איתך בקשר לפלייס בקרוס, בהחלט אחד התרגילים שאני אף פעם לא מוותר אליהם, גם בגלל הפאמפ המצויין.
יש אפשרות שדגש על החזה העליון (כמו למשל להתחיל איתו את האימון) עזר לחזה גם כן?

arbel2 22-02-08 21:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
מסכים איתך בקשר לפלייס בקרוס, בהחלט אחד התרגילים שאני אף פעם לא מוותר אליהם, גם בגלל הפאמפ המצויין.
יש אפשרות שדגש על החזה העליון (כמו למשל להתחיל איתו את האימון) עזר לחזה גם כן?

ללא שמץ של ספק
כבר שנה שאני מתחיל כל אימון עם לחיצת חזה עליון מסוג כל שהוא ,סמית' דאמבלים או מכונה.

shahar-king 22-02-08 21:43

רונן סחתיין אחי באמת פוטנציאל אדירר

Ronen90 23-02-08 06:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
בהחלט.
הסוגיה הם החזה שלי הייתה די פשוטה ,להבדיל משאר החלקי הגוף שלי ,החזה שלי דורש תדירות גירוי גדולה יותר ,אז למעשה הוספתי אימון חזה נוסף לתוכנית האימונים שלי כאשר יש קורלציה מסויימת בין האימונים ,כאשר באימון אחד עבדתי כבד יותר ,באימון שאחריו אני יעבוד קצת קל יותר ובחזרות יותר גבוהות (הכל בהתאמה לבלוקים של הP/RR/S) ,והגירוי הנוסף הזה נתן עוד פוש לצמיחה של החזה שלי

עוד משהו ששינתי באימונים שלי היה ההתרכזות בכיווץ מקסימלי ולא ב"להזיז" משקל ,הדגשתי יותר את החלק השלילי של התנועה והאטתי את התנועות שלי משמעותית ,והתרכזתי ב"לעשות שריר" כביכול בסיום החלק החיובי של התנועה ,ה"סחיטה" הנוספת הזאת של שרירי החזה עזרה לי מאוד.חלק מה"אשמה" על השינוי הזה בסגנון אימונים שלי לחזה הייתה הפציעת כתף שהייתה לי בזמנו ,שבהסתכלות אחורה הייתה הדבר הכי טוב שקרה לי ,זה גרם לי לעבוד איכותי יותר כי ברגע שאני מתרשל טכנית,אני מרגיש את הכתף שלי צועקת הצילו ,זה שומר אותי "תחת ביקורת" אפשר להגיד.

בנוסף לכל זה ,הוספתי תנועת פלייס נוספת לאימון שלי ,ככה שבכל אימון אני עושה 2 לחיצות ,ו2 תנועות פלייס ,אחת או בדאמבלים או במכונה יעודית (יש לנו מכונה מדהימה של נאוטילוס של פעם ,אני מאמין שהיא מתחילת שנות ה80 ) והשניה בקרוס ,אני חובב גדול של הכבל קרוס ,מהסיבה שהוא נותן לך להקצין את הכיווץ בסוף התנועה ולשלוט בתנועה לכל האורך בגלל המתח הקבוע של הכבלים ,בנוסף,הוא תרגיל מגוון מאוד ,הזוית שאתה עובד בה על החזה יכולה להשתנות מאוד בזכות הזוית תנועה של היד.

ניסיתי אחי הרבה דברים אולי אני ישחק קצת עם הטווח של החזרות ...
ובאמת יעבוד יותר על חזרות שליליות..

arbel2 23-02-08 09:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ronen90
ניסיתי אחי הרבה דברים אולי אני ישחק קצת עם הטווח של החזרות ...
ובאמת יעבוד יותר על חזרות שליליות..

השאלה הכי כזאת ,מה זאת אומרת ניסית ?
האם זה אומר שהקדשת לזה חודש ? חודשיים ? כי גם התקופות האלו לא מספיקות ,זה דורש השקעה של זמן ,קח את השיטה הזאת ,ותקדיש לה חצי שנה ,אם החזה שלך לא השתפר ? יצאתי מניאק.

m4a1 23-02-08 12:15

ציטוט:

בהחלט.

וואו תודה ארבל אני חושב שאני אלך על זה גם ככה יש לי 2 אימונים חזה בשבוע והחזה אצלי בעייתי ברמות!
עכשיו.. כמה ימים מפרידים בין אימון חזה 1 ל2? ומה התכוונת ב"הכל בהתאמה לבלוקים של הP/RR/S"?
אשמח אם תוכל להשאיר מסן או אייסיקיו עזרת לי מאוד ידידי:wub1:

Ronen90 23-02-08 14:41

ציטוט:

השאלה הכי כזאת ,מה זאת אומרת ניסית ?
האם זה אומר שהקדשת לזה חודש ? חודשיים ? כי גם התקופות האלו לא מספיקות ,זה דורש השקעה של זמן ,קח את השיטה הזאת ,ותקדיש לה חצי שנה ,אם החזה שלך לא השתפר ? יצאתי מניאק.

אני כבר איזה חודשיים עם תוכנית חדשה עובד פעמיים על החזה כל פהם 17 סטים ופעם מתחיל עם עליון לחיצה פעם עם שטוח ועושה דאמבלים ופלייסים שכיבות שמיכה מקבילים רכב כל זה עם תוספת משקל מקווה שזה ישתפר בהמשך בכל מקרה תודה על העזרה ....

dudedo 23-02-08 16:07

חזרזיר :) אחלה מסה

arbel2 23-02-08 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ronen90
אני כבר איזה חודשיים עם תוכנית חדשה עובד פעמיים על החזה כל פהם 17 סטים ופעם מתחיל עם עליון לחיצה פעם עם שטוח ועושה דאמבלים ופלייסים שכיבות שמיכה מקבילים רכב כל זה עם תוספת משקל מקווה שזה ישתפר בהמשך בכל מקרה תודה על העזרה ....

יותר מדי סטים
אם לא מיצית את החזה שלך ב12 סטים ,ביזבזת את האימון שלך נשמה.
הרעיון הוא שתוכל להתאושש ,כנראה ש17 סטים לאימון על שריר זה מעל (או ליתר דיוק הרבה מעל) היכולת היתאוששות שלך.

save_us_Y2J 23-02-08 16:31

המפלצת של פרנקנשטיין בישראלבודי! יווארדי איזה ענק.

ZoonD 23-02-08 16:46

עצום אחי , כל הכבוד
תמשיך ככה :sbb4:

Antonator1 23-02-08 17:07

גדול מאד, הידיים אולי מהטובות בארץ. אבל הגב, החזה והרגליים, למרות שלא רעות - בפיגור עצום אחרי הידיים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ