![]() |
ארבל אם אני לא טועה גם אתה התלוננת על כך שהחזה שלך היה בפיגור והכנת לו דגש..
האם הוא עזר להכניס אותו לפרופורציה? תתן לנו טיפים :flowers: |
מפלצת
|
נראה מעולה אין מה להגיד...אבל יא תחמן מצלם תיד כשהיא בשני המראות...חחחח
ואליאב יא מנייאק למה לא נכסתה להגיב לי בפוסט? |
ציטוט:
|
בוא היום ב2-3 יא שחיף
|
ציטוט:
|
שוב... אין מילים פשוט קרנף על
|
ציטוט:
בהחלט. הסוגיה הם החזה שלי הייתה די פשוטה ,להבדיל משאר החלקי הגוף שלי ,החזה שלי דורש תדירות גירוי גדולה יותר ,אז למעשה הוספתי אימון חזה נוסף לתוכנית האימונים שלי כאשר יש קורלציה מסויימת בין האימונים ,כאשר באימון אחד עבדתי כבד יותר ,באימון שאחריו אני יעבוד קצת קל יותר ובחזרות יותר גבוהות (הכל בהתאמה לבלוקים של הP/RR/S) ,והגירוי הנוסף הזה נתן עוד פוש לצמיחה של החזה שלי עוד משהו ששינתי באימונים שלי היה ההתרכזות בכיווץ מקסימלי ולא ב"להזיז" משקל ,הדגשתי יותר את החלק השלילי של התנועה והאטתי את התנועות שלי משמעותית ,והתרכזתי ב"לעשות שריר" כביכול בסיום החלק החיובי של התנועה ,ה"סחיטה" הנוספת הזאת של שרירי החזה עזרה לי מאוד.חלק מה"אשמה" על השינוי הזה בסגנון אימונים שלי לחזה הייתה הפציעת כתף שהייתה לי בזמנו ,שבהסתכלות אחורה הייתה הדבר הכי טוב שקרה לי ,זה גרם לי לעבוד איכותי יותר כי ברגע שאני מתרשל טכנית,אני מרגיש את הכתף שלי צועקת הצילו ,זה שומר אותי "תחת ביקורת" אפשר להגיד. בנוסף לכל זה ,הוספתי תנועת פלייס נוספת לאימון שלי ,ככה שבכל אימון אני עושה 2 לחיצות ,ו2 תנועות פלייס ,אחת או בדאמבלים או במכונה יעודית (יש לנו מכונה מדהימה של נאוטילוס של פעם ,אני מאמין שהיא מתחילת שנות ה80 ) והשניה בקרוס ,אני חובב גדול של הכבל קרוס ,מהסיבה שהוא נותן לך להקצין את הכיווץ בסוף התנועה ולשלוט בתנועה לכל האורך בגלל המתח הקבוע של הכבלים ,בנוסף,הוא תרגיל מגוון מאוד ,הזוית שאתה עובד בה על החזה יכולה להשתנות מאוד בזכות הזוית תנועה של היד. |
מסכים איתך בקשר לפלייס בקרוס, בהחלט אחד התרגילים שאני אף פעם לא מוותר אליהם, גם בגלל הפאמפ המצויין.
יש אפשרות שדגש על החזה העליון (כמו למשל להתחיל איתו את האימון) עזר לחזה גם כן? |
ציטוט:
ללא שמץ של ספק כבר שנה שאני מתחיל כל אימון עם לחיצת חזה עליון מסוג כל שהוא ,סמית' דאמבלים או מכונה. |
רונן סחתיין אחי באמת פוטנציאל אדירר
|
ציטוט:
ובאמת יעבוד יותר על חזרות שליליות.. |
ציטוט:
השאלה הכי כזאת ,מה זאת אומרת ניסית ? האם זה אומר שהקדשת לזה חודש ? חודשיים ? כי גם התקופות האלו לא מספיקות ,זה דורש השקעה של זמן ,קח את השיטה הזאת ,ותקדיש לה חצי שנה ,אם החזה שלך לא השתפר ? יצאתי מניאק. |
ציטוט:
עכשיו.. כמה ימים מפרידים בין אימון חזה 1 ל2? ומה התכוונת ב"הכל בהתאמה לבלוקים של הP/RR/S"? אשמח אם תוכל להשאיר מסן או אייסיקיו עזרת לי מאוד ידידי:wub1: |
ציטוט:
|
חזרזיר :) אחלה מסה
|
ציטוט:
יותר מדי סטים אם לא מיצית את החזה שלך ב12 סטים ,ביזבזת את האימון שלך נשמה. הרעיון הוא שתוכל להתאושש ,כנראה ש17 סטים לאימון על שריר זה מעל (או ליתר דיוק הרבה מעל) היכולת היתאוששות שלך. |
המפלצת של פרנקנשטיין בישראלבודי! יווארדי איזה ענק.
|
עצום אחי , כל הכבוד
תמשיך ככה :sbb4: |
גדול מאד, הידיים אולי מהטובות בארץ. אבל הגב, החזה והרגליים, למרות שלא רעות - בפיגור עצום אחרי הידיים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ